Is het mogelijk dat de shambala druppels een nieuw soort medicijn is tegen te veel gedachten, negativiteit en meer? Lees mijn review en kom er snel achter

Toen ik het voor het eerst las dat deze druppels op de markt kwamen, was ik zowel geschokt als blij. Aan de ene kant durfde ik nooit Ayauasca te nemen, dus een echt plantenmedicijn, zonder de psychoactive bestandsdelen, zag ik wel zitten.

Aan de andere kant, kan je zoiets wel veilig innemen? En hoe precies beinvloed het mij? Kan ik nog gewoon functioneren?

En misschien nog wel belangrijker, wat levert het me uiteindelijk op? Welke voordelen heb ik bij de shambala druppels?

Dat is precies de reden waarom ik het gekocht heb en mijn ervaring, samen met die van andere met je wilt delen.

Zullen we beginnen, met wat precies shambala nu is?

Ok, let’s go…

bestandsdelen shambala druppels

Waar zijn de shambala druppels uit gemaakt?

Eén kruid is de Caapi plant en de andere is Bobinsana. Beide worden als teacherplanten gezien door de sjamanen uit het Amazone gebied en worden vaak ingezet bij helings rituelen.

De Caapi plant wordt oorspronkelijk ingezet om Ayausca te maken, alleen zonder de viridis plant zou je nooit ayausca kunnen maken. Dat komt, omdat de viridis plant bepaalde enzymen aanmaakt die de DMT direct dood bij aanraking, zodat er geen psychoactieve stoffen in werking treden.

Er zijn een hoop belangrijke voordelen van de Caapi plant, ik zal er hier beneden een aantal opnoemen.

caapi plant

Voordelen van de Caapi plant

Verslavingen

Helpt bij verslavingen: omdat je steeds meer in verbinding gaat staan met jezelf, merk je dat de behoefte meer en meer wegvalt om aan je verslavingen toe te geven. Je werkelijke zelf heeft een paar kernkwaliteiten en eentje daarvan is, dat het altijd heel en compleet is.

Verslavingen hebben vaak te maken dat je iets mist in je leven of dat je het gevoel hebt ergens te weinig van te hebben. Nu jezelf als compleet ervaart, kunnen de verslavingen wegvallen of minder worden

Angst en depressie

De shambala druppels zorgen ervoor, door met jezelf in verbinding te gaan dat je meer in het hier en nu komt te staan. Dat gaat eigenlijk altijd gepaard met positievere gedachtes, maar ook minder gedachtes.

Angst maakt graag gebruik van de toekomst om daar een situatie te projecteren, die zich er nog niet heeft afgespeeld, terwijl depressie vaak over gedachtes en emoties gaan die vanuit het verleden komen.

Maar in het hier en nu heb je daar minder last van en dat is precies wat deze druppels doen, ze zetten jouw als persoon in het hier en nu. Daarnaast is ook hier de compleetheid en heelheid van jezelf een ervaring waar in het beste geval geen depressie of angst tegen op kan.

mindfull leven

Het helpt bij mindfull leven

Zoals ik al zei, het helpt je bij mindfull leven, of beter gezegd in het hier en nu leven. Het hier en nu heeft bepaalde kwaliteiten, zoals innerlijke vrede, blijdschap, focus, afwezigheid van gedachte en nog veel meer om op te noemen.

Tegelijke tijd, aarden deze druppels jou, omdat ze je in het hier en nu zetten. Er is niks zo vervelend als niet geaard door deze wereld lopen en je kan dan niet maximaal genieten van deze mooie wereld.

Het werkt goed om de emoties te reguleren en je gemoedstoestand te stimuleren

De druppels doen echt wat met je, zoals je dadelijk hieronder kan lezen. In verbondenheid met jezelf, waar eigenlijk alleen maar positieve kwaliteiten zijn, kunnen je oude emoties gaan transformeren, omdat je nieuwe zijn, vanuit jouw verbinding met jezelf, niet meer passen bij de nieuwe situatie.

Ze zullen dus wel moeten gaan transformeren, naar iets positiefs, of verlaten jouw systeem. En wat houd je over denk je? Precies! Energie, vrolijkheid en verbinding met jezelf. Oftewel een betere gemoedstoestand.

Laten we het nu over die andere mooie helende plant heben…

De Bobinsana Plant

De Bobinsana Plant

De Bobinsana is een andere mooie plant uit de Amazon, die samen elkaar versterken, als je op zoek bent naar meer balans, kracht, innerlijke-vrede en liefde.

