Green juice zit vol met controverse, maar er zijn ook veel positieve ervaringen, leer nu wat de waarheid is in deze review

Bijna iedereen kent het wel. Het populaire poeder van supergreens (superfoodies), gemaakt door Jesse van der Velde

De wat meer wetenschappelijk minded mensen lijken vooral kritiek te geven op de prijs en dat superfoods niet goed genoeg bewezen zijn of ze nou echt wel zoveel gezonder zijn.

Terwijl de die-hard gezondheidsfreak weg lopen met dit poeder. Maar wat is nou eigenlijk waar? Ik heb een test van een maand gedaan met het green juice poeder van supergreens en ga uitgebreid mijn ervaring hier neerzetten, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen of het bij je past.

 

Green Juice Poeder Review + Ervaringen 3

 

Wat is green juice?

Green juice is een groen poeder dat gemaakt is uit vezels, verschillende vitamines, mineralen, enzymen, sporenelementen en probiotica. Dit allemaal om je meer energie te geven en je immuunsysteem te versterken.

Waarom is green juice gezond, Feiten van fabels scheiden

Eigenlijk hoef je je niet af te vragen of dit een gezond product is. Alle ingrediënten van green juice zijn bewezen gezond verklaard. Ik denk dat we allemaal wel weten dat vitamines, mineralen en probiotica gezond zijn voor je.

Ik verbaas me dan ook wel eens door mensen die dit in twijfel trekken. Maar misschien hikken ze vooral tegen de prijs aan en niet zozeer de gezondheidsvoordelen. En dat is niet helemaal onterecht. Het is niet echt super goedkoop. Aan de andere kant, als je supplementen moet kopen met 3 van de 31 superfoods die in green juice zitten, dan ben je al een vermogen kwijt.

Het lijkt dus vooral om een verschil van perspectief te gaan, waarin sommige mensen kiezen voor een gezondere leefstijl en minder naar de materialistische kant kijken en persoonlijk vind ik dat een goed iets.

mijn eigen green juice review

Mijn eigen review met green juice en waarom in aangenaam verbaasd was

Zoals beloofd bestelde ik de green juice van Jesse van der Velde en een dag later kwam een glimlachende postbode het al brengen. Ik had expres de 500 gram pot besteld, omdat daar de meeste korting op zat en ik gratis het receptenboekje erbij kreeg.

Want als er over gratis en korting wordt gesproken blijf ik gewoon een echte Nederlander en ga ik voor de beste prijs. Toen ik het potje openmaakte kwam er niet echt een geweldige geur vanaf. Jesse beschrijft op zijn website dat het wel lekker smaakt. Na een scoop in mijn bronwater te hebben gedaan en het opgedronken te hebben, kan ik het daar niet echt mee eens zijn.

Is het echt vies? Misschien is dat een te groot woord, maar echt lekker is het niet. Wat me wel bevalt is dat er weinig suiker inzit. Meestal worden deze supplementen vol gegooid met suikers en als je gezond bezig wilt zijn, spreekt dat elkaar tegen.

Ik heb met mezelf afgesproken dat ik na twee weken weer wat opschrijf, omdat ik er in eerste instantie niet zoveel van verwachten. Alleen, ik was met stomheid geslagen dat ik na een dag of 6 toch weer de pen op pakte.

Wow, wat een energie! Normaal drink ik twee tot drie bakjes koffie in de ochtend en wat yoga om enigszins wakker te worden. Alleen nu hoefde ik dat niet te doen, omdat ik gewoon uitgerust wakker werd. Wat een ervaring. Klinkt misschien gek, maar ik worden zelden uitgerust wakker.

En niet alleen werd ik uitgerust wakker, maar ook met een meer blijer gevoel, vitaler, maar vooral energieker. Alleen voor dit gevoel had ik dit supplement al gekocht. Chapeau Jesse, het ziet er naar uit dat je je best hebt gedaan met dit product.

Maar goed, dacht ook bij mezelf dat het iets anders kan zijn, ook al wist ik niet precies de reden.

Na 16 dagen, bleef ik uitgerust wakker worden en m’n energie bleef stijgen. Begrijp me niet verkeerd, want soms kan teveel energie slecht aanvoelen, maar dit was meer op een gebalanceerde manier.

Normaal gesproken ga ik om een uur of 9 s’ochtends rond de plas lekker m’n hond Willem uitlaten. maar vandaag was dat half 8, omdat ik er gewoon zin in had.

Meestal ben ik met een half uurtje terug, maar wat mij verbaasde dat ik zo relaxt was door het lekkere slapen en de nieuwe energie die ik had opgedaan, dat ik pas 9 uur terug was. Ik genoot zo van de natuur om me heen en Willem die het ook zichtbaar naar zijn zin had.

