Over mij

Lucas van Wateringen

Bas van dalen is een coach en gezondheidsfreak die samenwerkt met bedrijven, coachies en cliënten om hun persoonlijke doelen te laten te halen, van mens tot mens. Na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest als gezondheid onderzoeker (geen wetenschappelijke titel) weet Lucas waar het omgaat als het over gezondheid gaat.

Hij beheerst de wetenschappelijke taal, maar vertaald het naar verstaanbare taal, zodat iedereen er zijn voordeel mee kan doen. Bij Bas van Dalen gaat het om zo dichtbij jezelf te zijn en daarmee ook zo dicht mogelijk bij de natuur. We zijn immers de natuur.

Daarom in zijn praktijk geen chemische goedjes, maar alleen de beste natuurlijke supplementen die er zijn. Bas is 43 jaar en woont in Utrecht. Hij heeft een vriendin die Nancy heet en een hond die Willem heet (een Franse buldog)

Bas heeft verschillende cursussen gevolgd, waaronder Ayurveda, de natuurleer en één op één van een kundige coach voor nu al bijna 10 jaar. Daarnaast speurt hij het internet af over wat alles met gezondheid en supplementen te maken heeft en eigenlijk is dit zijn grootste kracht.

Hij hoopt bij te dragen aan de natuurlijke gezondheid van mensen en zit zich hier al ruim tien jaar voor in.

-Bas van dalen, Utrecht, 2021

https://ervaringenmetsupplementen.nl