Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Chaga poeder kopen + Ervaringen en Review

Chaga poeder kopen + Ervaringen en Review

by Lucas van Wateringen
0 comment

Niemand wist hoeveel bepaalde paddenstoelen konden bijdragen aan optimale gezondheid. Als we dat hadden geweten, dan had onze gezondheidszorg er anders uitgezien.

We komen er steeds meer achter dat bepaalde paddestoelen zeer effectief kunnen zijn om bepaalde ziekte en onbalansen te verhelpen. Dit is zowel op het mentale vlak als of het fysieke vlak.

Vandaag nemen we één van deze paddestoelen onder de loep, genaamd de Chaga paddenstoel. Ik schrijf een persoonlijke review en deel daarin mijn ervaring, maar ook die van anderen.

Het kan zijn dat je aangenaam verrast wordt wat ik en verschillende mensen erover vertellen. En als je het dan wilt kopen, dan ben je in ieder geval goed geïnformeerd. Lees je mee?..

chaga paddenstoel

Wat is de Chaga paddenstoel?

De Chaga-paddenstoel zoals we hem gebruiken, is technisch gezien geen paddenstoel – het is een houtachtige massa van berkenschors, vergroeid met Chaga-mycelium! In Nederland noemen we deze ‘’paddenstoel’’ ook wel Berkenweerschijnzwam.

Deze symbiotische groei vormt grote zwarte knobbeltjes aan de zijkant van berkenbomen, die voedingsstoffen uit de boom halen en tegelijkertijd helpen genezen in tijden van ziekte.

Om Chaga zijn volledige medicinale potentieel te laten bereiken, moet het na 8 tot 10 jaar groei worden geoogst.

Chemisch gezien is Chaga een krachtige mix van adaptogeen betulinezuur, kankerbestrijdende bèta-glucanen, revitaliserende anti oxidanten en huidbeschermende melanine. Het heeft ook een hele reeks vitamines, mineralen, enzymen en 19 van de 20 aminozuren die het lichaam gebruikt om eiwitten te synthetiseren.

Chaga is echt een fascinerend kruid, bekend als de meest adaptogene en antioxidantrijke stof op aarde. Wat nog verbazingwekkender is: een derde van de DNA-structuur is menselijker dan plantaardig.

chaga poeder superfoodies

Wat ik fijn vind van de Chaga poeder bij superfoodies

Immuunverhogend en vermoeidheid reducerend

Chaga is een krachtig adaptogeen immuun kruid dat al millennia lang als traditioneel medicijn in heel Europa, China en Canada wordt gebruikt. Het wordt meestal gebruikt om ziekteverwekkers te bestrijden, de natuurlijke afweer van het lichaam te verhogen en te helpen bij vermoeidheid en stressmanagement.

Ik heb veel geluk en heb over het algemeen geen problemen met immuniteit om aan te pakken, maar dat gezegd hebbende, ik neem dagelijks Chaga en ben al een lange tijd niet ziek geweest!

Ik werk soms ook lange dagen en ben ook daarbuiten erg actief, dus ik kan ten prooi vallen aan vermoeidheid en stress. Ik ervaar geen ‘cafeïne-achtige’ lift van Chaga, maar merk zeker meer uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen gedurende een lange dag of een zware training.

chaga poeder drank

Het smaakt goed en past bij van alles

Met een licht zoete en bittere smaak past Chaga-paddenstoelen poeder mooi bij alles, van Chaga-thee, koffie en smoothies tot hartige gerechten zoals roerbakgerechten en miso-soep.

Bedrijfswaarden en service

Ik werk al jaren nauw samen met Superfoodies en ze maken altijd indruk op me met hun schat aan holistische kennis van tonische kruiden en paddenstoelen, ijverige en ethische zakelijke praktijken en een sterk gevoel van wat klanten nodig hebben in natuurlijke geneeskunde en ervaring .

Hun klantenservice is volledig in familiebezit en wordt geëxploiteerd, met gratis verzending vanaf 59 euro bestelwaarde en veilige betalingen (zoals met Klarna) als standaard. Ze werken hard om je het gevoel te geven dat je een deel van het gezin bent.

