Ok, let op, ik zal het je direct vertellen: hoewel OTC-wimperserums (die meestal zijn samengesteld met vochtinbrengende ingrediënten zoals vitamine E of ricinusolie) kunnen helpen je wimpers te hydrateren en te versterken en met geduld, ALS je de juiste en beste wimperserum hebt, meehelpen in het natuurlijke proces sneller en voller je wimpers te laten groeien.

Als je probeert je wimpers langer te laten groeien, kun je het natuurlijke proces nog steeds helpen door te investeren in een goed serum dat haarbreuk en haaruitval helpt te verminderen.

Voordat ik je de beste wimperserum van 2021 laat zien, wil ik graag eerst wat belangrijke vragen voor je beantwoorden, zodat je de juiste keuze kan maken of deze goede wimperserum sowieso bij je past.

Ok, hier gaan we…

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

Zelfs als je de beste wimperserum van 300 euro gebruikt en het elke dag ijverig aanbrengt, moet je geduld hebben, omdat je niet meteen resultaat ziet. Wimperserums hebben tijd nodig om resultaten te laten zien, dus maak er een gewoonte van om het elke ochtend aan te brengen“, zegt Courtney Bühler, oprichter en CEO van Sugarlash.

En, afhankelijk van hoe jouw lichaam op het serum reageert, zal je tijdlijn, wanneer je resultaten ziet variëren. Sommige mensen kunnen na een maand resultaten zien, en anderen weer merken misschien geen verschil tot maand drie of vier (of als je de verkeerde wimperserum gebruikt, helemaal nooit) .

Zijn wimperserums veilig?

Ja, ze zijn veilig, maar net als bij elk product dat je op je gezicht of in de buurt van je ogen aanbrengt, is het altijd slim om je gezicht te controleren terwijl en na dat je het gebruikt.

Let op hoe je huid en ogen reageren op de formule, als je roodheid of irritatie opmerkt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts.

ingredienten beste wimperserum

Wat is nou de beste wimperserum van 2021 en welke ingrediënten heeft het?

Om de juiste en de beste wimperserum te maken, dan begin je met de juiste en beste ingrediënten. Hoe wil je anders het beste serum maken?

Ik laat je eerst kennis maken met het serum. Het heet Revamin Lash en het heeft een aantal opmerkende eigenschappen, waar ik je zo wat meer over ga vertellen…

Maar, omdat te begrijpen waar die opmerkelijke eigenschappen vandaan komen, moeten we het eigenlijk eerst gaan hebben over de natuurlijke ingrediënten in Revamin Lash en hun eigenschappen, om dit beter te kunnen begrijpen.

Welke natuurlijke ingrediënten zitten er in Revamin Lash?

Biotine

Biotine, ook bekend als vitamine B-7, is een essentiële voedingsstof die het vaakst van nature in voedsel wordt aangetroffen. Je haalt het uit eieren, zalm, bloemkool, avocado en komkommer. De functie ervan in het lichaam is om ons metabolisme van koolhydraten, eiwitten en vetten te ondersteunen, maar je kent het waarschijnlijk als een supplement dat je kunt nemen om je haargroei te stimuleren.

Gelukkig is het niet echt gebruikelijk om een ​​tekort aan biotine te hebben. De meeste mensen consumeren op natuurlijke wijze de hoeveelheid biotine die nodig is voor de haargroei in onze voeding.

De reden echter dat zoveel mensen het gebruiken, is dat het nemen van hogere doses biotine in supplementvorm jouw haar, wimpers, huid en nagels aanzienlijk kan ten goede komen.

Cafeïne

De haarfollikel is een complex orgaan met meerdere delen die samenwerken om haren van de huid te produceren. Een belangrijk onderdeel van de follikel is de haarmatrix, waar de haarschacht (en de binnenste en buitenste wortelschede) daadwerkelijk worden geproduceerd.

Binnen de matrix bevinden zich cellen die keratine moeten produceren, het eiwit dat het grootste deel van het haar vormt. Een belangrijke bevinding in dit onderzoek was dat cafeïne de keratinocyten daadwerkelijk stimuleert (haargroei).

Naarmate de cafeïne concentratie stijgt, neemt ook de hoeveelheid Ki-67 in de follikels toe.

