Eén ding is zeker: niemand wilt parasieten in z’n lichaam. Het veroorzaakt allerlei klachten tot zeer ernstige aandoeningen. Van vermoeidheid en slecht slapen tot ernstige ontstekingsziekten.

Maar wat kun je er eigenlijk tegen doen?…

Je kunt bijvoorbeeld op een natuurlijke weg de parasieten doden die je in je lichaam hebt. Ik zal een lijst met ingrediënten met hun voordelen opnoemen en later een natuurlijke parasieten supplement met je delen die uitsluitend voor mensen is bedoeld.

Daarnaast zal ik ook de ervaringen delen met dit beste supplement tegen parasieten, zodat je kan bekijken of het bij jou past.

Maar eerst terug naar het verhaal. Welke natuurlijke ingrediënten doden parasieten?

natuurlijke ingredienten die parasieten doden

Deze natuurlijke ingrediënten doden parasieten

Choline: is een nieuw ontdekte macronutrient (1998) die wordt gezien als een essentiële voedingsstof van je lichaam. Er wordt een kleine hoeveelheid in je lever aangemaakt, maar het meeste krijg je binnen door gezonde voeding, zoals vette vis, eieren, kippenlever, runderlever, maar ook broccoli en bloemkool.

Maar waarom stoppen ze choline in een parasietenkuur? De werking is nog niet helemaal duidelijk, omdat het een nog pas ontdekte stof is die, waar nog veel in te ontdekken is. Wat we wel weten is dat het bijzonder effectief is bij het genezen van Malaria.

De ziekte verwekkers van malaria worden als parasieten gezien en de verwachting is dan ook, dat het veel kan doen voor verschillende soorten van parasieten.

Enzymen: is een uit een eiwit gebouwde stof dat bepaalde chemische processen beter laat werken. Je kan dan denken aan de ontgifting van de lever, het helpen bij de processen van de spijsvertering, maar ook de omzetting van energie.

En dat is nou net waar het omgaat…

Onderzoek naar het dit specifieke enzym, dat cellen helpt voedingsstoffen om te zetten in energie, heeft aangetoond dat het bij verschillende soorten op verschillende manieren wordt geactiveerd.

Onderzoekers zeggen dat deze ontdekking van dit enzym een kans creëert om medicijnen te ontwerpen die de activiteit van het enzym van de parasiet kan blokkeren bij soorten die infectie veroorzaken. Het blokkeren van het enzym zou de parasiet effectief doden, omdat het de cel geen energie meer kan geven.

Het lijkt dus uitstekend geschikt bij een parasietenkuur…

Goldenseal: is een kleine plant met een enkele harige stengel. Het heeft twee gekartelde 5 gelobde bladeren, kleine bloemen en frambozen achtig fruit. De bitter smakende wortelstok, is helder geel of bruin, gedraaid en gerimpeld. Goldenseal groeit in het wild in rijke, schaduwrijke grond in het noorden van de Verenigde Staten, maar wordt nu vooral op boerderijen gekweekt voor medische doeleinden.

Maar wat maakt goldenseal effectief voor parasieten?…

Goldenseal bevat een stof genaamd berberine die vele soorten bacteriën in reageerbuizen doodt, inclusief degenen die diarree veroorzaken. Berberine doodt ook een groot aantal andere soorten ziektekiemen in reageerbuizen, zoals candida en (gist)infecties en parasieten zoals lintwormen en Giardia. Berberine kan ook witte bloedcellen activeren, waardoor ze beter in staat zijn infecties te bestrijden en het immuunsysteem te versterken.

Het is een hele onbekende kruid in Nederland, maar zeker de moeite waard om hier te benoemen. Ook Goldenseal zit in de parasietenkuur supplementen die je hieronder verder kan bekijken. Je kan ook nu al vast hier de ervaringen bekijken met Detoxyn parasietenkuur.

