Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Beste striae creme om striemen te verwijderen of te verminderen

Beste striae creme om striemen te verwijderen of te verminderen

by Lucas van Wateringen
Beste striae creme om striemen te verwijderen of te verminderen

Laten we eerlijk wezen; of je nou een man of vrouw bent, striae of striemen geven je een gevoel van niet mooi zijn.

En dat gevoel kan doorwerken tot simpele onzekere gedachtes, maar soms kan het compleet je leven beheersen en dat terwijl er toch speciale crèmes zijn die striae kunnen verminderen of zelfs kunnen verwijderen.

Maar voordat we het over één van de beste crèmes gaan hebben die striae vermindert is het handig, wat mogelijke vragen eerst te beantwoorden, zodat je nog beter weet hoe je dadelijk striae moet gaan behandelen.

Lees je mee?…

Hoe kan je striae voorkomen?

Hoe kan je striae voorkomen?

Veel van de striemen komen voor op de buik, billen, heupen, borst en dijen. Vooral vrouwen hebben hier het meest last van. Een vrouw is evolutionair zo ingesteld dat via haar schoonheid een potentiële partner wordt aangetrokken.

Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat vrouwen meer last van striae hebben dan mannen. Overigens wil dat niet zeggen dat mannen er geen last van hebben. Ook hun kunnen grote onzekerheden ervaren bij het hebben van striae.

Het zou natuurlijk helemaal ideaal zijn om striae in de toekomst te voorkomen. Zelfs als je al striae hebt en je de striae niet verder een kans wilt geven uit te breiden over je lichaam.

Vandaar hier wat tips en ingrediënten hoe je striae kunt voorkomen.

Tips om striae te voorkomen

Tips om striae te voorkomen

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om striae te voorkomen. Ik zal er hier een paar opsommen.:

 • Blijf op gewicht – Zowel bij de groei van je lichaam als bij gewicht dat weg gaat bij je lichaam, kunnen er striemen op de gevoelige striae zones komen. Beter gezegd, de huid wordt uit elkaar getrokken en het littekenweefsel wat overblijft vormt dan de zogenaamde striae. Daarom is het zo belangrijk om op gewicht te blijven. Nu is dit wel iets anders als je zwanger bent, maar dan nog kan je op letten om te veel schade te voorkomen.
 • Blijf gehydrateerd – Vocht is zo belangrijk in de strijd tegen striae, omdat een droge huid nou eenmaal makkelijker uit scheurt. Een vochtige en gehydrateerde huid, buigt veel makkelijker mee en de kans op striemen is hierdoor veel kleiner. Kijk uit met vocht, zoals koffie, thee (behalve kruidenthee) en alcohol. Deze soorten drankjes bevatten stoffen, zoals alcohol en cafeïne, die vocht uit je lichaam halen. Gewoon water, kruiden thee en cafeïne vrije drankjes zijn het beste om je huid te hydrateren.
 • Supplementeer met extra, specifieke vitamines – We weten inmiddels ook dat striemen veel vaker voorkomen bij mensen en op plekken waar te weinig specifieke vitamines zijn, waardoor de huid zijn flexibiliteit en kracht niet behoudt. Een aantal van deze vitamines, die overigens ook in de crème zitten die we onderaan dit artikel gaan behandelen. Deze vitamines en mineralen zijn:Vitamine C,D,E, Zink en eiwitten

Dit zijn een aantal dingen die je kunt doen om striae te voorkomen. Een ander onderdeel om striae te voorkomen is om te inventariseren wat de risicofactoren zijn, zodat je kunt optreden, als je ze herkent.

risicofactoren van striae

De risicofactoren van Striae

 • Vrouw zijn (is niet verkeerd bedoeld, maar het zijn voornamelijk vrouwen die last van striae hebben)
 • Een geschiedenis van striemen in de familie
 • Overgewicht
 • Zwanger zijn
 • Snel aankomen in gewicht of snel afvallen
 • Het gebruik van corticosteroïden
 • Borstvergroting ondergaan
 • Bepaalde genetische aandoeningen hebben, zoals het syndroom van Cushing of het syndroom van Marfan

Nu we dit weten, hebben we een kleine stap gezet dat de striae niet erger wordt. En toch, het allerbelangrijkste is; hoe kunnen we striae verwijderen of verminderen?

Daar gaat het volgende hoofdstuk over.

Lees je weer mee?…

Kruiden, Oliën en vitamines om Striae te verminderen

Kruiden, Oliën en vitamines om Striae te verminderen

Er zijn gelukkig een aantal kruiden, oliën en vitamines die striae kunnen verminderen. Er voelt niks zo lekker als vol zelfvertrouwen in je lichaam zitten.

Ik zal hier een lijst neerzetten die daarbij helpen en al deze ingrediënten en hun voordelen zitten in de crème tegen striae, zo krijg je een goed beeld of de crème bij jou past.

