Geen 120,- euro meer aan dure beauty crèmes, maar puur en natuurlijk je haar, huid en nagels weer mooi, gezond en glanzend krijgen

Zou het niet fijn zijn dat als je een beauty crème of een anti-aging crème koopt, dat het ook daadwerkelijk werkt? Want vaak geef je bakken met geld uit en doet het maar iets minimaals als je geluk hebt.

Bijvoorbeeld dat je naar een feestje gaat en twee nagels zijn afgebroken, gewoon omdat ze te broos zijn. Je ziet de mensen al naar je kijken en dat is alles behalve een prettig gevoel.

Ik weet nog goed van een vrouw waaraan ik een pot Luminous beauty shake had gegeven en 3 weken laten een date kreeg met een man, die ze erg leuk vind. Alleen het probleem voor haar was, dat ze dof en mat haar had en haar gezichtsuitdrukking en uitstraling er gewoon niet goed uitzagen (haar eigen woorden)

Daarom heb ik haar een pot mee gegeven -want dat doen vrienden- en toen ik haar 6 weken later sprak, kwam ze naar me toe met een zeer brede glimlach. Wat blijkt? Al na 3 weken waren de eerste resultaten te zien met het haar, maar ook zeker in haar gezicht.

En dan bedoel ik vooral haar uitstraling. Ze zag eruit als een zonnetje die niet meer kon uitdoven. Ze was zielsgelukkig dat ik haar die pot had gegeven en bedankt mij uitvoerig…

Een anders iets wat fijn is dat als je een beauty product koopt, dat het ook daadwerkelijk door professionals wordt aangeraden. Bij de Luminous beauty shake is dat zo. De echte beauty professionals werken hier ook echt aan mee…

En eigenlijk niet zo gek ook…

Want, het is veel voordeliger als de gewone beauty crèmes, veel gezonder (sommige zijn gewoon slecht voor je gezondheid), maar nog belangrijker, het werkt echt!

Daarom heb ik zelf maar besloten om het uit te gaan testen en een pot besteld. Ja, ja, ik hoor je denken, maar Lucas, jij bent toch een man? Dat, klopt, maar mannen mogen er toch ook mooi uitzien nietwaar?

Ik zal beginnen met de informatie die je zoekt over dit product en dan kan je lezen over mijn eigen review van dit product en om het af te sluiten, deel ik allerlei ervaringen van andere mensen met de luminous beauty shake.

Deal? Ok, laten we beginnen…

Lees over dit bijzondere beauty product en je zal er geen spijt van hebben

Om te beginnen is het een doosje met 28 sachets (zakjes) erin, zodat je er iedere dag eentje kan nemen en dit is met een flink korting. Om het allemaal mooier en beter voor jou te maken zijn er een aantal bonussen te verkrijgen als je een doos koopt. De hoeveelheid bonussen zullen je misschien verbazen, maar hierbij de gratis boeken eventjes op een rij:

  • Gratis Fysiek boek: ‘‘HUID’’ t.w.v. 24,95,- euro
  • Gratis e-book: “22 recepten met Luminous Beauty Shake” t.w.v. €19,99
  • ​​​Gratis e-book: “18 Ultieme Beautyfoods” t.w.v. €22,99
  • ​​Gratis e-book: “Voor Altijd Jong” t.w.v. €14,99

Dat zijn al bonussen die je niet veel vaker krijgt bij een relatief goedkoop product. Dus dit stelde mij wel tevreden.

En nu naar de ingrediënten, maar wees gewaarschuwd, het zijn er 26! Maar ga ze heel kort behandelen!

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 20

Hyaluronzuur

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 21

MSM (methylsulfonylmethaan)

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 22

Inositol poeder*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 23

Amla fruit*

(Indiase kruisbes poeder)

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 24

Sea buckthorn berry pulp* (Duindoorn)

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 25

Blauwe bes*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 26

Spirulina*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 27

Boerenkool*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 28

Shiitake extract*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 29

Reishi extract*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 30

Granaatappel*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 31

Rode biet*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 32

Framboos*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 33

Acai*

Berberine

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 34

Pepermunt*

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 35

Grapeseed extract

(Druivenpit)

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 36

Bevat Vitamine C

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 37

Bevat Zink

Luminous Beauty shake ervaringen + M'n eigen Review 38

Bevat Magnesium

Tja, we kunnen niet zeggen dat Jesse van der Velde (de ontwikkelaar van Luminous beauty shake) er niet genoeg ingrediënten heeft ingedaan? Deze shakes zitten dan ook boordevol gezonde nutriënten en voedingsstoffen. Allemaal voor een gezond lichaam, een gezonde geest en natuurlijk je haren, huid en nagels.