Laten we verder gaan…

groene thee parasieten

Groene thee: Wie kent de gezondheidsvoordelen niet van groene thee? Maar hoe staat het met betrekking tot parasieten en detoxen?

Groene thee is een van de meest populaire dranken die wereldwijd wordt geconsumeerd. Voornamelijk geproduceerd in Aziatische landen van de bladeren van de Camellia sinensis-plant, zijn de potentiële gezondheidsvoordelen uitgebreid bestudeerd.

Onlangs hebben onderzoekers het vermogen van groene thee om infecties en parasieten uit te roeien bestudeerd en het vermogen om infecties daadwerkelijk te voorkomen. Dus ook voor preventie kan groene thee erg belangrijk zijn.

De belangrijke componenten in groene thee die antimicrobiële eigenschappen hebben, zijn de zogenaamde catechinen. De vier belangrijkste catechinen die in groene thee voorkomen zijn epicatechine, epicatechine-3-gallaat, epigallocatechine en epigallocatechine-3- gallaat.

Wat een woorden hé?..

Terugkomend; twee van deze catechinen komen, EGCG en EGC, komen in hoge hoeveelheden voor in groene thee en zijn het onderwerp geweest van de meeste onderzoeken.

Van deze catechinen is aangetoond dat ze een verscheidenheid aan antimicrobiële eigenschappen vertonen voor aangetaste organismen. Het is aangetoond dat consumptie van groene thee deze verbindingen door het hele lichaam verspreidt, wat niet alleen de mogelijkheid biedt om infecties te behandelen, maar ook om bacteriële infecties en parasieten te voorkomen.

Pepermunt: Wetenschappers hebben pepermuntolie getest op bacteriën zoals E. coli, listeria en salmonella. Ze ontdekten dat het alle drie de groei kan stoppen. Het kan ook Staphylococcus aureus doden, een bacterie die huidinfecties, longontsteking, meningitis en meer veroorzaakt.

Ook hebben wetenschappers uit dit onderzoek kunnen vaststellen, dat bepaalde parasieten gedood werden door pepermuntolie, wat je hier kan lezen

Knoflook: Wie kent het niet. Het heeft allerlei gezondheidsvoordelen, zoals het verlagen van de bloeddruk, anti-bacteriële eigenschappen en zoveel meer nog.

knoflook voor parasieten en detoxen

Knoflook: Wie kent het niet? Het heeft allerlei gezondheidsvoordelen, zoals het verlagen van de bloeddruk, sterke antibacteriële eigenschappen en nog zoveel meer. Alleen wat veel mensen niet weten is dat er ook bewijs is gevonden voor het verwijderen van parasieten en dan voornamelijk wormen in de maag.

Vooral Allicin wat een anti-parasitaire eigenschappen heeft is verantwoordelijk voor het versterken van het immuunsysteem, maar dan speciaal om de parasieten te doden. In alle studies die gedaan zijn, waren 100% van de wormen gedood.

Aloe vera: Ook deze plant is zeer bekend bij mensen die zich met gezondheid bezig houden. De toepassingen en de gezondheidsvoordelen zijn haast eindeloos.

Eén daarvan is dat het dat het je lijf detoxed. En het detoxed niet alleen je lijf, het richt zich ook specifiek op wormen en andere parasieten en doodt die waar ze ze tegenkomen.

Dit komt, omdat er stoffen in de aloevera zitten die sterk ontwormend werken. Daarnaast geeft het de darmflora een boost door meer goede darmbacteriën te kweken, die uiteindelijk de parasieten doden.

Kurkuma: Van oudsher werd dit kruid in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt, maar er zitten zoveel gezondheidsvoordelen aan, dat dit kruid steeds meer populariteit krijgt in de westerse landen, zoals Nederland.

Het gaat hier vooral om het stofje curcumine, wat het meest helende van de kurkuma wortel is. Na onderzoek van mensen en dieren die kurkuma longa kregen (de gehele wortel), konden ze vaststellen, dat er mindere eitjes van de parasieten uitkwamen, er meer parasieten werden gedood, en reduceert de GST enzyme activiteit waardoor de eitjes geen energie genoeg hebben om uit te komen en sterven.

