Of je nu ultiem wilt relaxen, of de spierknopen uit je rug wilt masseren of je persoonlijke masseur altijd bij de hand wilt hebben. Met de Finnspa premium massagestoel is dit allemaal mogelijk.

En laten we eerlijk zijn. In deze hoogtijdagen van enorm veel stress, waar je soms geen eens meer naar de masseur mag, kan een kwalitatieve massagestoel veel rust en ontspanning geven.

Het geeft je net even die extra ontspanning en die energie boost die je nu juist zo nodig hebt. Als je ook die extra ontspanning wilt, lees dan deze review en de ervaringen van deze massagestoel, voordat je het gaat kopen.

Lees je mee?…

finnspa premium massage stoel creme

De Finnspa premium massagestoel review

Deze premium Finnspa massagestoel is het vlaggenschip van de massagestoelen serie. Het belooft een exclusieve massage en ontspannings ervaring. Het doet namelijk iets unieks: Het past zich aan, aan alle wensen die je van een massagestoel zou kunnen hebben.

Zoals het instellen van:

 1. Massage lichaamsdeel
 2. Type massage
 3. De roller breedte
 4. De kracht van het masseren
 5. Het tempo van het masseren
 6. En de tijd van het masseer programma

Dit kan allemaal individueel ingesteld worden na een lange dag werken of na een goede training of workout.

Als je van te voren je rug aanvoelt waar de meeste spanning en knopen zitten, kan je er één van de vijf programma’s op dat specifieke deel aanzetten. De stoel voelt waar de meeste spanning in je rug zit en zal deze plekken met de automatische rollers extra masseren en de knopen en extra spierspanning eruit halen.

Je kan deze premium massage stoel zelfs zo instellen naar de lengte van je eigen rug, zodat de rollers zich aanpassen en precies jouw gehele rug masseren.

Met deze luxe en premium versie zit een zero-gravity functie, die alleen op dit model zit. Je zal dus een hele lichte zit en ontspanningshouding ervaren. De gehele stoel is voorzien van automatische luchtkussens, die zich vullen na het aanzetten van een programma, voor extra comfort.

Daarnaast zit er op dit model nog een aantal zeer fijne opties. Zoals het automatisch verwarmen van de stoel, wat heerlijk is als het herfst is of winter. Ook zit er een instelbaar vibratie functie op die de spieren doen herstellen en ontspannen.

En als je er behoefte aan hebt, zit er een speciaal programma op die je nek masseert, je voeten, de onderrug en je billen. Er zijn maar weinig modellen die een aparte functie hebben die ook de nek masseert, zelfs niet bij de premium modellen. Veel beter dan dit, wordt het haast niet toch?

finnspa voetensteun

Om aan te geven hoe je deze massagestoel kan instellen heeft Finnspa er ook voor gezorgt dat je de voetensteun van 0 t/m 90 graden kan draaien om de ideale zitpositie te vinden, die jou het meest ontspant en verlichting geeft.

Maar de voetensteun is niet het enigste wat je kan instellen. Ook de zitpositie kan ingesteld worden tot jouw maximale zitcomfort. Ook de rugleuning kan ingesteld worden tot jouw ideale zit of ligpositie. Het kan van 117 graden tot en met 157 graden worden ingesteld, wat betekent dat je ook kunt ontspannen in een liggende positie.

Als je je druk maakt dat dit teveel gedoe geeft met al die instellingen? Geen nood, bij het premium model van deze massagestoel zit een afstandsbediening, waarbij je op een afstand alleen maar op de knop hoeft te drukken en natuurlijk zit daar een handige handleiding bij die je simpel met jou de stappen doorneemt. Geen reden tot zorgen!

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je een te lange massage krijgt als je bijvoorbeeld door het ontspannen in slaap valt. Er zit een handige timer die je van 5 minuten tot 30 minuten kan instellen en stopt vanzelf als het massage programma is afgelopen.

finnspa massagestoel

Wat betreft veiligheid heeft Finnspa een warmte sensor ingebouwd, waarbij als er een zeldzame situatie is, dat de massagestoel oververhit raakt, de stroom eraf wordt gehaald en alle functies worden stopgezet. Zo, kun je ultiem genieten, zonder ook maar enige zorgen te maken over de veiligheid van het apparaat en natuurlijk jezelf.

