Brain Actives claims zijn groot en haast losbandig, maar hoe test dit supplement in de werkelijkheid? Vindt het uit in mijn review

Ken je die mensen? Die na een nacht stappen gewoon weer in de boeken zitten of weer aan het werk gaan? Man, wat ik er voor over zou hebben om precies dat energie niveau van hun te hebben.

Ik had m’n studie sneller kunnen afmaken, m’n werk zou leuker zijn, omdat ik productiever ben en meer gewaardeerd wordt en ik zou eigenlijk tijd bij maken, doordat ik langer kan doorgaan en meer tijd met m’n vrienden en gezin kan doorbrengen.

Maarja, Misschien spelen ze wel gewoon vals…

Of vals? In ieder geval iets wat niet natuurlijk wordt aangemaakt in het lichaam. Ik weet nog goed dat Ritalin goed verhandeld werd op de universiteit. Alleen, om nou helemaal niet meer te slapen door een chemisch goedje en met een kater wakker te worden is eigenlijk ook niks.

Dus hoe kan je je energie verhogen, je geheugen versterken en je focus verhogen zonder al die bijwerkingen?

Dat kan je doen met bepaalde natuurlijke ingrediënten, die ook wel nootropics worden genoemd, alleen deze supplementen zijn dan niet chemisch.

Eén van deze nootropics heet Brain Actives en ga hier een review over schrijven en ervaringen delen met dit toch wel haast wonderlijke supplement. Maar of het echt de beoogde claims waar maakt, mag je hier verderop lezen…

wat is brain actives

Wat is Brain actives?

Brain actives is een voedingssupplement in een categorie die ook wel nootropics wordt genoemd. Dat wil zeggen dat je de prestaties wilt verhogen op het gebied van je eigen hersenen.

Eén zo’n supplement is brain actives. Het zit vol met specifiek uitgekozen vitamines, mineralen en kruiden die je brein een maximale boost geven. Althans volgens de claims

Misschien nog wel belangrijker: Het is sowieso gezond. Er zitten alleen vitaminen en mineralen in die toch al worden aanbevolen en gepaste doseringen. Alleen de samenstelling van ook de verschillende stoffen vanuit de kruidens maken dat je meer energie krijgt, meer focus, beter leert en gewoon minder snel moe wordt (en soms gewoon 24 uur helemaal niet moe 😉

beroepen nootropics

Voor wie is dit supplement?

Het is vooral bedoeld voor een aantal verschillende beroepsgroepen die soms 16 tot 24 uur moeten doorhalen, of op een andere manier extra belast worden, waardoor ze te weinig energie en focus hebben om hun doelen te behalen.

Een aantal van die beroepsgroepen zijn:

 • Gamers
 • Biohackers
 • Advocaten
 • In de zorg
 • Studenten
 • Atleten
 • Politie, brandweer en militairen
 • Gedreven professionals
 • Andere veeleisende beroepen

Wat zit er in de brain actives pillen?

Wat zit er in de brain actives pillen?

Er zitten een aantal bewezen unieke ingrediënten in. Ik had in een paar gevallen er in ieder geval niet van gehoord. laten we beginnen bij het eerste ingrediënt.

Theacrine

Dit is een stof die je niet vaak hoort in de voedingsindustrie. Het wordt gemaakt van cafeïne wat ook uit thee en koffie komt. Alleen het voordeel van theacrine is dat je er niet tolerant van wordt, maar wel de voordelen hebt zoals bij cafeine.

Een aantal van die voordelen zijn: Meer mentale focus, het uithoudingsvermogen te verlengen, het verhoogt de dopamine levels en je energie neemt toe.

Ashwagandha

Ashwagandha

Dit kruid wordt steeds populairder onder veel mensen. Ashwagandha’s voordelen lijken haast onuitputtelijk.

Oorspronkelijk komt dit kruid uit India en werd het veel ingezet door Ayurvedische heelmeesters. Alleen hier werkt het kruid anders als dat je verwacht. Dit kruid maakt je juist relaxt, zonder moe te worden. Misschien toch vreemd als je meer energie en focus wilt hebben.

Het zit namelijk zo: door Ashwagandha gaat het hele cognitive systeem beter werken. je denkt sneller, je hebt meer energie, je ziet sneller oplossingen en je ervaart minder stress. Als een geoliede machine doen je hersenen het werk, precies wat het moet doen.

