Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Snel je wimpers laten groeien met natuurlijke huismiddeltjes

Snel je wimpers laten groeien met natuurlijke huismiddeltjes

by Lucas van Wateringen
snel je wimpers laten groeien

Laten we eerlijk wezen; niet iedereen is met van die geweldige, lange en volle wimpers geboren.

Het geeft voor jou waarschijnlijk een schoonheidsideaal weer. Je voelt je aantrekkelijk en durft elke man aan te kijken met je zwoele blik en volle wimpers.

Maar wat als je dat niet hebt en je wimpers een kern is van je onzekerheid en hoe je mannen benadert? Dat verandert het hele verhaal.

De vraag wordt dan meer: Hoe kan ik snel wimpers laten groeien en zijn daar huismiddeltjes voor?

En als het nou echt niet lukt met deze huismiddeltjes, dan kan je aan het eind van het artikel lezen, waar je één van de beste wimperserums kan kopen.

Ok, daar gaan we. Lees je mee?…

Snel wimpers laten groeien met deze huismiddeltjes

1. Ricinusolie

Ricinolzuur is het belangrijkste bestanddeel van ricinusolie en maakt ongeveer 90% daarvan uit. Dit zuur heeft aangetoond dat het kan helpen bij haarverlies. Het kan dus ook een alternatieve optie zijn om de dikte van je wimpers te behouden.

Wat te doen: Je hebt 1 theelepel koudgeperste ricinusolie en een paar wattenstaafjes nodig. Reinig je wimpers grondig met water voordat je ricinusolie aanbrengt en dep ze droog met een milde reiniger.

Doop het wattenstaafje in koudgeperste ricinusolie en breng het aan langs je bovenste en onderste wimperlijn. Zorg ervoor dat je de olie niet in je ogen krijgt. Houd de olie ‘s nachts op en was het de volgende ochtend af.

Snel je wimpers laten groeien met natuurlijke huismiddeltjes 3

2. Kokosolie

Kokosolie wordt gebruikt voor haarverzorging vanwege de indringende werking, die verlies van haar eiwitten helpt voorkomen (bron). Daarom kan het ook worden gebruikt om dunner wordende en beschadigde wimpers te behandelen en hun hergroei te bevorderen.

Wees echter voorzichtig bij het gebruik van kokosolie, omdat het een olieachtige film op je wimpers kan achterlaten die ze verzwaart.

Wat te doen: je hebt 1 theelepel koudgeperste kokosolie en een bos wattenstaafjes nodig. Voordat je de olie aanbrengt, reinig je wimpers met milde zeep en water voordat je ze droog dept.

Doop een wattenstaafje in kokosolie en breng het aan langs je bovenste en onderste wimperlijn. Zorg ervoor dat je de olie niet in je ogen krijgt. Laat de olie een nacht inwerken. Spoel het de volgende ochtend af.

3. Vitamine E

Vitamine E is een krachtige antioxidant die kan helpen de oxidatieve schade te verminderen die een toename van haaruitval veroorzaakt. Het bevat ook tocotrienol verbindingen die kunnen helpen het aantal haarlokken te vergroten. Daarom kan het bijdragen aan langere wimpers. (bron)

Wat te doen: Vitamine E kan plaatselijk op je wimpers worden aangebracht. Het is zelfs veilig om het oraal als supplement in te nemen.

groene thee haarwimpers

4. Groene thee

Groene thee is een rijke bron van een polyfenol genaamd epigallocatechin-3-gallate (EGCG), dat de haargroei kan helpen bevorderen. Daarom kan het ook helpen bij het helpen van de groei van je wimpers (wetenschappelijk artikel hier).

Wat te doen: je hebt 1 theelepel groene theeblaadjes (of 1 theezakje) en 1 kopje heet water nodig. Meng de twee ingrediënten en laat 5-10 minuten trekken. Zeef de vloeistof en drink hem warm.

Je kunt de thee ook afkoelen en aanbrengen op je bovenste en onderste wimperlijn met een wattenstaafje. Drink de thee twee keer per dag en gebruik het eenmaal per dag op je wimpers.

5. Massage Masseren

Uit onderzoek bleek dat masseren helpt de bloedsomloop te verbeteren. Regelmatig je hoofdhuid masseren, met of zonder olie, kan de haarlengte en -dikte verbeteren. Door je oogleden zachtjes te masseren, kunt je vergelijkbare resultaten krijgen.

citroenschil olie

6. Citroenschil Olie

In een studie gepubliceerd in Parasitology Uit onderzoek is gebleken dat citroenolie kan helpen bij de behandeling van wimper mijten en een snellere haargroei kan bevorderen. Deze studie werd echter uitgevoerd op konijnen. Er zijn meer studies nodig om dezelfde effecten op mensen vast te stellen.

Wat te doen: je hebt de schil van 1-2 citroenen, kokos- of olijfolie en wattenstaafjes nodig. Doe de citroenschillen in een klein potje en voeg er een paar eetlepels olijfolie of kokosolie aan toe.

Druk de schillen met een lepel tegen de pot om de oliën uit de schillen te halen. Laat het mengsel een nacht staan. Doop een wattenstaafje in het mengsel en breng het aan op je bovenste en onderste wimperlijn, vermijd je ogen hierbij.

Laat het een paar uur intrekken en spoel het af. Je kunt dit 1 a 2 keer per dag doen of het mengsel een nacht laten staan.

7. Vaseline (petroleum gelei)

Vaseline (petroleum gelei) kan je oogleden hydrateren en helpen bij het wegwerken van wimper mijten, waardoor verdere schade aan de wimpers wordt voorkomen, aldus dit wetenschappelijk onderzoek.

