Ik heb het gebruik van ibuprofen voor mijn knie pijn bijna volledig geëlimineerd en heb de tijd tussen de injecties tot 8 maanden kunnen verlengen en ik tel nog door!

[lwptoc]

Wat is krill ollie?

Krill is de naam voor de diertjes die in grote oceanen leven. Ze lijken erg op kreeftjes en garnalen, alleen zijn ze een stuk kleiner. Krill leeft het meeste rond Antarctica.

Vooral walvissen, pinguïns en andere zeedieren zijn er verzot op. Daarom worden ze ook met veel plezier gegeten, maar ook door ons gebruikt in olie.

De olie zit vol met gezonde omega-3 vetzuren en heeft de nodige gezondheidsvoordelen.

Je kan de omega-3 vetzuren in twee soorten vetzuren onderscheiden. Namelijk de DHA en de EPA vetzuren.

Wat doet Krill olie en wat zijn de voordelen?

Wat doet Krill olie en wat zijn de voordelen?

Krill olie capsules doet erg veel voor onze gezondheid. Laat ik hier even de belangrijkste opnoemen.

1.Uitstekende bron van gezonde vetten – Vooral voor de hersenen is een omega 3 supplement een cadeautje. We krijgen veels te weinig van dit vetzuur binnen.

2.Het remt ontstekingen af – In Krill olie wordt het stofje astaxanthine gevonden en uit onderzoek is gebleken dat dit een krachtige ontstekingsremmer en werkt als een antioxidant

Ze hebben ook een onderzoek gedaan met 90 mensen die hoge ontstekingswaarden hadden en die Krill olie capsules gegeven.

Ze zagen bij het onderzoek dat de gemiddelde daling van hun waardes maar liefst met 30% gedaald was

3.Krill Olie kan mogelijk ingezet worden bij Artrose of andere gewrichts reuma’s – Er werd een onderzoek gemaakt met 50 mensen met Artrose. Vooral met artrose in de knie. 30 dagen na het innemen van de krill olie supplementen voelden ze pijnvermindering bij de knie en hun bewegingsvrijheid rondom de knie is toegenomen.

Ook is er een studie met muizen geweest, waarbij de muizen die Artrose hadden, minder pijn hadden, minder zwellingen en minder ontstekingscellen bij de gewrichten.

4.Het verbeterd bloedwaarden (lipides) en helpt het hart gezond te houden – Vooral de EPA en DHA omega-3 vetzuren zorgen voor lagere vetwaardes en het bloed, wat ten gunste komt voor het art en het vasculaire systeem (aderen)

5.Kril olie capsules kan helpen bij PMS (premenstrueel syndroom) – Over het algemeen gesproken zijn de Omega-3 vetzuren goed tegen ontstekingen en pijn.

Er is zelfs een studie waarbij vrouwen met PMS en dan vooral de menstruele pijn sterk vermindert werd door visolie. Er waren zelfs vrouwen bij die hierna geen pijnmedicatie meer hoefde te slikken.

Daarnaast, is er nog een onderzoek geweest of visolie of krill olie beter was voor het premenstrueel syndroom.

De meeste voordelen kwamen gelijk uit, maar alleen bij krill olie werd de pijn nog beter weggenomen. Dit kan ook een mooie opsteker voor jou zijn.

Waarom krill olie en voor wie is het geschikt?

Waarom krill olie en voor wie is het geschikt?

Ik vind krill olie een supplement wat eigenlijk iedereen in z’n kast zou moeten staan. Er zijn zoveel gezondheidsvoordelen, dat iedereen er baat bij zou kunnen hebben.

Maar er zijn een paar groepen die hier extra baat bij zou kunnen hebben, zoals:

 • Mensen met Depressie en Angststoornissen
 • Mensen met een vasculaire ziekte (vooral preventief)
 • Vrouwen die aan het premenstrueel syndroom lijden
 • Mensen met reuma of ziektes die ontstaan vanuit ontstekingen
 • Het kan bijdragen aan de symptomen van auto-immuunziektes
 • Het helpt bij de groei van baby’s en jonge kinderen
 • Mensen die hun gezichtsvermogen willen verbeteren
 • Voor mensen die hun cholesterol willen verlagen
 • Voor als je extra vet wilt verbranden
 • Het houd het verouderingsproces tegen

Is krill olie gezond?

Volgens sommige bronnen is dat niet duidelijk, omdat er simpelweg te weinig onderzoek naar gedaan is. Daarentegen zijn er ook geen incidenten gemeld. Er zijn wel een paar interacties met andere medicatie.