Het belangrijkste is dat je brein nu zo goed werkt, ervaart de geest minder blokkades, ben je meer relaxed en dat is precies de reden waarom je meer energie krijgt, beter gaat leren en meer focus krijgt.

Dus, soms is het omgedraaid van wat je denkt!

Brahmi Kruid

Brahmi Kruid

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt; wat is dit nu weer? Ook hier -en het zal je niet verbazen- komt het kruid oorspronkelijk uit te Ayurvedische leer. Het is een plantje dat bij vochtige oevers wordt gevonden en geoogst.

Vooral voor het brein doet het een hoop. Het geeft een ontspannend en rustgevend gevoel, het stimuleert het geheugen, het verhoogd de leerprestaties en het is goed voor het concentratievermogen.

Al met al lijkt dit dus ook een prima toevoeging te zijn voor een natuurlijke nootropic.

Gotu Kola bladeren

Weer zo’n onbekende in het verhaal. Het wordt gelukkig wel steeds bekender omdat er veel gezondheidsvoordelen zijn en dan met name voor het verhogen van de breinprestaties.

Het plantje wordt ook wel eens waternavel genoemd en komt vooral voor in Zuid-oost Azië. Oorspronkelijk, maar nu ook nog wordt het plantje ingezet als middel tegen maagzweren, lepra, kneuzingen, geestelijke uitputting, huidaandoeningen epilepsie en natuurlijk brein stimulerende eigenschappen.

Een aantal van deze eigenschappen zijn:

 • Tegen geheugenverlies
 • Verbetert het concentratievermogen
 • Het verbeterd de geestelijke ontwikkeling
 • Het helpt om een scherpe geest te krijgen
 • Tegen onrust, stress en angsten

Ook hier zien we weer waarom ze deze prachtige bodemplant in dit supplement stoppen. Nu op naar de stimulerende vitamines en mineralen van Brain Actives.

vitamine b6

Vitamine B6

Als je wilt dat je brein en geest beter werken dan zit je goed bij de B-vitaminen. Ze staan alom bekend om verschillende voordelen met betrekking tot het brein.

Het zit in vlees, vis, eieren en brood. Het is daarom een goede kans dat je in ieder geval al wat B6 binnen hebt. Alleen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid B6 is 1,5 milligram. Nou daar kom je zo aan toch? Of toch niet? Dat zijn 6 bruine boterhammen en om het beeld compleet te maken; De bovengrens is 25 milligram per dag, wat gelijk staat aan 10 kilogram aardappelen.

Zoals je ziet heb je niet gauw wat B6 binnen en om de verhoogde prestaties van het brein te halen, heb je wel wat meer nodig. Daarom heeft brain actives er 14 milligram in gedaan.

Maar welke voordelen heeft vitamine B6? Deze vitamine houd zich vooral bezig met onder andere de aanmaak van verschillende neurotransmitters, de zogenaamde gelukshormoontjes. Een aantal van deze hormonen zijn: GABA, Dopamine, Noradrenaline en melatonine.

Vooral de eerste drie zijn belangrijk en zijn prestatieverhogend voor het brein en niet alleen dat. Ze geven je nog een euforisch gevoel ook en daarmee ook meer energie.

Vitamine B12

Vitamine B12

Dit is een hele belangrijk Vitamine voor heel veel processen in je lichaam en dan vooral voor in je brein. Je hoort veel over een vitamine B12 tekort en tot wat voor afschuwelijke symptomen dit kan leiden.

Vitamine B12 zit vooral in vlees en vis, daarom ook zeker lastig voor vegetariërs en veganisten om dit binnen te krijgen, meestal wordt hier dan ook mee gesupplementeerd. Maar de vraag voor ons is, wat doet het met je brein?

Deze noodzakelijke vitamine helpt bij het synthetiseren van de neurotransmitter serotonine. Deze neurotransmitter wordt geassocieerd met hoe je gemoedstoestand is. Hoe meer serotonine er aangemaakt wordt, hoe blijer en gelukzaliger je bent.

Deze vitamine wordt ook geassocieerd met het stimuleren van je geheugen en focus. Bij patiënten die dementie hebben, werd na het supplementeren van B12 een aanzienlijke verbetering van het geheugen geregistreerd. Daarnaast zagen ze dat er minder neuronen verloren gingen in het brein.

