Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Boswellia ervaringen + Movizin Review

Boswellia ervaringen + Movizin Review

by Lucas van Wateringen
Boswellia ervaringen + Review

Boswellia is misschien wel het beste natuurlijke medicijn als je meer soepele gewrichten wilt hebben.

Want wandelen met je partner in een mooi bos terwijl je in pijn bent is geen prettige ervaring. Net zoals je kinderen of kleinkinderen vragen:’’pap, oma, komen jullie meespelen’’

Het gekke ravotten, heerlijk wandelen met je partner op een mooie zomerdag zit er dan niet meer in. En ik vermoed dat er nog veel meer activiteiten zijn die je niet meer kan doen door je pijnlijke gewrichten.

Tja, wat doe je dan? Vaak kom je erachter dat de gewone medicatie vol met bijwerkingen zitten en misschien geeneens zo goed helpen. Je komt dan terecht bij natuurlijke producten die je gewrichten, kraakbeen en botten, gezonder, minder pijnlijk en soepeler maken.

Vandaag gaan we zo’n soort supplement met Boswellia reviewen, genaamd Movizin en daarna gaan we lezen wat de ervaringen zijn van de mensen die het gebruiken. Het kan zomaar zijn dat je aangenaam verrast wordt!

De ingrediënten van Movizin

De ingrediënten van Movizin

Boswellia voor soepele gewrichten

Boswellia, ook wel Indiase wierook genoemd, is een kruidenextract afkomstig van de Boswellia serrata-boom.

Hars gemaakt van boswellia-extract wordt al eeuwenlang gebruikt in de Aziatische en Afrikaanse volksgeneeskunde. Er wordt aangenomen dat het chronische ontstekingsziekten behandelt, evenals een aantal andere gezondheidsproblemen. Boswellia is verkrijgbaar al hars, supplement of crème.

Studies tonen aan dat boswellia ontstekingen kan verminderen en nuttig kan zijn bij de behandeling van de volgende aandoeningen:

  • artrose
  • reumatoïde artritis
  • astma
  • inflammatoire darmziekte

Omdat boswellia een effectieve ontstekingsremmer is, kan het een effectieve pijnstiller zijn en kan het verlies van kraakbeen voorkomen. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het zelfs nuttig kan zijn bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals leukemie en borstkanker.

Sommige onderzoeken tonen aan dat boswellic zuur de vorming van leukotriënen in het lichaam kan voorkomen. Leukotriënen zijn moleculen waarvan is vastgesteld dat ze een oorzaak van ontsteking zijn. Ze kunnen ook astmasymptomen veroorzaken, maar natuurlijk ook artrose en reumatoïde artritis.

Vier zuren in boswellia-hars dragen bij aan de ontstekingsremmende eigenschappen van het kruid. Deze zuren remmen 5-lipoxygenase, een enzym dat leukotrieen produceert. Acetyl-11-keto-β-boswellic acid wordt beschouwd als de krachtigste van de vier boswellia zuren.

Een ander onderzoek suggereert echter dat andere boswellische zuren verantwoordelijk zijn voor de ontstekingsremmende eigenschappen van het kruid.

Veel onderzoeken naar het effect van boswellia op artrose hebben aangetoond dat het effectief is bij de behandeling van pijn en ontsteking bij artrose.

Een studie uit 2003, gepubliceerd in het tijdschrift Phytomedicine, vond dat alle 30 mensen met artrose-kniepijn die boswellia kregen, een afname van kniepijn hadden. daarnaast werd er ook gerapporteerd dat er een toename in knie flexibiliteit was en dat ze verder konden lopen met minder pijn.

Nieuwere onderzoeken ondersteunen het voortgezette gebruik van boswellia voor artrose.

Een andere studie, gefinancieërd door het supplementen productiebedrijf, vond dat na het verhogen van de dosering van het boswellia-extract leidde tot een toename van het fysieke gestel. artrose-kniepijn nam al af na 90 dagen met het boswellia supplement, vergeleken met een lagere dosering en een placebo. Daarnaast hielp het ook de niveaus van een kraakbeen afbrekend enzym te verlagen.

Tot zover het boswellia extract…maar wat zit er nog meer in Movizin?…

De rozenbottel

De Rozenbottel

Van rozenbottels (hondsroos) is aangetoond dat ze de symptomen van artritis verlichten wanneer ze dagelijks worden ingenomen. Het verlicht gewrichtspijn door zijn immunosuppressieve effecten, aangezien het menselijk immuunsysteem niet alleen bijdraagt ​​aan reumatoïde artritis (auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem antilichamen tegen gewrichten stuurt), maar ook aan artrose.