Zijn er interacties met andere medicatie?

Zijn er interacties met andere medicatie?

Krill olie kan de bloedstolling verlagen. Als je hier medicatie voor neemt, neem de supplementen dan alleen in overleg met je arts.

De medicijnen genaamd: Xenical, Alli, die bij het proces van afvallen worden gegeven hebben ook interacties met krill olie capsules

Krill olie en afvallen

Krill olie en afvallen

Dit is nog niet officieel bewezen, maar wat wel bewezen is dat krill-olie de bloedsuiker omlaag laat gaan.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat, het lichaam altijd eerst zijn energie uit suiker (glucose) haalt, voordat het vet gaat verbranden. Zoals, je waarschijnlijk wel weet, is dit het moment dat jij die vervelende kilo’s gaat kwijt raken.

Als krill-olie genoeg de suiker-spiegel omlaag haalt, kan dit een indirect effect zijn. Laten we later bij de krill olie ervaringen kijken of dit voor andere mensen ook klopt.

Heeft krill olie bijwerkingen?

Krill-olie kan een paar milde bijwerkingen hebben, zoals:

 • Maagklachten
 • verminderde eetlust
 • Smaak Verandering
 • Brandend maagzuur
 • Oprispingen
 • opgeblazen gevoel
 • Gas
 • Diarree
 • Misselijkheid

Mensen met Diabetes, Bloedstollingsproblemen of zwangere vrouwen, moeten eerst met hun dokter overleggen, voordat ze krill olie slikken.

Vooral de eerste twee aandoeningen voor de interacties met de medicatie.

Hoeveel krill olie per dag?

Van 500mg-1000mg is aanbevolen. Er wordt ook aangeraden niet de aanbevolen hoeveelheid te overschrijden

Is krill olie beter dan visolie?

De chemische structuur van krill olie verschilt iets dan dat van visolie. Maar heeft het ook een hogere kwaliteit?

In onderzoek is gebleken dat de omega-vetzuren van krill olie in maar liefst 72 uur werden opgenomen in het bloed.

In ander onderzoek bleken dezelfde gezondheidsvoordelen te werden behaald met een ⅔ van de dosis krill olie ten opzichte van de normale visolie.

Tegelijkertijd moet er meer onderzoek worden gedaan, om dit echt te kunnen bevestigen. We kunnen zo naar de krill olie ervaringen kijken om te kijken hoe de resultaten zijn met deze supplementen.

Ervaringen met Krill Olie

Ervaringen met Krill Olie

Totale Ervaringen: (4422)
Positieve ervaringen:(4122)
Neutrale ervaringen: (100)
Negatieve ervaringen: ( 200)

Negatieve ervaring krill olie 1:

Ik nam dit product 3 nachten achter elkaar en werd elke ochtend wakker met een migraine die niet weg zou gaan. Toen ik stopte met ze te nemen, was migraine verdwenen.

Negatieve krill olie ervaring 2:

Dag één met m’n nieuwe krill olie capsules en produceerde een kleine hoeveelheid aan visbroertjes. Ik dacht vreemd omdat krillolie me dat nog nooit eerder heeft aangedaan. Dag twee, de pil kwam halverwege vast te zitten en begon bijna meteen vis te laten boeren. Toen kwam het afschuwelijke maagzuur. Twintig minuten later voelde ik me licht in het hoofd en misselijkheid. Er zal geen dag drie zijn. De krill olie capsules mogen mijn vuilnisbak gaan ontmoeten.

Negatieve ervaring krill olie 3:

Na het nemen van dit supplement voor een week, ervoer ik ernstige misselijkheid tot het punt dat ik bijna elke dag moest overgeven. Ik ging naar mijn arts omdat het aanhield, maar nadat ik de fles op had, hield de misselijkheid op.

Verder waren er haast geen negatieve ervaringen te vinden, De meeste negatieve ervaringen gingen over het bezorgen, te weinig capsules of andere logistieke aspecten die mis gingen.

Overigens verschilt dit ook van aanbieder, tot aanbieder.

Positieve ervaringen Krill olie:

Postieve ervaring met krill olie tot cholesterol 1:

Ik heb erfelijke hoge cholesterolwaarden die ik heb proberen te beheersen met voeding en lichaamsbeweging. De laatste jaren leek ik de strijd te verliezen. Mijn totale cholesterolgehalte in oktober 2017 was 314 met een HDL van 45 (voorheen was het 65-75)

Een vriend die gecertificeerd is in oosterse geneeskunde en acupunctuur vertelde me over krillolie. Ik heb mijn huiswerk gedaan, talloze recensies gelezen en dit product gebruikt. Ik begon het ongeveer 4 of 5 maanden geleden te nemen en mijn meest recente test (vorige week) kwam terug op 281 met HDL van 72 !!!!!