Deze mooie plant zorgt ervoor dat je hart wordt geopend, maar wordt door de sjamanen ook als een plant gezien met een zacht karakter. Daarom zou deze plant ook veel kunnen betekenen voor de meer gevoelige mens, om ze meer in balans te krijgen.

Daarnaast heeft deze plant de eigenschappen om je meer in het Nu te krijgen. Dat is eigenlijk de dimensie, waar de gedachtes trager worden of er gewoon voor even niet meer zijn. Je bent dan ‘’gewoon’’ verbonden met je zelf, je werkelijke natuur.

Het zorgt voor helderheid, wat fijn is in deze tijd, waar veel mensen toch met hersenmist lopen, door alle stralingen, slecht voedesel en/of eetgewoontes. Ook zorgt deze zachte en liefdevolle plant voor meer inzicht. Hierdoor kunnen problemen sneller, maar ook liefdevoller worden opgelost. De zogenaamde win-win situaties.

Maar let op! Dit was niet als enigste waarom de sjamanen de Bobinsana gebruikte. Nee deze plant is zoals ik al zei ook een zachte heelmeester (eentje die geen stinkende wonden achter laat) en deze liefdevolle heelmeester werd ook ingezet als er verdriet was van een overleden moeder, kind of goede vriend.

Bij elke vorm waar vedriet of rouw bij kwam kijken werd vaak deze plant ingezet. Dit betekend dus ook, dat als je veel verdriet in je systeem hebt, deze plant jouw helpt dat te verwerken.

shambala flesje

Mijn ervaring met de Shambala druppels

Ik had hoge verwachtingen van deze druppels, omdat ik al een aantal documentaires had gezien met Ayahuasca. Ik bestelde de druppels bij superfoodies en een dag later lagen ze al in de brievenbus.

Ik had besloten om ze savond rond 9 uur in te nemen, zodat ik niets meer ondernemends zou moeten doen. Ik draaide aan de dop van het flesje en er kwam een apart en uniek geurtje naar boven. Zeker niet vies en ergens wel lekker.

Het klinkt misschien vreemd, maar alleen het geurtje gaf mij al een gevoel van éénheid. Net alsof ik een herrinering kreeg, wat de essentie van dit plant medicijn was, in verbinding met jezelf en dus met iedereen. Yes, dit belooft veel goeds dacht ik…

Iets over 9 nam ik een aantal druppels en voelde het effect eigenlijk al na enkele minuten. Het is niet iets zoals drugs, wat kan inslaan, maar het is een zacht gevoel wat opkomt en er kwam meer rust en seriniteit in m’n gevoel.

Mijn appartement is op de 4de verdieping en ik kijk naar buiten naar de zon die ondergaat. Het voelt alsof mijn hart open gaat en ik nu eigenlijk echt helder kijk. Eigenlijk, zoals de werkelijkheid echt is. Zacht, liefdevol en vredig.

Ik voel de verbinding met mezelf en daarmee de wereld om mij heen. Nogmaals, niet op een manier zoals je bij drugs kan hebben, het is zachter en op een bepaalde manier helderder.

Een ander iets wat mij opvalt is dat mijn gedachtes minder worden, maar ook net, alsof ze meer op afstand zijn. Het lijkt erop dat ik er meer naar kijk.

Dit zorgt er eigenlijk voor dat ik meer het hier en nu wordt getrokken en dit voelt erg prettig en vredig. Ook m’n focus wordt sterker, zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen.

Ik voel ook, dat ik meer energie krijg, maar meer op een manier die natuurlijk voelt en niet nerveus aanvoelt. Het voelt alsof dit mijn natuurlijk staat van zijn is.

Ik zet wat meditatie muziek op en ga rustig zitten. Ik stel me voor wat ik allemaal in m’n leven heb. Niet, omdat ik dat zo graag wou, maar meer omdat het nu mijn gevoel is en de beelden lijken haast als vanzelf op te komen.

Het gevoel van dankbaarheid wordt steeds groter en m’n hart vervuld zich met dankbaarheid en liefde. Wow, dit had ik niet verwacht van een paar druppels. Ik voel me vredig en zen en besluit na 2,5 uur naar bed te gaan.

Ik val als een roosje in slaap en wordt de volgende dag uitgerust wakker. Ik merk dat de verbinding die ik gisteren voelde nog steeds een beetje bij me is en de gedachtes ietswat op de achtergrond zijn.

