Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Natuurlijk pepmiddel tegen vermoeidheid

Natuurlijk pepmiddel tegen vermoeidheid

by Lucas van Wateringen
beste pepmiddel tegen vermoeidheid

Tuurlijk, jij en ik weten, dat je maar eens mens bent en dat je uiteindelijk tegen een grens aanloopt. Of je nou advocaat, zuster of metselaar bent, al deze beroepen zijn veeleisend.

En toch gaan we in de ratrace mee, omdat we het met z’n alle normaal zijn gaan vinden om veels te veel van onze geest en lichaam te vragen…

Ook niet onlogisch dat je op een gegeven moment bij een artikel komt en je afvraagt wat is het beste pepmiddel tegen vermoeidheid…

Ik ga je op je wenken bedienen, maar voordat ik dat doe wil ik je ook een paar tips geven om in ieder geval wat aan je vermoeidheid te doen. Wil je toch liever gelijk naar de review van brainactives, dat een natuurlijk pepmiddel is tegen vermoeidheid, scroll dan naar onderen toe.

Maar voor nu eerst de tips!

leer goed te slapen
Leer goed te slapen

Natuurlijk ken je deze tip, maar hoeveel luisteren er echt naar? Of dat het gewoon simpelweg niet lukt, door allerlei redenen. Ik zal je een paar tips geven die je misschien verbazen.

Met slapen heb je te maken met het circadiaanse ritme. Kort gezegd is dat een ritme of een patroon, die ervoor zorgt dat het je lichaam en hersenen klaarmaakt om op de beste tijd voor jou te gaan slapen.

Maar dit patroon kan verstoord worden door heel veel dingen, zoals overwerken, overbelasten, te veel licht en elektrostraling, slecht eten, te weinig buitenlucht en ontspanning.

Als je de oorzaken omdraait heb je gelijk een paar tips om in lijn met je circadiaans ritme te komen.

In het algemeen is het zo dat als je tussen 21.30 en 22.30 naar bed gaat en tussen 5.30 en 6.30 opstaat je de ultieme tijd voor optimale nachtrust hebt te pakken.

Neem dus de tips mee, om makkelijker in slaap te komen en het ritme niet te verstoren.

En toch..

Het belangrijkste om in dit ritme te komen is consistent zijn. Hou er dus aan vast. Je zal merken dat je op een gegeven moment als een roos in slaap valt en nog beter als een veertje uit je bed komt. Vitaal en uitgerust!

Want vermoeidheid kan net zo goed komen, door verkeerd en slecht slapen. Door dit om te keren kan dit al aanzienlijk schelen.

Ga naar buiten wandelen in de natuur, mediteren of sporten

Ga naar buiten wandelen in de natuur, mediteren of sporten

Ik zet express deze 3 dingen bij elkaar. Waarom? Iedereen heeft z’n eigen unieke systeem dat op een bepaalde manier werkt. Wat bij de één heel goed werkt, hoeft niet perse bij de ander te werken.

Ben je bijvoorbeeld een heel rationeel mens, dan is vaak mediteren niets voor je. Je zal er waarschijnlijk alleen maar onrustiger van worden. Zelfs wandelen in de natuur, zal je misschien minder opleveren. Vaak heb je dan meer baat bij actief sporten om je energie te ontladen.

Want energie die vastzit, die zal je ook vermoeien. Die oude energie moet er dus eerst uit, voordat je weer nieuwe energie kan ervaren.

Ben je meer een gevoelstype en je werkt bijvoorbeeld in de zorg, dan zal mediteren en wandelen vaak wat beter werken. Let wel; Het sluit elkaar niet uit en er zijn zeker uitzonderingen. Probeer het voor jezelf uit, wat werkt voor je.

stop met pushen

Stop met pushen

Heel veel mensen die vermoeid zijn hebben zichzelf vaak tot het uiterste gedreven, waardoor de energie op is en soms zelfs in een burn-out belanden. Ben jij een pusher? Straf jij jezelf? En dan heb ik het niet over een gezonde schop onder je billen.

Vanuit de maatschappij moeten we van alles, waardoor we vaak van onszelf ook van alles moeten. Vaak is dit een onbewust proces, maar veel mensen hebben het gevoel te veel te moeten en pushen zichzelf, om hun naaste, vrienden, collega’s en de maatschappij bij te houden.