Dat vind ik persoonlijk altijd fijn om te weten, zeker als de kinderen even een rondje op de stoel willen ervaren.

De Finnspa premium massagestoel is aan allerlei veiligheids en kwaliteitscontrole onderworpen om één van de beste massagestoelen te maken die er zijn. En als ik de ervaringen van mensen lees, dan lijkt dat gelukt te zijn. Het heeft daarom ook het TUV GS Certificaat gekregen, wat deze stoel een zeer betrouwbare en kwalitatieve massage stoel maakt.

De productspecificaties van de Finnspa premium massagestoel:

 • Kleur: creme
 • Materiaal: kunstleer
 • Stijl: modern
 • Dimensies wanneer je het installeert in een zittende positie: (L x B x H): 135 x 78 x 112 cm
 • Lig positie:: (L x B x H): 185 x 78 x 92 cm
 • Maximum gewicht: 120 kg
 • Gewicht van de stoel: 77 kg
 • Kwaliteits certificaat: TÜV GS-getest
 • Garantie: 2 jaar
 • Stroomkracht: 230 Volt / 50 Hz / 180 Watt

Dit zijn de type massages die erop zitten:

 • Kneden: Ritmisch krachtig kneden en masseren. Een aanrader voor gespannen spieren
 • Kneden en kloppen: Perfecte combinatie van kneden en kloppen
 • Thumping: Comfortabele vuist achtige dreun beweging die de spieren ontspannen
 • Shiatsu: Comfortabele drukpuntmassage
 • Kloppen: imiteert het intermitterende kloppen van een masseur met de binnenkant van zijn handen
 • Rollen: imiteert het gevoel van een masseur die over je rug strijkt

Dit zijn de massage programma’s die erop zitten:

 • 5 automatische programma’s voor het hele lichaam (comfort, stretch, gezondheidszorg, relax en full-air)
 • 6 verschillende massage functies: kneden, kneden + kloppen, bonzen, shiatsu, kloppen en rollen, die met elkaar kunnen worden gecombineerd (elke individuele massagefunctie kan voor elke massage zone afzonderlijk worden geselecteerd)
 • Rugscan voorafgaand aan elke massagesessie voor een optimale positionering van de massagerollen
 • Massage Zone instelbaar (rug, billen, schouders, kuiten)
 • Puntmassage of gedeeltelijke massage kan individueel worden ingesteld
 • Nekmassage mogelijk
 • Voetreflexmassage mogelijk
 • Onderrug en billen massage beschikbaar
 • Warmtefunctie beschikbaar
 • 3 verschillende massage sterktes beschikbaar
 • 3 niveaus van massage breedte beschikbaar

Zoals je ziet is er eigenlijk voor elke klacht wel een programma en massagestand te verzinnen en met de handige handleiding zal het ook geen probleem zijn die in te stellen. Je enigste taak is eigenlijk te zitten en te relaxen, iets wat je al heel lang verdiend.

luxe premium massage stoel kopen + review en ervaringen

Zijn er negatieve punten te vinden met betrekking tot deze massagestoel?

 • Normaal gesproken als je deze stoel bij justathelete.com koopt krijg je het product de volgende dag in huis. Alleen met deze massagestoel moet het goed verpakt worden en wordt er speciaal vervoer geregeld. De levertijd duurt dan ook iets langer. Namelijk 1 of 2 dagen langer.
 • De prijs is vergeleken met andere premium modellen nog steeds aan de goedkopere kant, maar het is wel een aanzienlijke hoeveelheid geld. Gelukkig als je op de nieuwsbrief inschrijft van Just Athlete krijg je 10% korting en dan op dit bedrag is 10% korting wel gelijk een hoop geld.
 • Bij Just Athlete is alleen de crème kleur massagestoel verkrijgbaar. Is geen ramp, misschien meer een kwestie van smaak

Wat zijn de ervaringen met de Finnspa premium massagestoel?

Wat zijn de ervaringen met de Finnspa premium massagestoel?

Franka-

Erg fijne massagestoel heb hem al 3 jaar en bijna dagelijks in gebruik. Hij is erg fijn en heb er net zoveel baat bij als bij de fysio.