Bioperine: Bioperine is het actieve deel wat in zwarte peper zit. Het wordt in heel veel supplementen toegevoegd, omdat bioperine de opneembaarheid van gezonde voedingsnutriënten tot 2000% meer opneemt. Het is dan ook niet gek, dat ze Bioperine toevoegen.

Dat geldt ook voor dit Detoxyn, waarover we nog gaan spreken. Alleen dat is niet het enigste voordeel. Het heeft ook sterke anti-bacteriële eigenschappen, wat het detoxen nog beter maakt.

Kaneel: Kaneel is een krachtig kruid en ik gebruik het graag in m’n eten. Wat veel mensen niet weten is dat dit kruid sterke antibacteriële, antivirale en anti-parasitaire eigenschappen heeft.

Het doodt de bekende suiker schimmel candida, maar ook beschermt het de darmflora en eigenlijk is het goed voor alles bij het gebied van de maag en darmen. Zoals je nu waarschijnlijk wel weet is daar ook waar de parasieten zich ophouden en kaneel, sport ze op en doodt ze.

tijm parasieten

Thijm: Een heerlijk kruid bij vooral Italiaanse recepten. Maar wat doet het voor detoxen en voor parasieten doden en verwijderen?

Deze olie wordt gevoeld wanneer je de verse of gedroogde bladeren tussen je vingers plat, waardoor een scherp aroma vrijkomt. De olie, thymol genaamd, is verantwoordelijk voor een groot deel van de werking van de plant op het menselijk lichaam; het bezit een zeer sterke antiseptische en anti microbiële eigenschappen.

Tijm is nuttig voor het wegwerken van plagen, parasieten en ziekteverwekkers die jouw gezondheid aantasten. Het kan schimmels, gisten, virussen, parasieten en bacteriën doden.

Het is vooral goed om infecties in het spijsverteringskanaal en in het hele ademhalingssysteem te helpen verwijderen. Het is een heerlijk kruid om te pakken als je last hebt van de eerste tekenen van verkoudheid. Tijm verbetert de immuunfunctie en helpt je sneller een infectie te overwinnen.

Zo zie je ook hier weer de gezondheidsvoordelen van dit mooie en lekkere kruid..

Ik zeg wel vaker; Alles wat je lichaam nodig heeft zit in de natuur…

Detoxyn

Is er een natuurlijk supplement dat parasieten dood?

Ja, er is een natuurlijk supplement of ook wel een parasietenkuur genoemd, die je lichaam detoxen alle parasieten dood.

Het heet Detoxyn en alle bovengenoemde ingrediënten zitten hierin. Ik zal een aantal voordelen noemen van de ingrediënten die erin zitten.

De voordelen van Detoxyn op een rijtje:

1 Choline:

 • Ondersteunt de lever bij het verwerken van giftige stoffen
 • Ondersteunt en helpt het verbeteren van het vetmetabolisme

2 Goldenseal:

 • Werkt antibacterieel
 • Verwijdert pathogenen en parasieten

3 Enzymen:

 • Vermindert de gifstoffen in je lichaam
 • Helpt bij het verwijderen van onverteerde etensresten

4 Groene thee:

 • Verwijdert pathogenen en parasieten
 • Heeft een anticoagulerend effect

5 Pepermunt:

 • Ondersteunt de maag en darmfunctie, waardoor parasieten en andere etensresten worden verwijdert en gedood.
 • Heeft een spasmolytisch effect

6 Knoflook:

 • Versterkt het immuunsysteem
 • Heeft een antibacterieel effect
 • Gaat oxidatie tegen van de vrije radicalen

7 Aloe Vera:

 • Ondersteunt de ontgifting van alles wat er niet in je lichaam hoort
 • Ondersteunt de transformatie van xenobiotica