Ik maak rustig mijn ontbijt klaar en zie de kinderen al op het plein spelen. Ze kunnen aardig herrie maken, maar deze keer voelde ze anders aan. Alsof alles precies klopte en alles precies ok was.

Na mijn ontbijt nam ik weer een paar druppels en langzaam kwam ik weer in die dankbaarheid waar ik gisteren ook in zat. Ik dacht bij mezelf, man wat is dit!? Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld en dit door een paar druppels. Heel apart, maar wel lekker! En dan ook nog zonder het gevoel ergens van onder invloed te zijn.

Ik gebruik de shambala druppels nu een maand en ik kan alleen maar zeggen, probeer het asjeblieft uit. Het zou zomaar kunnen dat je precies krijgt wat je zoekt. Ik slik ze nu om de dag, omdat de werking gewoon blijft doorgaan en dit lijkt precies goed voor mij.

Dit is mijn ervaring van de druppels en de effecten houden gewoon aan. Ik ben meer in het Nu, mijn gedachtes zijn minder en positiever, ik sta eigenlijk altijd in verbinding met mezelf en mijn hart is geopend naar mijzelf en naar anderen.

Eigenlijk voel ik mij een nieuw en herboren mens. Zou ik het aanraden? Ja, zeker. Je zou haast gek zijn om het niet te doen.

En als je dan gelijk korting mee wilt pakken bij twee flesjes shambala druppels, dan kan je onderaan op de blauwe link drukken om naar de officiële website te gaan.

 

shambala flesje

 

 >Klik nu hier voor de laagste prijs<

 

 

ervaringen met shambala druppels andere mensen

Ervaringen van andere mensen

Nynke-

Wow, wat een fijn goedje! Genomen voor ik ging wandelen in de natuur. Zo’n diepe verbondenheid met alles. Magisch.

Annemie-

Ik voel een rust in mijn hoofd. ‘s Nachts droom ik heel levendig en kan de dromen onthouden en zelfs weer terug stappen in de droom nadat ik wakker ben geweest.

Johan Bouma-

Dankzij Shambala voel ik meer innerlijke rust, voel me iets rustiger en gelukkiger met mezelf. Ik merk dat ik dieper kom in mijn meditatie en meer in het moment leef.

Dayenne Bos

Shambala helpt me mijn innerlijke rust te vinden. Wanneer ik Shambala neem, merk ik dat ik minder gehaast ben en meer vanuit mijn hart handel en minder in mijn hoofd zit. Ik voel me heel relaxed maar toch heel krachtig en productief. Shambala helpt me om echt bij mijn kern te komen en me af te schermen van externe ruis.

Maartje Slop-

Vooral de eerste drie dagen voelde ik een reactie als groot verschil t.o.v. daarvoor, voornamelijk in de vorm van een onoverwinnelijk gevoel. Ik zat dan in de auto naar huis – vanuit werk – en dacht en voelde: alles is mogelijk, alles kan! Het is moeilijk te omschrijven, maar het gevoel dat je on top of the world staat en alles ineens heel goed kunt overzien, kunt begrijpen en kunt relativeren. Met alle mogelijkheden en kansen die daarbij komen kijken. If it makes any sense..

De rest van de twee weken heb ik me overwegend goed gevoeld, vooral de ochtenden waren draaglijker (ik heb vaak moeite met de ochtend), dus mijn dagstart was beter, waardoor mogelijk ook de rest van de dag beter verliep. Ik voel me meer op mijn plek in life zelf, alsof ik eindelijk kon zien dat alles ging zoals het eigenlijk moest gaan. Dat gaf vertrouwen.

Lees nu meer ervaringen bij https://supergreens/ervaringen.nl

Tot zover de ervaring van andere mensen met de shambala druppels. Maar waar kan je het eigenlijk kopen?

shambala druppels ervarinegn + Eigen review

Hier kan je de shambala druppels kopen

Je kan de shambala of ook wel kukuru druppels kopen bij superfoodies.nl en beginnen om jouw hart te openen, meer in het Nu zijn en meer geluk en éénheid te ervaren.

De druppels zijn door de snelle populairiteit wel snel uitverkocht elke keer, dus als je snel jouw flesje wilt bemachtigen kun je nu op de blauwe link klikken om jouw druppels te kopen op de officiële website.

shambala flesje

 

Klik nu hier voor de laagste prijs

 

Wees Jezelf,

In verbinding,

Lucas van Wateringen