Misschien een vies praatje, maar omdat er probiotica inzit leek het me wel goed om dit te bespreken. In ieder geval ik ging nadat ik wakker werd gelijk naar de wc. Het komt wel eens voor dat ik 2 a 3 keer per dag de grote boodschap ga doen.

Alleen nu lijken m’n darmen te zeggen; 1x per dag Lucas. Ik denk dat het komt door dat de probiotica ervoor zorgt dat m’n darmflora meer nutrienten uit m’n voedsel haalt en waardoor ik ook meer energie krijg.

Al met al ziet het er positief uit na bijna 3 weken…

En nu de 4de en laatste week van mijn review met supergreens green juice van jesse van der velde. Eerlijk? Ik had het al gedaan als ik elke ochtend zo heerlijk was wakker geworden en die heerlijke energie had gevoeld. God, wat heb ik dat gemist in al die jaren!

Misschien wil je de green juice alvast kopen en morgen al de voordelen ervan ervaren. Klik dan op de blauwe link en start morgen met nieuwe energie!…

green juice kopen

 

Ja, ik wil de voordelen ervaren

 

green juice ervaring

Gebeurde er nog andere dingen waarvan je moet weten?

Eigenlijk wel, of nou ja, eigenlijk? Na 3,5 week met het gebruiken van green Juice was ik opvallend relaxed, meer helder in m’n hoofd en sliep ik in als een roosje. Het is best een aparte waarneming, zeker, omdat ik me nu pas besef hoe stormachtig het eigenlijk in m’n hoofd was.

Vaak weet je dat pas, als je relaxed wordt.

Vrienden zeiden tegen mij: ‘’Lucas ben je verliefd ofzo. Je ziet er relaxed uit en je straalt helemaal’’ Ik zeg dan toch wat verlegen dat ik beter slaap, maar ik zie idd in de spiegel dat ik er beter en gezonder uitziet. Net alsof er een soort lichtpeertje boven me schijnt en me extra laat stralen.

Tja, niet verkeerd toch? Op de smaak na en voor sommige misschien de prijs, zou ik dit zeker aanraden. Natuurlijk kan je over de prijs vallen, maar als je per dag voor green juice 0,69 cent per dag kwijt bent en je telt uit dat een bakje koffie 2,50 kost en een red bull 1,36 kost, dan is het eigenlijk veel goedkoper.

En niet alleen dat, het is vooral gezonder en heeft echt bewezen voordelen! Als je nou toch nog een beetje twijfeld (wat ik ook had in het begin) geeft Jesse een mooi receptenboek mee, hoe je de green juice lekkerder kan maken. Daarnaast staan er recepten in voor het ontbijt, gezonde snacks, lunch en avondeten.

Toch is dat niet alles. Jesse geeft ook nog op het totaalpakket 48% korting weg. Let wel op: Dit is een tijdelijke deal

Als je dus enthousiast bent geworden en je wil meer energie en een gezonder imuumsysteen en alle andere voordelen, dan mag je vandaag nog bij de officiële website bestellen.

Je kan green juice kopen, de korting en het gratis boek door onderaan op de blauwe link te klikken.

green juice poeder

 

–>Klik nu hier voor mijn korting<–

 

 

Voor wie is green juice en voor wie niet?

Eigenlijk is green juice voor iedereen, maar vooral als je meer energie wilt hebben, je immuunsysteem wilt versterken, je stoelgang wilt verbeteren of gewoon wat lekkerder in je vel wilt zitten. Ik weet vanuit de verschillende ervaringen dat er tal van andere problemen mee zijn opgelost, waar ik dadelijk nog meer over ga vertellen.

Er is wel één groep mensen die voorzichtig moeten zijn met dit product en dat zijn de mensen die bloedverdunners slikken. Sommige kruiden in de green juice poeder kunnen een interactie geven met deze medicatie. Bij twijfel kan je even met je arts overleggen.

Voor de rest is green juice veilig bevonden en heeft het geen echte bijwerkingen. Soms wordt er in het begin wel eens gepraat over hoofdpijn en dunne ontlasting, maar verder is het een veilig supplement.

green juice poeder ervaringen

Ervaringen met green juice poeder van andere mensen, die ze perse met jou wilden delen

Lindsey-

‘’Ik heb dit gekocht met de gedachte dat hoe het zou zijn als ik mijn gezonde verantwoordelijkheid zou pakken, zoals een goede vitamine nemen. Na verloop van tijd merkte ik echter dat ik niet meer dagelijks zoveel haar verloor, mijn nagels groeiden aanzienlijk meer en mijn droge huid verbeterde.