Door mijn reuma heb ik veel gewrichtsklachten en door bijna dagelijks in deze stoel te zitten zijn mijn spieren sterker geworden en mijn klachten verminderd.

Ook had ik veel rugklachten en deze zijn ook een heel stuk minder geworden. Als je gezondheidsklachten hebt zou ik deze stoel zeker aanraden!-

Rene-

Eerst wat rond gekeken welke massagestoel wij zullen nemen. Uiteindelijk op deze gekomen vanwege de 3d massage en betaalbaar is. Wat is dat lekker zeg je hele rug van boven naar beneden wordt gedaan. Kloppen, rollen, kneden, trillen, verwarming in rug enz, gewoon alles.

De 3D rollers kan je ook stil zetten op één punt als je dat wilt en je kan alles zelf aan of uit zetten. als advies wil ik meegeven kijk vooral naar 3D rollers dat voelt natuurlijk aan en ze passen zich aan jou rug en grote van deze stoel. Ik kan alleen maar zeggen, perfect!

Loyd-

Ik heb de Finnspa een paar weken geleden gekocht en ben helemaal tevreden!

De levering op de plaats van installatie verliep vlot. Het bevestigen van de rugleuning was heel eenvoudig, maar je moet het wel met twee personen doen. (De leveranciers zouden dat echter wel doen voor een kleine fooi).

De massagefuncties zijn gewoon geweldig. Of je nu kiest voor een van de vijf automatische programma’s of de talrijke handmatige functies, je wordt er echt door gekneed. Ook fijn dat je de intensiteit, snelheid en sterkte van de handmatige programma’s individueel kunt aanpassen.

De voetreflexzonemassage wordt uitgevoerd via noppen onder de voetzool en zorgt voor een aangename ontspanning.

Mijn spanning in de rug en nek werd na ongeveer een week aanzienlijk beter. Als je voeten en benen ‘s avonds zwaar zijn, heb je na 15 minuten op de Finnspa een merkbare verbetering bereikt en kun je van de avond genieten. Ik ben twee keer in slaap gevallen in de fauteuil tijdens het Relax massage programma!

Natuurlijk maakt de Finnspa ook geluiden tijdens zijn werk via zijn motoren en de compressor, maar deze zijn voor mij niet vervelend omdat ze nogal subtiel zijn bij het tv-kijken of een gesprek voeren!

Het enige nadeel vind ik dat je het nekkussen naar achteren moet klappen als het niet in gebruik is en dan om de rug moet hangen (een beugel bovenop de rugleuning zou een voordeel zijn). Als je het dan weer nodig hebt, moet je mooi bukken. Maarja, is eigenlijk geen nadeel te noemen.

Maar we kunnen deze kleine tekortkomingen vol vertrouwen verwaarlozen met de voordelen. Ik zit heerlijk in mijn massagestoel en ben blij met de aankoop! Nu hoop ik dat hij lang meegaat en mij, mijn familie en mijn bezoekers (die ook dol zijn op de fauteuil)er nog lang plezier van zullen hebben.

Rhoanna-

De Finnspa Premion heeft heerlijke massage programma’s. Alles kan ook individueel worden ingesteld (intensiteit, kracht, warmte, etc.). Erg ontspannend.

Ik kan er niet heel veel over kwijt, ik ben gewoon heel tevreden, zeker als je naar de kwaliteit en prijs van deze massagestoel kijkt. Top product!

ervaringen luxe premium massage stoel kopen + review en ervaringen

Waar kan je de Finnspa premium massagestoel kopen?

Gelukkig, zoals al aangeven kan je deze massagestoel kopen met 10% korting als je de stoel bij Just Athlete koopt. Je moet je dan wel even op de nieuwsbrief inschrijven. Maar 10% op dit bedrag is een hoop geld.

Let wel op, dit is een tijdelijke actie, waardoor de korting weer weg kan gaan. Ben je enthousiast geraakt en wil je ultiem ontspannen en relaxen, klik dan op de blauwe link en pak je extra 10% korting mee op dit grote bedrag…

finnspa massagestoel

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

Ontspannende groet,

Lucas van Wateringen