Waar je aan moet denken

Chaga wordt algemeen als zeer veilig beschouwd, maar zoals bij bijna elke stof kunnen er voor sommige mensen nadelige effecten zijn. Ik heb persoonlijk geen problemen ondervonden, maar het is gebleken dat het een negatieve wisselwerking heeft met sommige medicijnen, met name antidiabetes of bloedverdunnende medicijnen. Raadpleeg zoals altijd uw arts of huisarts voordat u Chaga-paddenstoelen poeder inneemt.

voordelen chaga paddenstoelen poeder

Samengevat de voordelen en de nadelen:

Mijn Voordelen:

 • Versterkt het immuunsysteem
 • Merkbare toename van uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen
 • Uitstekend algemeen supplement voor mensen die hun algemene gezondheid willen verbeteren
 • Geweldige smaak, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken
 • Een super hoogwaardig product van een uitstekend bedrijf
Eventuele nadelen
 • Kan een nadelige wisselwerking hebben met diabetische of bloedverdunnende medicijnen
 • Het is elke keer snel uitverkocht

chaga poeder superfoodies

Algemene gezondheidsvoordelen van de chaga paddenstoelen poeder:

Chaga wordt over de hele wereld gebruikt voor een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Het is in veel verschillende klinische onderzoeken met westerse geneeskunde bestudeerd en ondersteunt veel van de claims die voortkomen uit duizenden jaren van gebruik in traditionele culturen over de hele wereld.

Om kort enkele van de meest algemeen erkende en onderzochte voordelen te schetsen:

 • Helpt bij het cultiveren van een robuust immuunsysteem
 • Een krachtige ontstekingsremmer
 • Helpt bij spijsvertering en darmproblemen
 • Helpt bij een levendige huid, haar en nagels
 • Kan de bloedsuikerspiegel reguleren
 • Helpt bij het verlichten van stress en vermoeidheid
 • Verbetert fysieke prestaties, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen
 • Helpt het verouderingsproces te vertragen

Voor als je niet langer wilt wachten met het proberen van de chaga poeder supplementen en de voordelen ervan te willen ervaren, klik dan op de blauwe link en krijg het morgen nog in huis

chaga poeder superfoodies

Ja, ik wil nu de voordelen

 

Laten we hieronder dieper ingaan op enkele van de meest wetenschappelijk onderbouwde voordelen.

1.) Het verouderingsproces vertragen:

Chaga is de beste natuurlijke bron van superoxide dismutase (SOD) – ook wel bekend als ‘het levensduur-enzym’. Chaga bevat meer SOD dan gerstegras, zeewier en ook veel essentiële oliën. SOD komt van nature voor bij mensen, maar neemt af met de leeftijd, vooral na de leeftijd van 30.

SOD helpt bij het herstellen van cellen en het verminderen van celschade veroorzaakt door vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.

2.) Ondersteunt het immuunsysteem:

Chaga bevordert de vorming en productie van witte bloedcellen, die de eerste verdedigingslinie van jouw lichaam zijn om schadelijke bacteriën of virussen in het lichaam te bestrijden.

Verbindingen zoals bèta-glucanen en polysachariden die in Chaga worden aangetroffen, activeren verschillende beschermende reacties in de immunologische en inflammatoire systemen van het lichaam.

Deze verbindingen verhogen de activiteit van verschillende ziekten dodende cellen om infecties efficiënter te bestrijden en ziektes effectiever tegen te gaan. Ze herkennen en helpen bij het ‘labelen’ van potentieel problematische cellen, waardoor het immuunsysteem beter kan reageren op bedreigingen.

3.) Spijsverteringsvoordelen

Chaga heeft krachtige ontstekingsremmende effecten op de maag en darmen, wat helpt bij een aantal maagproblemen zoals IBS en maagzweren. Chaga stimuleert ook de lever om spijsverteringsgal te produceren die vetten afbreekt en de belasting van het spijsverteringskanaal verlicht.