8 Kurkuma Longa

 • Ondersteunt de spijsvertering, waardoor het meer giftige stoffen uit je lichaam kan halen
 • Ondersteunt het metabolisme van vetten in de lever

9 Tijm:

 • Heeft antibacteriële eigenschappen
 • Ondersteunt de weerstand van het lichaam om meer parasieten te kunnen verwijderen

10 Kaneel:

 • Ondersteunt de processen bij de spijsvertering, waardoor er meer gifstoffen en parasieten worden verwijdert.
 • Vol met antioxidanten die de weerstand en het immuunsysteem sterker maken

En dit zijn nog geen eens alle voordelen van Detoxyn, want zoals je misschien al leest, kan je Detoxyn ook voor een gewone detoxkuur inzetten met geweldige resultaten.

Maar misschien ben je nog niet overtuigd en wil je nog meer voordelen weten van deze detoxkuur. Klik dan hier op de blauwe link om meer voordelen te lezen

detoxyn ervaringen

Zijn er ervaringen met deze parasietenkuur?

Jazeker, die zijn er. Laat ik er een paar op een rijtje zetten, zodat je een goed geïnformeerde keus kan maken:

Ervaringen met Detoxyn

-Anna, 55 jaar oud

Ik wil je bedanken voor Detoxyn! Ik heb al vele jaren gezondheidsproblemen. Ik had elke dag meer en meer hoofdpijn en spijsverteringsproblemen. Niets hielp! Uiteindelijk heb ik besloten om informatie op te zoeken op het internet, om de oorzaken van deze toestanden te vinden en ik ontdekte dat parasieten één van de oorzaken geweest zou kunnen zijn.

Toen vond ik Detoxyn. Ik kocht een aanbiedingspakket en na 3 weken voelde ik mij al veel beter! Het is verbazingwekkend, het werkt echt! Ik heb al een nieuw pakket besteld!

-Hanne, 42 jaar oud

Ik ben een persoon met een gezonde leefstijl. Ik zorg voor mijn dieet, train en probeer een goede nachtrust te hebben. Maar toch voelde ik me heel slecht. Hoofdpijn, uitputting en constante ontstekingen. Dit was mijn dagelijkse realiteit.

Ik ging naar verschillende specialisten, maar de testresultaten gaven niks bijzonders aan en niemand wilden mij helpen. Ik voelde mij zeer gefrustreerd. Ik besloot op het internet informatie op te zoeken, met wat er aan de hand kon zijn. Ik kwam op artikelen uit die gingen over gifstoffen, detoxen en parasieten.

Ik besloot om Detoxyn te proberen en het was de beste keuze van mijn leven. De natuurlijke samenstelling en de bewezen effectiviteit werden door de onderzoeken bevestigd. Dit overtuigde mij ervan het product te proberen.

Uiteindelijk voel ik me nu veel beter en kan ik gelukkig weer normaal functioneren.

Zoals je ziet worden er mooie resultaten geboekt met Detoxyn, maar misschien wil je er nog wel meer lezen op de officiële website. Bekijk dan hier ervaringen met deze parasietenkuur

 

Detoxyn kopen

Waar kan ik Detoxyn of deze parasietenkuur kopen?

Gelukkig is dat niet moeilijk, die koop je gewoon op de officiële website. Het enigste probleem alleen is, dat veel producten die ik ook hier promoot vaak nagemaakt worden door chinese of landen zoals India.

Vaak is dit goedkope troep die de veiligheid ook niet helemaal serieus nemen. Als je dus 100% zeker wilt zijn dat je Detoxyn bij de officiële website koopt, klik dan nu op de blauwe link en bekijk hier jouw korting.

Hopelijk verdwijnen jouw parasieten en gifstoffen als sneeuw voor de zon en heb ik je daar een beetje bij kunnen helpen.

Wees gezond,

Lucas van Wateringen.