De green juice van Jesse raakte op en na een maand merkte ik dat mijn nagels weer begonnen te breken en mijn huid droger werd, vooral op mijn gezicht. Dus ik gebruik dit nu als onderdeel van mijn dagelijkse gezondheids routine.

Deze smaak kostte mij maar een paar pogingen voordat ik gewoon van de smaak begon te houden! Probeer het te mengen met amandelmelk’’. 😉

Kristen-

Ik wilde pas een recensie schrijven als ik het minstens een maand regelmatig had gebruikt. Ik moet zeggen dat ik het echt geweldig vind. Smaakt goed… lijkt een beetje op een moddersapje… maar dat geldt ook voor matcha. Ik noem het het magische moddersapje.

Het geeft me energie, houdt mijn huid mooi en glanzend. Eerlijk gezegd, sinds ik het gebruik, merk ik steeds meer mentale helderheid. Ik worstel al mijn hele leven met angsten. Ik heb echt het gevoel dat deze hierdoor enorm worden vermindert. Het is hartje winter nu en een zeer donkere en droevige tijd van het jaar. Maar niet voor mij!!

Ik zou graag denken dat het veel te maken heeft met de supergreens green juice. Ik zal het absoluut opnieuw kopen. En niet alleen dat, maar ik vertel er IEDEREEN erover. Bedankt!

Andrea-

‘’Mijn dochter begon anderhalf jaar geleden mij te vertellen over het green juice poeder , omdat ik de diagnose van een leverziekte kreeg. Zes maanden geleden voegde ik ook het rode Acai-sap toe.

Mijn dokters vertelden me dat wat ik ook doe, blijf volhouden, mijn bloedmetingen zijn geweldig en het niveau van mijn leverenzymen houden het op dit punt vast.

Ik geef dit product vijfsterren, want een levertransplantatie is niet mijn favoriete gedachte’’.

Freek-

‘’IK HOU ERVAN!! Ik nam dit twee weken achter elkaar en probeerde toen een week helemaal niks, het verschil was meteen duidelijk! Het geeft me veel energie, ik voel me echt geweldig. Ik neem het ‘s ochtends na mijn training in en het houdt me op het juiste spoor voor een gezonde dag’’

Christine-

Ik ben helemaal weg van dit product… Ik heb het syndroom van Sjögren en fibromyalgie… Altijd te maken met ernstige ontstekingen en pijn.. Ik voed mijn drie kleinkinderen 2,3 en 5 met veel minder stress op.. Understatement dat afvallen een uitdaging is. Nadat ik de kinderen moest overnemen van hun moeder, slaagde ik er alsnog in om 35 kilo af te vallen en ik voelde me geweldig…

Ik koos ervoor om elke ochtend mijn groene sap in een smoothie te mengen voor het ontbijt… Ik begon het ongeveer 2 maanden geleden weer te gebruiken en deze keer Ik beloofde mezelf dat ik niet zou stoppen..

Dit groene sap is een zegen voor mij… Het helpt enorm bij mijn oontstekingen dus op zijn beurt helpt het mijn pijn… Minder pijn betekent minder humeurig… Dit is een win-win in mijn verhaal en iedereen heeft er plezier van.

Deze ervaringen liegen er niet om toch? Als je meer over de ervaringen, kortingen en gratis producten wilt lezen dan kan dat bij de officiele website: https://supergreens.nl/ervaringen

Dan rest er eigenlijk nog één vraag?…

green juice kopen

Waar kan ik deze green juice poeder kopen, zodat ik de voordelen kan ervaren?

Ik kan me voorstellen dat je enthousiast bent geworden, maar het blijft gewoon je eigen keuze, zo simpel is het. Maar als je nu wel op het randje staat om het te kopen, dan kan ik je geen ongelijk geven.

Al die voordelen en zeker de ervaringen spreken voor zich. Ik heb wel een disclaimer voor je. Er wordt helaas veel lage kwaliteit green juice verkocht in Nederland die van Chinese makelij is.

Dit zijn inferieure producten en mogelijk zelfs schadelijk. Koop het alleen bij supergreens, want dat is een bedrijf van Jesse van der Velde zelf.

Als je 100% zeker wilt zijn dat je de originele green juice poeder koopt, ga dan naar de officiële website en klik op de blauwe link en pak gelijk je gratis recepten boek mee en je korting.

green juice poeder

 

–>Klik nu hier voor mijn korting<–

 

Wees gezond.

Hartelijke groet,

Lucas van Wateringen