 • Aloë Vera bladeren sap – Aloë vera stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen helpt bij het verzachten van de huid, maar ook helpt het bij het helen van wonden en littekenweefsel. Omdat striemen een vorm van littekenweefsel is, is het aannemelijk dat ook hier de aanmaak van collageen helpt bij het verminderen van striae.
 • Avocado olie – Avocado, wie weet niet dat het gezond is? Als je het over avocado’s hebt dan heb je het over talloze gezondheidsvoordelen, maar wat doet het eigenlijk voor striae? In deze olie zit vitamine A, D en E. Deze vitamines zorgen voor een sterke huid en helpen de huid sneller te genezen. Ook zit er in deze olie omega 3 vetten. Deze vetten staan bekend om dat ze kapotte huidcellen repareren en huidveroudering tegen gaan. En om het verhaal compleet te maken doet ook deze olie extra collageen aanmaken, om nog verder de striae te verminderen.
 • Abrikozenpitolie – Abrikozenpitolie zit boordevol nuttige voedingsstoffen, van Omega 6- en Omega 9-vetzuren en vitamine E en plantensterolen. Het is aangetoond dat fytosterolen helpen bij het herstellen van littekens en pigmentvlekken. Het kan zelfs helpen om collageen te stimuleren. Het dagelijks gebruiken van producten met deze olie kan helpen om de zichtbare tekenen van striae te verminderen.
 • Extra Vitamine E – Als het om huid gezondheid gaat, dan kan je niet om vitamine E heen. Het voordeel van het gebruik van vitamine E voor littekens komt voort uit twee belangrijke kenmerken: antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Vrije radicalen kunnen huidcellen beschadigen en tekenen van veroudering versnellen. Omdat vitamine E in vet oplosbaar is, kan het in je huid doordringen om de buitenste beschermende barrière te versterken en jouw huid te beschermen tegen schade. Vitamine E wordt ook geprezen om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen, vooral voor de gevoelige of beschadigde huid, zoals striae. Met deze ontstekingsremmende eigenschappen kan vitamine E de geïrriteerde huid kalmeren en de droge huid diep voeden. Deze antioxidant bevordert ook de productie van collageen, een structureel eiwit dat verantwoordelijk is voor de sterkte en elasticiteit van de huid. Striae, zijn in wezen microscheurtjes in de dermis van onze huid: de middelste laag dus. En wanneer striae optreed, is dat een teken dat het weefsel te ver is uitgerekt. Dit is de reden waarom het bevorderen van de elasticiteit en hydratatie van de huid met vitamine E één van de beste remedies zijn om het comfort en de ondersteuning van uw huid te garanderen terwijl u zich uitrekt, sport en groeit.
 • Extra Vitamine C – Vitamine C is cruciaal voor de aanmaak van collageen. Vitamine C wordt gebruikt om alle 18 soorten collageen te maken die in het menselijk lichaam worden aangetroffen. Vitamine C is nodig om de voorloper van collageen te vormen, pro-collageen genaamd. Zonder een gezonde toevoer van vitamine C kan je lichaam eenvoudig collageen niet efficiënt aanmaken. Bovendien is vitamine C een krachtige antioxidant die ook jouw bestaande collageen kan beschermen tegen schade door vrije radicalen.
 • Oleje Roslinne – Tja, wat is dit nu weer hoor ik je denken? Schrik niet, het is een verzamelnaam voor een aantal helende plantaardige oliën die helpen bij het verminderen van striae. Om het makkelijker te maken voor je zal ik een aantal voordelen opnoemen: Ze verbeteren de smering van de huid, het voorkomt overmatig vochtverlies en houd de huid stevig en strak.

Dit waren de ingrediënten die in één van de beste crèmes tegen striae zit. Misschien vraag jij jezelf af. Over welke crème hebben we het dan en waar kan ik die kopen?

Ik ga het je hieronder uitleggen en hoe je korting kan krijgen…

Striae verminderen met de crème van Revamin Stretch marks en ervaringen

Striae verminderen met de crème van Revamin Stretch marks en ervaringen

Al deze ingrediënten zitten in de nieuwe crème van Revamin en de ervaringen zijn op z’n zachts gezegd lovend te noemen.

Ik zal een aantal ervaringen over striae verminderen hier beschrijven, zodat je een goed beeld krijgt of de crème bij jou past.

Striae verminderen ervaringen

Hierbij een aantal ervaringen die je eventueel kunnen besluiten de crème te kopen.

Daisy-

‘’ik dacht dat ik nooit last zou hebben van striae. Helaas heb ik het na de bevalling kunnen ervaren. Ik voelde mij ontzettend onaantrekkelijk en schaamde me mijn lijf aan mijn man te laten zien.

Ik vond per ongelijk de Revamin Stretch marks. Dankzij het systematisch gebruik van deze fijne crème, werden mijn striemen onzichtbaar en kreeg mijn huid de stevigheid terug na de bevalling’’

Juliéne-

Om verschillende gezondheidsredenen ben ik kilo’s aangekomen, wat heeft bijgedragen aan het vormen van lelijke striemen. Ik heb door de jaren heen allerlei producten geprobeerd om de striae te bestrijden, maar helaas zonder resultaat.

Ik vond Revamin Stretch Marks op het internet en besloot een gokje te wagen. Het was het waard. Want het hielp me eindelijk van die lelijke striae af te komen!

Roxy-

Mijn leven bestond uit complexe striae en alles wat hieraan vast kleeft. Naar het strand gaan was daarom ook uitgesloten! Revamin Stretch mark hielp mij hier vanaf te komen en m’n huid is nu zacht en soepel.

Daarom kan ik nu zonder schaamte mijn bikini laten zien.

Striae verminderen met de crème van Revamin Stretch marks en ervaringen

Waar kan je Revamin Stretch Mark kopen?

Nu je de ervaringen van verschillende gebruikers hebt gelezen ben je waarschijnlijk wel benieuwd waar je het kan kopen.

Let wel op: De meeste producten die ik promoot worden nagemaakt door chinese fabrikanten van slechte kwaliteit en dit kan schadelijk zijn.

Let dus goed op wat je koopt, maar vooral waar je het koopt. Wil je 100% zeker zijn dat je bij de officiële website koopt en wil je gelijk je korting zien,…

Revamin Stretch mark

…Druk dan op de blauw link om jouw korting nu te bekijken en Revamin stretch marks 100% veilig te kopen

Hopelijk heb je ik je van goede informatie kunnen voorzien hoe je snel striae vermindert of verwijdert.

Hartelijke groet,

Lucas

 

You may also like

Leave a Comment