Een voetenbad neem je niet zomaar. Nee, de belangrijkste reden om een voetenbad te nemen is een heerlijk momentje voor jezelf en in dat moment ultiem te ontspannen.

Hoewel, dit waar is, zijn er eigenlijk veel meer voordelen om een voetenbad te kopen en dat allemaal tegen een goedkope prijs. Althans, als we het over het voetenbad hebben die ik nu ga reviewen.

Maar voordat we de review en de ervaringen gaan lezen, wou ik nog graag de andere voordelen meegeven die bij een voetenbad horen.

Lees je mee?…

rio voetenbad

Wat is een voetenbad?

Een voetenbad is een aangepaste teil, die speciaal is gemaakt om je voeten erin te laten rusten. Samen met lauwwarm water en speciale oliën, ontspannen de voeten zich en deze ontspanning kan zich uitbreiden naar het hele lichaam.

Wat zijn de voordelen van een voetenbad?

Het vermindert stress

Dit is natuurlijk een inkoppertje, omdat de meeste mensen hiervoor een voetenbad gebruiken. En toch wou ik dit nog even benadrukken, omdat het echt zo goed werkt. Het momentje voor jezelf na een dag hard werken, kan echt wonderen doen.

De zolen van de voeten worden ook iets gemasseerd door het voetenbad en zal bepaalde acupressuurpunten indrukken. Ook zal het lauwwarme water een ontspannen en weldadig gevoel geven. Vaak trekt deze ontspanning door het hele lijf, tot aan het hoofd toe.

Ik kan zelf al na 5 minuten badderen in een voetenbad met een compleet ander mens voelen. Persoonlijk vind ik dit één van de beste producten om op een simpele en goedkope manier stress te verminderen.

Beste voetenbad kopen + Review en Ervaringen 3

Het verbeterd je gevoel van welbehagen als je met andere mensen het voetenbadje gebruikt

Je kan een voetenbad alleen nemen, maar er zijn ook veel mensen in de Lente en Zomer die gezamenlijk een voetenbad nemen en zo de actualiteiten van het nieuws, stad of dorp met elkaar doornemen en de gezelligheid en de verbondenheid met andere mensen kan een enorm gevoel van welbehagen geven.

Een voetenbad is gezond voor je voeten

Je kan een voetenbad met alleen lauwwarm water nemen, maar je kan er ook natuurlijke producten en oliën doorheen doen. Zo heb je oliën die je voeten diep reinigen, of je eelt in je voeten zachter maken, waarna je het eelt daarna beter kan verwijderen. Daarnaast bestaan er tal van ingrediënten die je in een voetenbad kan doen die allerlei voetklachten kunnen verminderen.

Het nemen van een voetenbad verzacht je spierpijn

Het nemen van een voetenbad verzacht je spierpijn

Alleen het lauwwarme water verzacht en ontspant de spieren al, daarnaast worden er ook nog acupressuur punten ingedrukt, die voor extra verzachting van de spieren zorgen.

En ook hier weer kun je extra natuurlijke producten toevoegen die je spierpijn verminderen. Je kan dan denken aan natuurlijke middelen zoals: magnesium, himalaya zout of soda.

Een voetenbad is goed voor het hele lichaam

Naast dat het gezond is voor je voeten is een voetenbad gezond voor je hele lichaam. Het zorgt namelijk voor een betere bloedsomloop in je voeten, maar daarmee ook voor een betere bloedsomloop in je lichaam.

Een ander heilzaam iets aan een voetenbad is dat het ontstekingen en infecties aan en in je voeten vermindert. Al met al kan je dus zeggen dat een voetenbad erg gezond is voor je hele lichaam.

Nu we de voordelen weten van een voetenbad, kunnen we gaan kijken welk voetenbad we gaan reviewen.

Beste voetenbad kopen + Review en Ervaringen 4

De beste voetenbad van dit moment: De Rio FTBH8 voetenbad

Dit is in mijn opinie het beste voetenbad die nu verkrijgbaar is. Als je echt aan ontspannen toe ben na een veels te drukke werkweek, dan zullen alle verschillende programma’s je zeker aanspreken.

Welke programma’s zitten er op de Rio FTBH8 voetenbad

– Vibrerende massage en bruismassage

– automatische uitschakeling na 60 min

– temperatuur instelbaar 35-48 °C

– instelbare timer; van 10 tot 60 min (10 min interval)

– aromatherapie functie

– Kalmerende punten van infrarood LED’s

– Bubbelfunctie

– Hitte Functie (koud water opwarmen)

– Acudruk massage

rio voetenbad

Kenmerken van de Rio FTBH8 voetenbad:

– met handgreep voor makkelijk opbergen

– inhoud: 8 liter

– 6 gemotoriseerde rollers voor voetreflexmassage

– Eenvoudige en comfortabele bediening dankzij het LED-display

– 2 compartimenten voor aromatherapie

– Kalmerende punten van infrarood LED’s

– Geschikt tot schoenmaat 48

– Afmetingen (lxbxh); 22 x 36,8 x 40,7

– Gewicht: 3 kilo

– vermogen 500 Watt

– snoerlengte 1.5 meter

2 jaar garantie

Zoals je ziet is dit niet zomaar een voetenbad, maar een echt een luxueus voetenbad, waarmee jezelf ultiem kan verwennen. Ik wil toch nog graag wat extra punten aanhalen en aangeven waarom dit zo’n bijzonder voetenbad is.

beste voetenbad kopen plus review en ervaringen

Bijzonderheden van de Rio Voetenbad: Gemotoriseerde voeten rollers

Een gemotoriseerde voet roller is fijn als je die in je voetenbad hebt, maar een voet roller die zo gemaakt is om bepaalde acupressuurpunten in te drukken is gewoon geweldig. Mijn vriendin is voetreflexoloog geweest en ik mocht vaak een behandeling ondergaan.

Het verbaasde me hoe ontspannen ik er van werd en hoe heel m’n lijf soms aan het tintelen was. Die punten zitten er echt en als je die indrukt dan kunnen de blokkades opgeheven worden en de energie weer vrij door de meridianen lopen.

Of je hier nou in geloofd of niet, eén ding is zeker, je komt ontspannen uit het voetenbad..

Een digitaal LED display

Ook hier weer, je hebt vaak geluk als er iets van een elektronische display in je voetenbad zit, maar op de Rio voetenbad zit een LED display die goed zichtbaar en leesbaar is. Dat is ook vooral handig, als je in het donker wilt ontspannen.

Je kan vanuit het display the temperatuur instellen van 35 tot 50 graden. Ook kan je een timer instellen tussen de 10 en 60 minuten. Het fijne van dit Rio voetenbad is, dat je het ook kan instellen met 10 minuten interval. Dus 10 minuten zonder programma en 10 minuten met een massage programma. Het is helemaal aan jou.

aromatherapie voetenbad

De aromatherapie functie

Hier word ik dus echt blij van. Ik ben zelf iemand die aromatherapie toe past en dan heb ik het over een olie die ik in een kommetje doe, om wat te ontspannen, betere dromen te krijgen of meer door te slapen. Voor mij werkt dat echt goed en daarom ben ik blij om te zien dat er dus een aromatherapie functie op gemaakt is.

Laten we doorgaan met de ervaringen van de Rio FTBH8 voetenbad

Laten we doorgaan met de ervaringen van de Rio FTBH8 voetenbad

Albert-

ik heb dit artikel vandaag ontvangen en meteen geprobeerd. Wauw! wat een fantastische machine. Ik heb diabetes en moet met een stok lopen vanwege de pijn in mijn voeten. Na tien minuten kon ik de opluchting die ik voelde niet geloven. Het is een geweldige aankoop. Als je last hebt van je voeten, koop er dan een, je zult er geen spijt van krijgen.

Jasmijn-

Ik heb eerder 3/4 van alle voetbaden gehad en ze waren echt waardeloos, maar dit is wat anders. Ik gebruik het niet alleen voor de lol of om mijn ‘’mooie’’ voeten te laten zien, maar om te ontspannen en het maakt mijn OUDE en PIJNLIJKE VOETEN veel gemakkelijker om te lopen en te bewegen. Slechts twintig minuten per nacht en ik kan elke dag beter bewegen.Yes!!

Paolo-

Ik weet niet waarom ik dit niet eerder gekocht heb. Ik kan het aanbevelen voor iedereen met diabetes.

Lee-

Geweldig product dat precies doet wat het moet doen. Houdt het water warm en heeft een hoop fijne standen. Masseert zachtjes en laat pijntjes verdwijnen.

Indra-

Nadat ik een andere footspa had geprobeerd en teleurgesteld was, was ik ook sceptisch over het kopen van een nieuwe. Deze stelde gelukkig niet teleur. Ik hou van de Rio voet spa en het heeft mijn voeten goed gedaan. Ik sta 10 tot 12 uur per dag op de been, dus het is zo fijn om hier aan het eind van de dag mijn voeten in te steken. Mijn voeten zijn niet meer pijnlijk en dit ontspant me volledig.

voet spa

Misschien vraag je nu af waar je deze voet spa kan kopen?

Je kan deze voetenbad bij Just Athlete kopen. Ze hebben een tijdelijke actie dat als je op hun nieuwsbrief inschrijft je 10% korting krijgt.

Sowieso is Just Athlete over het algemeen wat goedkoper als de andere bedrijven. Het is een groot internationaal bedrijf en kopen groot in, waardoor de producten iets goedkoper aangeboden kunnen worden.

Als je klaar bent met zere voeten en klaar bent voor wat ontspanning, dan mag je op de blauwe link klikken en je 10% korting meepakken.

rio voetenbad

Klik nu hier voor mijn korting

 

Relaxte en ontspannende groet,

Lucas van Wateringen