Ook hier lijkt B12 een uitstekende keuze te zijn voor een natuurlijke nootropic.

vitamine b5

Vitamine B5 Pantotheenzuur

Zeg je energie, dan zeg je vitamine B5. Omdat Vitamine B5 werkt op de stimulering van het metabolisme en uiteindelijk energie, dan weet je ook waarom ze B5 hebben toegevoegd aan Brain Actives.

Ook helpt het bij de aanmaak van nieuwe hormonen, die we net ook al bespraken en zorgen voor een blij en gelukkig gevoel. Ook wordt deze vitamine ingezet als je depressief bent of te veel stress hebt. Sowieso zijn B-vitamine uitstekend voor als je te veel stress ervaart.

Laten we doorgaan met het laatste ingrediënt…

Magnesium

Dit mineraal mag je wel een wondermineraal noemen. Het wordt in totaal bij 700 verschillende chemische processen in je lichaam gebruikt en het wordt ook wel eens het antistress mineraal genoemd.

Maar waarom in deze nootropic? Magnesium zet zich in om jouw hersenverbindingen in goede conditie te houden. Daarom ook; een brein dat in top conditie is zal beter presteren.

Je merkt dit vooral in sneller denken, zonder overzicht te verliezen, meer inzicht, meer energie en meer focus.

En nu komt het…

Dit allemaal terwijl je veel relaxter voelt. Met magnesium in je nootropic heb je een alleskunner in huis en mag dan ook zeker niet ontbreken in dit supplement.

Ik kan me voorstellen dat je enthousiast geworden bent en om je dag nog wat beter te maken, krijg je nu tijdelijk bij je bestelling, extra gratis potjes Brain Actives. Als je niet langer wilt wachten, klik dan nu op de blauwe link en claim jouw gratis potjes hier

brain actives

Klik nu hier voor mijn GRATIS potjes

Ok, en nu we dit allemaal weten, wat zijn de ervaringen van mensen met brain actives?

Ervaringen met de nootropic brain actives

icon

Onderwerp: Altijd alert!

Ik begon Brain Actives te gebruiken toen ik professioneel met e-games begon. Het heeft een fantastische impact op het niveau van focus en verbetert de concentratie!

Nick

Verzonden naar: Brain Actives Support

icon

Onderwerp: Waakzaamheid in de moeilijkste omstandigheden!

Mijn werk als advocaat vereist vaak veel betrokkenheid waardoor ik me oververmoeid voel. Ik was op zoek naar een voedingssupplement dat me energie kan geven, en zo kwam ik Brain Actives tegen. Ik gebruik dit product al een maand en ben erg blij met de manier waarop het werkt.

Mat

Verzonden naar: Brain Actives Support

 

icon

Onderwerp: Hulp voor workaholics!

Ik werk lange uren als webontwikkelaar en het is een uitputtend tempo. Ik had moeite om me laat op de dag te concentreren totdat ik Brain Active ontdekte. Nu kan ik gemakkelijk nog een paar uur doorgaan!

Amanda

Verzonden naar: Brain Actives Support

icon

Onderwerp: Het houdt me veilig onderweg!

Ik ben vrachtwagenchauffeur, en ik ben 24/7 onderweg. Het is een zwaar werk met veel risico’s, maar Brain Active helpt me om scherp en gefocust te blijven!

Kiara

Verzonden naar: Brain Actives Support

Brain Actives Review + Nootropics Ervaringen

Conclusie review van Brain Actives

Zoals je ziet zijn de ervaringen gewoon goed te noemen en helpt het mensen hun leven op een meer energieke en gelukkigere manier te beleven.

Dus nu weet je het geheim van al die mensen die 24 uur doorhalen en gewoon weer fris aan het werk gaan of door studeren…

Of misschien toch Ritalin?…

Either way…Die chemische troep kan nooit echt goed voor je zijn en ik denk dat je beter af bent met een natuurlijke shot dopamine.

Dan rest de vraag nog, waar je het kan kopen?

Er is maar één website die Brain actives verkoopt en ze hebben nu een tijdelijke actie, waardoor je gegarandeerd de laagste prijs hebt, door de gratis potjes die je krijgt bij je bestelling.

Bestel ze bij de officiele website om 100% zeker te zijn dat je geen namaak producten koopt. Klik nu op de blauwe link en bestel jouw gratis potjes vandaag nog.

brain actives nootropics kopen

–>Klik hier voor jouw gratis potjes<–

Hartelijke groet,

Lucas van Wateringen