Er zijn echter geen studies over het vermogen om de wimpergroei te bevorderen en te stimuleren, maar het houd wel de wimper mijten weg, als je daar last van hebt.

Wat te doen: Neem wat vaseline (indien nodig) op een wattenstaafje en breng het aan op de bovenste en onderste oogleden. Zorg ervoor dat u het niet in uw ogen krijgt. Laat het een nacht intrekken en spoel het de volgende ochtend af.

shea boter

8. Sheaboter

Sheaboter is rijk aan vitamine C en zit boordevol antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen, aldus dit artikel. Vitamine C voorkomt schade door vrije radicalen en stimuleert collageen.

Daarom kan sheaboter je helpen de dikte van je wimpers te behouden en hun groei te stimuleren.

Wat te doen: Neem een ​​kleine hoeveelheid sheaboter en wrijf het tussen je vingers totdat het smelt. Breng het aan op de bovenste en onderste wimpers. Laat het een nacht staan.

9. Olijfolie

Olijfolie bevat een fenolische verbinding genaamd oleuropeïne. In een onderzoek bij ratten bleek oleuropeïne de haargroei te verhogen. Daarom kan het bijdragen aan langere wimpers.

Wat te doen: Je hebt 3-4 druppels olijfolie en 1-2 wattenstaafjes nodig. Giet een paar druppels olijfolie op het watje en breng het aan op je bovenste en onderste wimpers. Laat de olie 5-10 minuten intrekken en spoel hem daarna af met lauw water.

Revamin lash

10. Supplement Biotine

Biotine is misschien wel het beste supplement om snel wimpers te laten groeien. Volgens dit onderzoek is biotine uitstekend geschikt voor nieuwe haargroei van bijvoorbeeld de wimpers.

Daarom raad ik altijd een supplement aan waar biotine in zit. Mocht je interesse hebben in één van de beste wimperserums nu verkrijgbaar kan je hier nu op de blauw link klikken en hier jouw korting bekijken.

Een combinatie van deze remedies kan helpen bij het beheersen van jouw dunner wordende wimpers. Je moet echter ook overwegen om een ​​paar veranderingen in je levensstijl aan te brengen om verdere schade en dunner worden van uw wimpers te voorkomen.

Hoe te voorkomen dat wimpers dunner worden

 • Volg een gezond en uitgebalanceerd dieet met voedingsstoffen zoals ijzer, zink, vitamines, vetzuren, biotine en eiwitten, volgens dit wetenschappelijke artikel.
 • Reinig je wimpers en oogleden dagelijks met een milde reiniger of ooglid shampoo volgens dit wetenschappelijke artikel.
 • Vermijd het gebruik van oogmake-up producten van lage kwaliteit.
 • Vermijd oogmake-up die irritatie veroorzaakt.
 • Verwijder make-up voordat u naar bed gaat.
 • Stop met het gebruik van wimperkrullers.
 • Beperk het gebruik van wimperextensions.

Wat zorgt ervoor dat de wimpers dunner en korter worden?

Jouw wimpers kunnen uitvallen als gevolg van verschillende factoren, zoals:

 • Ouder worden – Dit is de meest voorkomende oorzaak van wimperuitval en treft zowel mannen als vrouwen naarmate ze ouder worden.
 • Menopauze – Aangezien oestrogeen een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van collageen voor het behoud van een gezonde huid en haar, kan een verlaging van de niveaus tijdens de menopauze leiden tot dunne wimpers.
 • Hormonale onevenwichtigheden – Een onbalans van schildklierhormoon kan leiden tot beschadigde huid en haaruitval.
 • Ruw omgaan met je wimpers – Je wimpers krachtig schrobben terwijl je oogmake-up verwijdert.
 • Allergische reactie – Vooral op oogmake-up producten
 • Gebruik van wimperextensions – De lijm die wordt gebruikt om de valse wimpers te bevestigen, bevat chemicaliën die irriterend of schadelijk kunnen zijn. Door deze chemische reactie kunt u last krijgen van roodheid, branderigheid of ooglidontsteking, wat kan leiden tot wimperuitval.
 • Stress
 • Chemotherapie – geneesmiddelen die worden gebruikt om kanker te behandelen, veroorzaken vaak dunner worden van haar en wimpers.
 • Bepaalde medische aandoeningen – zoals blefaritis, een overactieve/traag werkende schildklier, psoriasis, alopecia areata, eczeem of trichotillomanie.
 • Slechte schoonheid hygiëne – zoals het ‘s nachts laten zitten van de oogmake-up kan ertoe leiden dat de wimpers dunner worden.

Als je dit allemaal geprobeerd hebt en het is nog niet gelukt, dan kan ik je één van de beste natuurlijke wimperserums aanbevelen. Revamin Lash heeft indrukwekkende natuurlijke ingrediënten, die allemaal bewezen zijn te werken voor haargroei.

De ervaringen van Revamin lash zijn spectaculair te noemen, die je hier kan bekijken op de officiële website. Kijk wel uit voor chinese namaak troep die alleen nog maar voor meer wimperuitval zorgt.

Revamin lash

Zorg dat je bij de officiële website Revamin Lash koopt en als je meerdere wimperserums koopt krijg je ook korting. Wil je niet langer wachten en gaan voor volle en glansrijke wimpers, bezoek dan de website en bekijk hier nu jouw korting

Hopelijk heb ik je kunnen helpen om op een natuurlijke manier je wimper weer te laten groeien en je weer vol vertrouwen je nieuwe look kan laten zien.

Hartelijke groet,

Lucas

 

You may also like

Leave a Comment