Als keratine nodig is voor de haargroei, dan kan een verhoogde aanwezigheid van keratine-producerende cellen gunstig zijn tijdens de fase van de haargroei. Dit kan ertoe leiden dat er na verloop van tijd meer haren worden geproduceerd.

revamin lash

Zink PCA

Zink PCA biedt verschillende voordelen voor mensen met haaruitval of chronisch vet haar. Zink helpt bij het reguleren en controleren van de talgklieren die olie afscheiden op onze huid en haar. Even effectief, zink-PCA helpt ook om DHT te blokkeren, de primaire oorzaak van haarverlies bij mannen en vrouwen.

Zink-L-pyrrolidone carbonzuur heeft verschillende belangrijke functies van de huid en hoofdhuid. Het komt in de vorm van zouten en zink-PCA. Als Zink PCA beperkt de functie van het voorkomen van de productie van DHT (Dihydrotestosteron).

DHT is verantwoordelijk voor de talgklieren die talg produceren en de bloedtoevoer naar de huid beperken. Wanneer deze verbinding de olieproductie in de talgklier vertraagt, reguleert dan vermindert het de oorzaak van het vettige haar..

Andere voordelen zijn de antistatische eigenschappen van bacteriën en schimmels. Het lijkt erop dat Zinc PCA geweldig is voor sommige toepassingen – het beheersen van een vette huid en haar en helpt haaruitval te stoppen.

Arginine

Arginine HCL, is zeer effectief in het bevorderen van de haargroei. Dit kenmerk van arginine HCL is vanwege het vaatverwijdende effect. Het geeft een overvloed aan stikstofmonoxide af, wat helpt om de kaliumkanalen van de cellen te openen, waardoor de bloedtoevoer naar de haarzakjes wordt gestimuleerd.

Dit resulteert in de groei van gezond haar. Het verwijdt de bloedvaten en zorgt zo voor een goede bloedtoevoer naar uw hoofdhuid en versterkt de haarzakjes door de haarwortels te voeden, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en haaruitval wordt voorkomen.

Daarom wordt Arginine HCL op grote schaal gebruikt in veel huidverzorgingsproducten, zoals supplement voor haaruitval, haargroei en wimperserums.

revamin lash

Panthenol

Eén van de eigenschappen van panthenol is dat het de huid kalmeert en irritatie wegneemt. Onder het oppervlak wordt panthenol gemakkelijk door de huid opgenomen, waar het de metabolische processen van cellen kan beïnvloeden.

Het hydrateert epitheelweefsel, verbetert de elasticiteit en bevordert de celregeneratie. Nadat het de haarschubben laag is binnengedrongen, komt panthenol de haarschacht binnen waar het vochtretentie bevordert en volume geeft.

Naast ondersteuning van de huid, beschermt panthenol de lokken tegen styling en chemische schade door vocht vast te houden en dunner wordend haar te vertragen.

Panthenol verspreidt zich gelijkmatig over het oppervlak van elke streng en vormt een gladde film over de haarschubben die volume en glans toevoegt en de haartextuur verbetert.

Vooral het volume dat de wimpers krijgen is de reden waarom het hier in de beste wimperserum zit.

revamin lash

Glycerine

Het vermogen van glycerine om vocht aan te trekken en vast te houden, maakt het buitengewoon gunstig voor de algehele gezondheid van de huid.

Het hydrateren van de huid kan tal van problemen voorkomen, waaronder overproductie van roos en olie. Gezond haar begint bij de hoofdhuid, waardoor de gezondheid van de hoofdhuid voorop staat bij het behandelen van haarproblemen, zoals te korte wimpers en haaruitval bij wimpers

Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Verhoogt de hoofdhuid hydratatie: Glycerine trekt water uit de omgeving naar de hoofdhuid, wat zorgt voor de benodigde hydratatie, en het voorkomt TEWL (Transepidermal Water Loss).
 • Reguleert de talgproductie: de infusie van vocht uit glycerine helpt de olieproductie in de huid te reguleren.
 • Antimicrobiële eigenschappen: de antimicrobiële eigenschappen van glycerine kunnen helpen bij de behandeling van jeuk veroorzaakt door uitdroging of roos.
 • Vochtinbrengende voor droog haar: Glycerine is een natuurlijke bevochtiger. Dit betekent dat het vocht naar het haar trekt en het daar houdt. Glycerine heeft het vermogen om zich aan de haar keratine te hechten, waardoor vochtverdamping wordt voorkomen en waardoor er meer volume in bijvoorbeeld de wimpers komt.
 • Verbetert de algehele huid gezondheid: Glycerine geeft vocht terug aan droog haar en de huidlaag verbetert, ook door te hydrateren. Het kan helpen bij het creëren van een gezonde huid omgeving.
 • Versterkt het haar: Hydratatie is een essentiële verdediging tegen haarbreuk. Een optimale hydratatie en hydratatie kracht en gezondheid kunnen behouden worden en het uiterlijk van het haar kan zich verbeteren.
 • Richt zich op: Glycerine vermindert uitdroging, kroezen en breuk van het haar.
 • Kan helpen: bij haargroei door bij te dragen aan de gezondheid van de huid, kan glycerine bijdragen aan nieuwe haargroei. Je kan het vergelijken als een “geweldige meststof die planten helpt groeien. Glycerine helpt de omgeving te creëren voor een betere haargroei.”

Bekijk hier Rivalin Lash en lees de ervaringen met deze beste wimperserum en bekijk je korting nu hier.

ingredienten ravemin lash

Natrium en hyaluronzuur

De haarzakjes zijn ingebed in de onderste laag van de huid en de weefsels van deze laag zijn gedeeltelijk gemaakt van hyaluronzuur dat helpt bij het vasthouden van water en bevordert de collageenproductie wat op zijn beurt de elasticiteit van je haar verhoogt.

Maar naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam slechts de helft van de benodigde hoeveelheid hyaluronzuur, waardoor ons haar zijn volume en textuur begint te verliezen.

Dit is waar hyaluronzuur en natriumhyaluronaat in beeld komen. Het toegevoegde hyaluronzuur en natriumhyaluronaat helpen bij het terugbrengen van het verloren vocht en de voeding naar je haar en hoofdhuid.

Laten we eens kijken naar de voordelen van natriumhyaluronaat voor je haar:

 1. Het is bekend dat het je hoofdhuid verjongt en voedt, waardoor de gezondheid van de hoofdhuid verbetert.
 2. Het helpt de huid gehydrateerd en goed gevoed te houden, waardoor er jeuk en irritatie wordt voorkomen.
 3. Het verhoogt de groei van nieuw haar door de bloedcirculatie te verhogen, waardoor volume aan het haar (bijv de wimpers) wordt toegevoegd.
 4. Het helpt om het doffe, beschadigde en broze haar leven te geven.
 5. Het helpt bij het vasthouden van vocht, waardoor de textuur van je haar wordt verbeterd en het uiterlijk van je haar wordt verbeterd.
 6. Het houdt je haar gehydrateerd en houdt ook het vocht in de strengen vast, waardoor het haar zijdezacht en glad wordt.
 7. Het helpt de zwakkere haarzakjes te versterken en geeft volume aan je haar, waardoor het haar minder snel afbreekt.
 8. Het vermindert haaruitval als gevolg van breuk en voortijdig grijs haar.

ureum

Ureum

Ureum heeft in verschillende klinische onderzoeken medisch bewezen superieure anti schimmel- en anti microbiële eigenschappen te hebben die een snelle genezing van droge, gebarsten, gespleten huid, huiduitslag helpen bevorderen evenals een droge, jeukende, schilferige hoofdhuid en het toevoegen van het broodnodige vocht.

Een natuurlijke wimperserum verstoort de natuurlijke PH van het haar en de hoofdhuid niet zoals de meeste commerciële serums. Het moet zo zacht en mild zijn dat het zelfs bij baby’s en kleine kinderen kan worden gebruikt en veilig is voor het hele gezin.

Ok, nu je dit weet. Misschien vraag je je wel af waar kan ik deze wimperserum kopen en krijg ik ook korting?

Waar kan ik de beste wimperserum van 2021 kopen?

Je kan dit serum kopen via de officiële website van Revamin lash. Kijk uit voor de chinese troep die ook in omgang is. Bestel alleen via de officiële website om 100% zeker te zijn, dat je een veilig en goed werkend product hebt.

Revamin lash

Ook is er korting op dit product, als je meerdere wimperserums tegelijk koopt. Wil jij je korting weten? Klik dan nu op de blauwe link en bekijk hier je korting!

Ik wens je veel plezier met je nieuwe wimpers en hopelijk heb ik je kunnen voorzien van goede informatie.

Hartelijke groet,

Lucas