Een inflammatoire cytokine genaamd Interleukine 1-Beta stimuleert kraakbeencellen om eiwitten die afbreken samen te voegen met weefsel. Normaal gesproken stimuleert dit proces celvernieuwing, maar in overmaat draagt ​​het bij aan chronische afbraak van gewrichtskraakbeen.

Hoewel rozenbottel de IL-1β-spiegels niet lijkt te verlagen, is toch aangetoond dat het de activering van eiwitten in kraakbeencellen blokkeert, wat kan leiden tot ongezonde afbraak van gewrichtsweefsel.

Rozenbottel heeft ontstekingsremmende en immunosuppressieve eigenschappen, ook door het transport van immuuncellen naar weefsel te verminderen.

Het belangrijkste actieve ingrediënt in rozenbottel dat verantwoordelijk is voor het helpen herstellen of op zijn minst verminderen van de symptomen van artritis, is een in vet oplosbare verbinding genaamd GOPO.

Ik ken persoonlijk personen die me vertelden dat ze volledig herstelden van artritis door rozenbottelpoeders of -supplementen van goede kwaliteit te nemen.

Daarom kan rozenbottel een enorm sterk effect hebben op je pijn en de flexibiliteit van je gewrichten.

gember

Gember

Na de iets wat moeilijke uitleg van hoe de rozenbottel kan werken voor je gewrichten en pijn, zijn we nu aangekomen bij de gemberplant en wortel.

Gember is een bloeiende plant. De wortel wordt vaak gebruikt om te koken. De scherpe, uitgesproken smaak is onmiskenbaar en veel mensen waarderen de aromatische smaak.

Naast zijn culinaire toepassingen, heeft gember eeuwenlang als volks geneesmiddel gediend. Gember heeft ontstekingsremmende, antioxiderende en kankerbestrijdende eigenschappen. Daarom wordt gedacht dat het je algehele immuniteit verhoogt.

Voor mensen met artritis zijn de ontstekingsremmende eigenschappen van gember een enorm voordeel. Gember bevat ontstekingsremmende stoffen die op dezelfde manier werken als COX-2-remmers. COX-2-remmers zijn geneesmiddelen die worden gebruikt om pijn en ontsteking te behandelen, alleen is dit de natuurlijke vorm zonder bijwerkingen.

Uit een onderzoek uit 2000 bleek dat gemberextract even effectief was als ibuprofen in de eerste behandelperiode van een cross-over onderzoek. Onderzoekers in een onderzoek uit 2016 ontdekten dat gember supplementen ontstekingen en pijn effectief verminderen na een knieoperatie.

Onderzoekers in een onderzoek uit 2001 ontdekten dat sterk geconcentreerde doses gemberextract effectief waren bij de behandeling van mensen met artrose van de knie.

Voordat de studie begon, ervoeren de deelnemers matige tot ernstige kniepijn. Het nemen van gemberextract hielp de kniepijn bij het staan ​​en na het lopen te verminderen. Over het algemeen waren de gemelde bijwerkingen voornamelijk beperkt tot licht ongemak van de maag.

De resultaten van een dieren studie uit 2002 met ratten suggereren dat gember kan helpen bij het verlichten van gewrichtspijn van reumatoïde artritis. Gember bleek ontstekingen te verminderen wanneer het gedurende vier weken in hoge doses werd ingenomen.

Ook hier is de wetenschap er duidelijk over. Gember kan effectief zijn voor afname van pijn en versoepeling van gewrichten. Je bent misschien wel nieuwsgierig geworden en wil je Movizin proberen?

Wellvita die movizin verkoopt heeft zich net gevestigd in Nederland en geeft daarom 50% korting op je eerste bestelling. Als je dus jouw korting wilt pakken, mag je nu op de blauwe link drukken en de pijn verzachten van je gewrichten.

movizin

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

 

Ervaringen met Movizin een Boswellia supplement

Ervaringen met Movizin een Boswellia supplement

Katie-

Ik ben een 28-jarige hardloper met fibromyalgie en veel nek-/schouderpijn als gevolg van een gewichtsverlies van 85 kilo (of liever, vanwege het dragen van ongeveer 85 kilo gedurende 10 jaar).

Sinds mijn gewichtsverlies heb ik 2,5 jaar doorgebracht met dagelijks wakker worden met pijn en ‘s avonds met pijn naar bed gaan. Alles geprobeerd – verschillende kussens, twee nieuwe matrassen, massagetherapie, chiropractie, triggerpoint-injecties, pijnstillers – noem maar op, ik heb het gedaan. Ik was min of meer op het punt gekomen dat ik chronische pijn als mijn lot in het leven accepteerde.