Ik was zo blij dat ik huilde! Natuurlijk denkt de arts dat 281 nog steeds verschrikkelijk is, maar ik ben blij omdat het in zo’n 15 jaar niet zo laag is geweest. Ik had gedacht dat dit product een beetje prijzig was, maar na dit resultaat denk ik dat het elke cent waard is en ik zal het blijven nemen!

Positieve ervaring krill olie en bloeddruk 2:

Ik begon net heel wat producten van dit bedrijf te nemen. Ik gebruik Krill, ik neem ook collageen, bosbessen en kurkuma. Ik heb al lang pijnlijke gewrichten, ik kan de trap nauwelijks bereiken en ik hoor “knarsen” in mijn knieën als ik de trap op ga.

Ik ben ongeveer een week bezig geweest. Ik had echt niet zo snel resultaten verwacht, maar ik heb al een verschil opgemerkt. Ik kan tenminste mijn knieën buigen en ze zijn minder pijnlijk. Het grote ding is echter mijn bloeddruk ver naar beneden is. Het is normaal ongeveer 180/130 en ik heb het vandaag drie keer genomen om er zeker van te zijn en het is ongeveer 115/75 geweest. Ik zal over ongeveer een maand weer updaten, maar ongelooflijk, dat is echt onwerkelijk!!

Positieve ervaring krill olie en Artrose 3:

Ik heb fase 4 artrose in beide knieën. Ik wilde zo mogelijk een natuurlijk alternatief vinden voor de corticosteroïde-injecties die ik om de drie tot zes maanden van mijn orthopedisch chirurg krijg, en ibuprofen vermijden.

Na veel onderzoek naar OA online te hebben gedaan en te begrijpen dat Astaxanthin voor sommige mensen in mijn situatie zeer effectief is geweest, ging ik vervolgens naar Amazon.com om de beschikbare producten te onderzoeken en de beoordelingen te lezen.

Ik gebruik dit Krill olie supplement en Bromelain ongeveer vier maanden lang elke dag en ik ben erg tevreden over de resultaten. Ik heb sinds december geen van beide corticosteroïde-injecties meer nodig gehad (ik zou in maart de volgende krijgen – het is nu eind augustus).

Natuurlijk heb ik geweldige dagen, en sommige niet zo geweldige dagen, afhankelijk van het weer en hoeveel uur ik op mijn voeten breng, of trappen op en af ​​ga) – maar over het algemeen voelen mijn knieën erg goed.

Ik heb het gebruik van ibuprofen voor mijn knie pijn bijna volledig geëlimineerd en heb de tijd tussen de injecties tot 8 maanden kunnen verlengen en ik tel nog door!

Positieve ervaring met krill olie en PMS en afvallen 4:

Dit is echt geweldig spul. Ik ben een 58-jarige vrouw die door de overgang gaat. Mij ​​werd verteld dat visolie / krillolie me zou helpen met mijn nachtelijk zweten en onvermogen om de nacht door te slapen vanwege de menopauze.

Meteen na de eerste week, merk ik dat ik de hele nacht door sliep; niet wakker worden en de dekens teruggooien omdat ik het te warm had. Ja, ik slaap met airco op 24 graden, een plafondventilator omhoog en een staande ventilator die direct op mijn bed blaast.

Zoals iedereen die de overgang heeft doorgemaakt en in de overgang zal verklaren. Vaak helpen supplementen niet. Hoewel ik soms nog steeds opvliegers heb, is het nergens zo slecht als voorheen en sommige dagen zijn de opvliegers er helemaal niet.

En ik slaap nu 7 uur zonder onderbreking. Ik wilde geen voorgeschreven hormonen nemen, lees teveel tegenstrijdige rapporten. Ik ben nog steeds verbaasd over hoe ik nu door de nacht slaap. En omdat ik kon slapen, ben ik een paar kilo afgevallen (niet veel maar een kledingmaat).

Ik ben in een betere gemoedstoestand tijdens het werk en heb geen mist hersenen meer. Genoeg gezegd. Dit spul werkt voor zover ik weet en het helpt mij verlichting te geven van premenstruele ongemakken. Dus ja! Opnieuw kopen.