Maar genoeg over de ingrediënten. Je zal misschien nu wel willen lezen hoe het mij verging met deze bijzondere beauty supplement.

luminous beauty shake

Mijn ervaring met Luminous en waarom ik bijzonder verbaasd was met Luminous beauty shakes

Eigenlijk ben ik niet anders dan een vrouw als het om gezondheid en beauty gaat. Het is niet dat ik heel veel beautyproducten koop, maar ik durf rustig een cremetje te kopen of een maskertje aan te leggen op m’n gezicht (niet lachen dames)

Dus ik dacht, ach waarom niet? Ik heb inderdaad broze teen nagels (sorrie voor dat plaatje) en mat uitziend haar. Ik vind zelf dat ik best nog wel uitstraling heb, door m’n gezonde leefstijl, maar het kan zeker wel beter.

Dus heb ik een doos met van die sachets besteld en ze lagen de volgende dag al op mijn stoep. Het pakketje open gemaakt en de inhoud van het zakje in een glas bronwater gedaan. Ik moet zeggen, na het roeren zag het er best verleidelijk uit. Als het nu nog ook smaakt, ben ik blij.

En verdomd! Het smaakte nog ook. Is toch wel wat anders dan de green juice die ik ook bijna elke dag naar drink en daarnaast was het ook niet zo zoet. Ook een fijne bijkomstigheid.

Ik zal je eerlijk vertellen, over de eerste week kan ik niet zoveel zeggen. Meestal duurt het wat langer voordat je resultaten gaat zien, toch gebeurde er aan de eind van de week wel iets opmerkelijks.

Vreemd maar, ik ervaarde meer helderheid en rust in m’n geest. Niet dat ik gelijk een Zen-monnik was, maar wel een klein en merkbaar verschil. Daarnaast leek m’n energie ook iets omhoog te gaan. Ik dacht, ok, niet verkeerd!…

In week twee begon ik me ook wat blijer te voelen, zeker als ik met de hond even in het bos liep. Wel vreemd dacht ik nog bij mezelf, ik had het niet voor die reden gekocht. Later terug lezend op de pagina van supergreens zag ik dat het de gelukshormonen stimuleert. Dus het klopt wel.

Als ik aan het einde van week 2 keek naar mijn haar leek er iets verschil in te zitten. Niet dat ik gelijk mee kon doen aan Mister Universe, maar het glansde wat meer. Hetzelfde geldt eigenlijk voor m’n nagels. Het leek alsof de kleine scheurtjes in mn nagel verbeterde, maar ze zagen er nog wel dof uit.

Verder kwa energie voelde ik me prima. Gewoon wat meer energie, zonder er onrustig van te worden. Niet zoals je wel eens kan hebben bij sommige supplementen die ze vol gooien met cafeïne. Nee, dit voelt gewoon goed.

In week 3 en 4 ging ik me wel echt verbazen. Nogmaals, het is niet dat ik 1,2,3 naar Brad Pitt ging (hoewel het wel leuk had geweest), maar ik was stomverbaasd hoe mijn haar er nu uit ziet.

Ik denk niet dat er nu meer haar op zit als ik er goed naar kijk, maar dat effect heeft het wel een beetje, want het glanst alsof de zon erop schijnt, ook is m’n haar voller nu. Tot m’n verbazing zijn ook m’n nagels verbeterd en zien ze er in ieder geval beter uit. Er is wel wat glans terug, maar zeker niet zoals ik het wil, dus dat is wel een tegenvaller.

Wat mij misschien nog wel het meest trof, was de helderheid en kalmte die ik in m’n hoofd had en dat terwijl ik het daar helemaal niet voor gekocht had. Net of dat getetter in m’n hoofd even was uitgezet. Heerlijk!

Maar nu m’n huid. Tja, daar kan ik alleen maar tevreden over zijn. M’n huid is strakker, flexibeler, mooier en het glanst. Ik heb zelfs het idee dat er door het vrouwelijke schoon meer naar mij gekeken wordt. Ik geeft toe, ik kan het ook allemaal verzinnen in m’n hoofd.

Nee, maar serieus, de resultaten waren best verbluffend. Hoewel ik vind dat het voor m’n haar iets tegen viel, ben ik meer dan tevreden over een maand gebruik met de Luminous beauty shake.

Zal ik het aanraden? Jazeker en nog meer als je per maand een vermogen aan geld kwijt bent voor vergelijkbare producten.