Ik kwam wat onderzoek tegen over natuurlijke ontstekingsremmende supplementen en boswellia werd genoemd. Ik ben nooit een enorme voedingsgoeroe geweest, maar ik had al het andere geprobeerd – dus bestelde ik boswellia. Ik neem ze allebei, twee keer per dag. Het is nu een aantal weken geleden en ik zie een MARKANTE verbetering in mijn pijn. Het is echt zo’n zegen om wakker te worden zonder pijn – terwijl al het andere niet hielp.

Heel erg bedankt voor zo’n kwaliteitsproduct!!

Bea-

Spectaculair product!!! Ik heb 4 grote gewrichtsvervangende operaties gehad in 2 1/2 jaar, als gevolg van schade door artritis… 2 knieën, 1 heup, 1 schouder!!! Ongeveer een week voor mijn laatste operatie (totale schouder), begon mijn “goede” schouder ook pijn te doen.

Ik was zo teleurgesteld… ik wilde niet nog een operatie ondergaan! Een goede vriend stelde voor dat ik Boswellia Extract van Wellvita zou proberen om te zien of dat zou helpen! Zij en haar man hadden allebei verlichting gekregen door Boswellia Extract te nemen!

Nadat ik het 4 dagen had ingenomen, realiseerde ik me dat mijn pijn weg was!!! En, het is weg sinds het eerste deel van afgelopen december!!! Ik ben zo blij met deze nieuwe ontdekking en zal een “voor altijd” klant zijn!!! Sterkte voor iedereen die dit mogelijk maakt!!!

Wilbert-

Ik heb echt slechte knieën en hoorde over dit product, ik dacht wat kan het kwaad om het te proberen. Ik was geschokt door het verschil dat het maakte, ik gebruik dit nu ongeveer 4 maanden en zie een substantiële verandering in hoe mijn knieën aanvoelen. Ze zijn in capsulevorm gemakkelijk door te slikken zonder smaak of nasmaak. Ik zou Boswellia-extract ten zeerste aanbevelen.

Ria en Nico-

Mijn man en ik gebruik Boswellia al bijna 2 jaar. Het is effectief geweest bij het verminderen van ontstekingen. Ik raad dit supplement aan om gewrichts- en nekpijn te verminderen. We voelen ons gezonder dan ooit als we de tweede helft van onze reis ingaan. Ik hou van dit supplement!!

Ronald-

Ik schrijf zelden beoordelingen, omdat de meeste dingen die ik koop mijn leven niet beïnvloeden zoals Boswellia-extract dat doet. Ik kreeg dit supplement aanbevolen door mijn nieuwe vriendin die apotheker is. Ze zag dat ik last had van lage rugpijn toen ik naar de chiropractor ging en een gel-ijs zak, een zittende stimulator, een handmassage, strekken op mijn yogamat en yoga deed. Ik ben begin 40 en kan niet geloven dat alles wat mensen me vertelden toen ik opgroeide uitkwam, inclusief lichaamspijn 🙁

Dus ik deed al deze dingen om de pijn te verlichten, maar ik had nog steeds pijn, zij het iets minder met alle dingen die ik aan het doen was. Ik kocht dit supplement op 9 oktober en nam er onmiddellijk 2 en sindsdien elke dag 2.

Het is nu 27 oktober en mijn pijn is bijna weg! Ik word elke dag wakker zonder me stijf en pijnlijk te voelen, na het doen van mijn yoga en stretching voel ik me nog beter. Ik kan nu gaan zitten en opstaan ​​zonder pijn te hebben.

Ik ga niet zeggen dat mijn pijn helemaal weg is, maar ik kan wel zeggen dat toen ik voor het eerst naar de chiropractor ging, ik op niveau 10 pijn had, en na een paar maanden met hem en mijn ijs-/rek-/massage routine zou ik misschien zijn gedaald tot een 7 of 8. Maar vandaag heb ik het gevoel dat ik een 2 heb bereikt. Ja, een 2, en ik heb het gevoel dat het langzaam naar een 1 kruipt. Ik hoop dat het naar een 0 gaat!!

Boswellia ervaringen + Review

Waar kan je deze Boswellia supplement Movizin?

Zoals je ziet zijn er indrukwekkende resultaten behaald met de boswellia supplementen van Wellvita.

Mocht je ook onder de indruk zijn dan kan je ze bij de officiële website van Wellvita bestellen. Misschien gelijk goed om te weten dat ze nu tijdelijk een aanbieding hebben van maarliefst 50% op je bestelling, omdat ze net gearriveerd zijn in Nederland en hun merk willen promoten.

Maak er dus gebruik van als je denkt dat je het nodig hebt. Als je met je nieuwe pijnvrije leven wilt gaan beginnen, mag je op de blauwe link klikken en jouw 50% korting meepakken…

movizin

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

Wees pijnvrij

Wees gezond,

Lucas van Wateringen

 

You may also like

Leave a Comment