Chaga heeft een verscheidenheid aan voedingsstoffen die het lichaam gebruikt voor de spijsvertering, zoals mangaan, thiamine en vezels om het verteringsproces te versnellen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Het betulinezuur en de fytosterolen in Chaga kunnen het lichaam ook helpen zichzelf te zuiveren van parasitaire wormen in het spijsverteringsstelsel en te vechten tegen bepaalde soorten bacteriën die in de maag verborgen zijn.

glanzende en gezondere huid door chaga paddenstoelen

4.) Glanzende en gezondere huid

Chaga biedt verschillende voordelen voor een mooiere, gezondere huid. Boordevol melanine, betulinezuur en bèta-glucanen – deze verbindingen combineren allemaal om veel voorkomende huidaandoeningen aan te pakken, huidcellen te regenereren en pigment aan de huid toe te voegen om deze te helpen beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De ontstekingsremmende en immuunversterkende eigenschappen van Chaga beschermen de huid ook tegen een aantal infecties, ziekten, huiduitslag, acne en eczeem.

Wil je nu al de voordelen ervaren van de Chaga paddenstoel? Klik dan op de blauwe link en als je het vandaag besteld, dan heb je het morgen in huis.

chaga poeder superfoodies

Ja, ik wil de voordelen ervaren

 

Ervaringen met chaga paddenstoelen poeder van superfoodies

Stefan-

Ik gebruik het om mijn weerstand te verhogen. Ik ben er erg blij mee. Het werkt bij mij erg goed. Je maakt er ook hele lekkere mushroom (bulletproof) coffee mee! Met barista havermelk is het echt een traktatie!

Chaine-

Dit spul is geweldig. Mijn zoon maakte kennis met Chaga tijdens een tripje naar Amsterdam en hij vertelde me erover en alle voordelen ervan omdat ik op dat moment aan ernstige vermoeidheid leed en gewoon erg lusteloos was. Ik kwam op Superfoodies terecht en onderzocht de Chaga’s, las de recensies en koos voor dit merk. Het heeft me zoveel energie gegeven en ik ben aan het afvallen. Ik voel me geweldig.

Debbie-

Ik neem de afgelopen 6 weken elke ochtend een Chaga-capsule, gemaakt van het poeder. En mijn opvliegers zijn weg. Ik heb ook meer energie en focus opgemerkt. Het is geweldig!!! Ik wou dat ik jaren geleden mee was begonnen.

Danielle-

Ik hou van dit bedrijf. De superfoodies prijs is de goedkoopste die ik kon vinden. Ik koop deze chaga samen met coriolus superkracht en vele andere supplementen om kanker te helpen bestrijden en de bijwerkingen van de chemo te minimaliseren.

Tot zover gaat het goed! De Tumor blijft slinken en lichaam lijkt chemo goed te verdragen. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar deze paddenstoel en je kunt veel informatie vinden op de website van het bedrijf. Als het om paddenstoelen gaat, is dit het beste en meest betrouwbare bedrijf om bij te kopen.

Cindy-

Chaga is een geweldige pil voor melanoom. Chaga is de koning van Paddenstoelen en helpt kanker te bestrijden. Je moet de combinatie van de supplementen kennen. Ik zou dit product aan iedereen aanraden. We nemen de Chaga dagelijks en de kanker is in remissie

Christina-

Dit was de eerste keer dat ik dit merk chaga gebruikte – ik vond dat het zeer effectief was, ik zou 2 tot 3 theelepels in heet water doen en als een thee drinken – Dit hield mijn immuunsysteem sterk. Ik zou het zeker opnieuw kopen.

 

Waar kan je deze Chaga poeder van Superfoodies kopen?

Dit poeder kan je kopen bij Superfoodies. Dit bedrijf staat bekend als één van de meeste kwalitatieve bedrijven als het gaat om natuurlijke supplementen en alles wat daaromheen hangt.

Deze paddestoelen extracten zijn wel steeds snel uitverkocht, dus hou daar rekening mee. Als je wilt beginnen met de voordelen van chaga te ervaren dan mag je op de blauwe link klikken en dan kun je morgen al beginnen.

 

chaga poeder superfoodies

Ja, ik wil de voordelen ervaren

 

Helende groet,

Lucas van Wateringen

 

You may also like

Leave a Comment

Over mij

Dit is een plek waar we samen kunnen leren over natuurlijke supplementen, sport en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Jouw privacy staat hierbij voorop. Accepteren Meer Info