Daarom, als je vandaag nog wilt besparen, de gratis boeken en de korting wilt meepakken dan mag je nu nog op de blauwe link drukken.

luminous beauty shake

 

->Klik hier nu voor mijn korting<-

 

 

Deze mensen deelden hun ervaringen met jou over luminous beauty shake

Yorinde-

Genieten nog van mijn schoonheid shake die ik heb om de één tot twee dagen. Het is zeer smakelijk en gezond en verzadigt echt de eetlust. Een geweldig product dat ik zal blijven gebruiken! (Ik denk dat mijn huid er al zachter en gezonder uitziet, na twee weken gebruik)

Marta-

Ik probeer maandelijks nieuwe producten. Mijn kasten staan ​​vol met ‘wondermiddelen’ die voor mij nutteloos waren. Dit product is de gelukkige uitzondering! Vanaf de eerste keer dat ik het gebruikte, merkte ik een verschil in mijn eetpatroon en naar eten hunkeren. Ik gebruik dit product al een paar weken en de effecten zijn transformerend.

Het bedwong mijn constante honger en verlangen naar suiker tot het punt dat ik geen interesse meer heb in ongezond voedsel, zelfs niet als het voor mijn neus ligt. Ik voel me erg tevreden met kleine, gezonde, eenvoudige maaltijden. Geen bewerkte voeding voor mij meer. Ook geen light frisdrank meer en geen koolhydraten en zoute snacks meer.

Ook glanst mijn haar meer en m’n huid is elastischer en mooier. Bedankt voor dit echte wonder in mijn leven!

Java-

Ik gaf het een volledige maand voordat ik een recensie achterliet, net gisteren de laatste sachet opgemaakt. Ik deed het elke ochtend in mijn ontbijt, wat een begin van de dag! Maar laat me je vertellen, als het op de grond zou vallen, zou ik het meteen van de vloer likken, zelfs als het naar kattenbakvulling zou smaken, omdat mijn haar en nagels zo mooi en glanzend zijn geworden. Ik ben midden 40 mensen, dit is een game-changer. Ik sla de fles beauty olie van 135 euro over en deze oude dame trekt nog een sachet open!

Tanya-

In minder dan 2 weken met dagelijkse collageen doseses van Luminous, ben ik helemaal zonder cellulitis!!! Alles is WEGGEGAAN! Ik heb cellulitis gehad sinds ik 10 jaar was (dankzij de erfelijkheid in de familie) Het dragen van korte broeken is altijd een beetje ongemakkelijk voor me geweest, ik wilde nooit mijn benen over elkaar kruisen, wetende dat die schattige kleine kuiltjes over de hele lengte van mijn buitenste dijen zouden lopen.

Naarmate ik ouder werd, was de bekende gerimpelde huid zichtbaar, zelfs als ik gewoon stond, beginnend net boven mijn knieën. Dus je kunt je mijn absolute verrassing voorstellen toen ik op een dag uit de douche stapte om de huid perfect glad te zien.

Serieus, zelfs terwijl ik dit schrijf, kijk ik neer op gladde benen waar vroeger hobbelige benen vroeger leefden. En na ongeveer 3 maanden continu gebruik, kan ik zeggen dat fijne lijntjes rond mijn ogen zijn verzacht. Over het algemeen ziet de huid van mijn gezicht er jonger, frisser en gladder uit, maar als dat allemaal geen rol speelde, zou ik dit product toch aanbevelen, omdat ik graag zonder cellulitis leef.

Helaas nog geen ervaringen met luminous beauty shakes van mannen. Ik zou zeggen mannen doe eens gek? In ieder geval als je meer ervaringen wilt lezen, dan kan dat op de officiële website hier: https://supergreens/ervaringen.nl

Als ik de Luminous beauty shakes niet koop dan eet ik m’n schoen op

Nee, serieus, als ik zie wat het al met mij heeft gedaan en zeker als je de ervaringen leest van andere mensen (die veel opvallender zijn) dan moet je haast gek zijn om het niet te kopen?

Misschien vind je dat ik overdrijf, maar goede producten mogen aangeprezen worden en zeker als je je beseft dat je er 4 boeken gratis bij krijgt. En toch houdt het daar ook niet bij op. Je krijgt in totaal bij een doos van 28 sachets een korting van 63%.

Dus ja, met deze resultaten, de gratis boeken en de korting, is er eigenlijk maar één echte optie. Maar, natuurlijk laat ik de keuze aan jou. Als je wel de Luminous beauty shakes wilt kopen dan mag je nu nog op de blauwe link drukken om naar de officiele website te gaan.

luminous smoothie

 

>Klik nu hier voor mijn korting<

 

Wees gezond.
Wees mooi,

Lucas van Wateringen