Positieve ervaring krill olie 5 ontstekingen en artrose:

Ik heb dit de afgelopen 50 dagen eenmaal daags als supplement gebruikt voor gewrichten / artritis en andere gezondheidsvoordelen die omega 3 kan bieden. Ik vind het leuk dat ik slechts één capsule per dag neem in vergelijking met andere merken. Mijn bloedresultaten lieten een lager cholesterolniveau zien met 20 punten en mijn gewrichten stoorden me nauwelijks, zelfs terwijl ik 10.000 stappen per dag liep over geplaveide straten tijdens mijn reis naar Europa 2 weken geleden. Ongelooflijk!

Positieve ervaring krill olie met betrekking tot het brein 6:

Ik was op zoek naar een supplement om de helderheid van de hersenen,kortetermijngeheugenverlies, enz te verbeteren. Een van de meest ernstige problemen was dat ik me niet kon herinneren waar ik mijn auto parkeerde bij het verlaten van een winkel.

Ik ondervond ook een gebrek aan focus en had veel verwarring. Ik begon krillolie te nemen en na een korte tijd, misschien 3-4 weken, realiseerde ik me dat ik me beter concentreren en kon ik me herinneren waar ik dingen had neergezet. Het beste van alles was dat ik me kon herinneren waar ik mijn auto parkeerde. Ik ben 74 maar voel me nu meer als 60 jaar oud

Positieve ervaring met Krill olie en Asthma 7:

Ik ben begonnen met krill olie te nemen omdat visolie wordt aanbevolen voor astma. Ik begon ongeveer 5 jaar geleden astma te krijgen, vlak voordat ik 30 werd!

Dus ik heb geprobeerd een goed supplement voor mezelf te vinden dat effectief is. Sinds ik dit ben gaan gebruiken, samen met een paar andere aanbevolen supplementen, zijn mijn nachtelijke astma-aanvallen bijna volledig verdwenen.

Ik weet niet welk supplement het is, maar ze lijken allemaal te helpen, omdat ik nu al die jaren verschillende merken van dezelfde dingen neem zonder geweldige resultaten. Ik zal dit product blijven gebruiken omdat ik denk dat het helpt!

Positieve ervaring krill olie met afvallen 8:

Ik heb het 2 maanden geleden gekocht. Ik had moeite om mijn cholesterolgehalte te verlagen, dus mijn arts zei dat ik 1000 mg visolie moest nemen. Na het lezen van de beoordelingen dacht ik erover om het eens te proberen. Het resultaat is verbluffend … in slechts 2 maanden ging mijn gewicht van 148 pond naar 137 pond. Ik train 4 dagen per week en vermindert suiker. Binnenkort ga ik voor bloedonderzoek.

Wil je de beste krill olie voor de laagste prijs? Klik dan nu op de blauwe link voor de laagste prijs.

 

 

Klik hier voor de laagste prijs

 

 

Nu we de negatieve en positieve ervaringen kennen, gaan we verder met een review over krill olie supplementen…

Beste Krill olie supplementen van Vitasana

Beste Krill olie supplementen van Vitasana

Zoals de meeste wel weten ben ik fan van Vitasana, omdat ze altijd iets extra’s bieden aan de consument. Niet alleen qua kwaliteit, maar ook hun ondersteunende ingrediënten en hun kwaliteit/prijs verhouding. Op deze manier heb je altijd een hoog kwalitatief product in huis.

Inhoud: 90 veganistische softgels
Prijs: 31,50 ( Veel korting als je stapelt; Bespaar tot 26 euro!)

Welke ingredienten zit er in dit krill olie supplement?

 • Krill olie 500mg
 • Omega 3 125 mg Waarvan: EPA 60mg DHA 35 mg
 • Phospholipiden 225 mg
 • Astaxanthin 55 mcg

Wat doen Phospholipiden en wat voor voordelen heeft het?

Fosfatidyl Choline is een fosfolipide gehecht aan een cholinedeeltje. Fosfolipiden bevatten vetzuren, glycerol en fosfor. Om het nog maar even ingewikkelder te maken.

Maar vrees niet. Ik noem alleen de voordelen ervan, zodat het overzichtelijk wordt.

 • Het helpt met de cognitieve functies van ons brein
 • Het kan bijdragen aan het herstel van de lever bij beschadiging.
 • Door zijn ontstekingsremmende eigenschappen kan het schade opgelopen door medicijngebruik verminderen
 • Heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen
 • Het helpt het proces van vetafbraak te verbeteren
 • Het kan helpen bij de afbraak van galstenen

Vooral de ontstekingsremmende eigenschappen van fosfolipiden zijn belangrijk, zodat de aandoeningen die hiermee in verband staan kunnen verminderen.