Wordt hier bewust van. Dat is de eerste stap terug om meer energie te krijgen. Als je er dan bewust van wordt, zet er dan een tegen gekeerde gedachte en een opvolgende actie tegenover.

Als je dit vaak genoeg doet, zal je merken dat je je hersenen opnieuw programmeert naar iets wat bij een gezond mens past. En je lichaam en geest zal je hiervoor belonen in de vorm van hernieuwde energie.

Beste Stimulerende Kruiden Voor Haargroei- en Verlies 1

Gebruik een natuurlijke alternatieve middel voor cafeïne

Het kan natuurlijk ook zijn, dat je al deze dingen best wel onder controle hebt, maar gewoon extra energie voor je examen, werk of hobby nodig hebt.

Dan heb ik misschien wat voor je..

Wel eens van Theacrine gehoord? Theacrine is een middel wat chemisch haast dezelfde moleculaire structuur heeft als cafeïne zelf.

Alleen het heeft meer voordelen…Veel meer….

Om te beginnen heeft het niet die altijd vervelende cafeïne crash? Ken je die? Je begint goed gemutst, sterk gemotiveerd, om na een uur kribbig, moe en chagrijnig je collega uit te staan kafferen.

En elke keer maar bijtanken, omdat gevoel weer te ervaren en niet nog chagrijniger te worden.

Maar met theacrine is dat afgelopen. Geen crash, maar een constante focus, aandacht, maar op een natuurlijke en gebalanceerde manier.

Misschien raad je het al, dit is ook het natuurlijke pepmiddel tegen vermoeidheid wat in Brainactives zit en erg goed wordt ontvangen door de mensen die dit slikken.

Om het precies te weten, kan je hier op de officiële website de ervaringen lezen, om te bekijken, of het ook wat voor jou is.

Misschien kan ik je nog beter van dienst zijn, door een kleine mini review te maken, zodat je nog beter kan beslissen of het wat voor jou is.

Lees je mee?…

brainactives pepmiddel tegen vermoeidheid

Brainactives het beste pepmiddel tegen vermoeidheid met Theacrine en Ashwagandha

Brain active is een kwalitatief en hoogwaardig supplement of Nootropic ook wel eens genoemd. Het is uit de beste materialen gewonnen en de mensen zijn over dit product laaiend.

Voor wie is het geschikt?

 • Atleten en duursporters
 • Gedreven professionals, zoals advocaten, artsen, politie, soldaten, verpleging
 • Gamers
 • Biohackers en gezondheidsfreaks
 • Ieder veeleisend beroep

Wat zijn de voordelen en nadelen van Theacrine en Ashwagandha

Voor Theacrine zijn dat:

 • Je spiercellen produceren meer energie
 • Bevordering van het atletisch vermogen
 • Natuurlijke dopamine booster
 • Verbeterde stemming en gevoel
 • Meer focus en alertheid
 • Meer motivatie en inspiratie
 • Meer energie
 • Goed alternatief voor cafeïne
 • Geen cafeïne crash
 • Het gaat pijn en zwelling tegen

Nadelen:

 • Product is wat prijzig. Gelukkig geven ze wel korting

Voordelen van Ashwagandha:

 • Je krijgt meer energie, zonder er nerveus van te worden
 • Het reduceert je cortisol niveaus (stresshormoon)
 • Verminderd angst en stress
 • Het kan depressie verminderen
 • Verbeterd de niveau’s van dopamine
 • Het geeft een boost aan je testosteron niveaus
 • Het geeft je extra spierkracht
 • Het kan ontstekingen verminderen
 • Het verbeterd de algehele hersenfuncties
 • Je geheugen wordt beter

Nadelen:

 • Zover niet gevonden

waar kan je brainactives kopen?

Waar kan je deze brainactices met theacrine en ashwagandha kopen?

Als je denkt dat dit supplement jouw voordeel kan bieden dan kan je via de blauwe link het product brainactives kopen.

Let wel op: In china wordt er veel nagemaakt met veel slechte kwaliteit met alle gevolgen van dien. Koop daarom alleen bij de officiële website.

Klik op deze link om jouw korting te zien en om naar de officiële website te gaan.

Hopelijk heb ik je vandaag geholpen en hoor graag hoe brainactives voor je is bevallen.

Hartelijke groet,

Lucas

 

You may also like

Leave a Comment