Daarnaast voor mensen met cognitieve problemen of psychiatrische stoornissen kunnen hier baat bij hebben.

Wat is Astaxantine?

Hier gaan we weer even ingewikkeld doen; Astaxanthine is een carotenoïde pigment dat voorkomt in forel, microalgen, gist, garnalen en andere zeedieren

Voordelen van Astaxantine

 • Het heeft antioxidante eigenschappen en dus ook de voordelen hiervan
 • Het helpt met de gezondheid van het hart
 • Het helpt met het ondersteunen van gewrichts en reumatische aandoeningen
 • Het helpt bij gewrichtspijnen
 • Het helpt ook bij de verbetering van vruchtbaarheid
 • Ook is er aangetoond dat bij borstkanker een langzamere groei van de kankercellen zijn

Wat zijn de voordelen van deze Krill olie vitasana supplementen?

Wat zijn de voordelen van deze Krill olie vitasana supplementen?

 • Vooral voor de mensen met gewrichtsaandoeningen is het toevoegen van Astaxantine van grote waarde.
 • Voor mensen met cognitieve problemen of psychiatrische stoornissen heeft Astaxantine extra waarde.
 • Door het toevoegen van Phospholipiden heb je een extra wapen in de strijd tegen ontstekingsaandoeningen en cognitieve problemen.
 • Je kunt stapel korting ontvangen en tot 26,- besparen
 • Voor 11.00 besteld, de volgende dag in huis
 • Gratis verzending bij een bedrag van 50 euro
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Nadelen aan dit supplement of website:

 • Trage website
 • Geen paypal optie

Conclusie over de Krill olie capsules van Vitsana

Dit is wel een supplement waar ik erg enthousiast over ben. Iedereen lijkt er wel baat bij te hebben. Zeker na het lezen van alle krill olie ervaringen ben ik er van overtuigd, dat dit een geweldig product is.

Er zijn nauwelijks bijwerkingen gemeld en vooral veel blije mensen die hun leven zagen verbeteren met dit product.

Mocht je het zelf willen kopen en gelijk van de 26,- stapelkorting willen genieten, dan mag je nu onderaan de blauw link drukken en bekijken hoeveel stapelkorting jij krijgt.

Officiele website: https://vitasanasupplements.com

Wees gezond,

Lucas van Wateringen.

 


Wetenschappelijke bronnen:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26493628-krill-oil-reduces-intestinal-inflammation-by-improving-epithelial-integrity-and-impairing-adherent-invasive-escherichia-coli-pathogenicity/ (krill olie en ontstekingen)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27279841-lipid-lowering-and-anti-inflammatory-effects-of-omega-3-ethyl-esters-and-krill-oil-a-randomized-cross-over-clinical-trial/(In deze studie de supprieuriteit van krill olie tegen normale visolie)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17353582-evaluation-of-the-effect-of-neptune-krill-oil-on-chronic-inflammation-and-arthritic-symptoms/ (90 mensen hebben 30% minder ontstekingswaardes in hun bloed door krill olie)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27701428-krill-oil-improves-mild-knee-joint-pain-a-randomized-control-trial/ (50 mensen die meededen met artrose, die pijn vermindering kregen na krill olie)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2907316/ (Succesvolle test met muizen en krill olie)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25062404-omega-3-fatty-acids-and-cardiovascular-disease-epidemiology-and-effects-on-cardiometabolic-risk-factors/ (EPA en DHA vetzuren en de vasculaire voordelen)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8623866-supplementation-with-omega-3-polyunsaturated-fatty-acids-in-the-management-of-dysmenorrhea-in-adolescents/ (Omega 3 en PMS)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12777162-evaluation-of-the-effects-of-neptune-krill-oil-on-the-management-of-premenstrual-syndrome-and-dysmenorrhea/ (PMS en Krill olie VS Visolie)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25884846-bioavailability-of-fatty-acids-from-krill-oil-krill-meal-and-fish-oil-in-healthy-subjects-a-randomized-single-dose-cross-over-trial/ (absorptie krill olie)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16211266-antiproliferation-and-induction-of-cell-death-of-phaffia-rhodozyma-xanthophyllomyces-dendrorhous-extract-fermented-by-brewer-malt-waste-on-breast-cancer-cells/  (Astaxanthine en borstkanker)