Een leven zonder stress is een gelukkig en gezond leven”

En dat is een waarheid als een koe. Veel experts denken dat alle ziektes, zowel mentaal als fysiek terug te voeren is op opgebouwde stress.

Als je alleen al kijkt naar je eigen dagelijkse leven, dan heb je eigenlijk altijd wel te maken met stress.

Dit kan zich in allerlei vormen tonen. De één is erg prikkelbaar en maakt gauw ruzie met vrienden, familie of partner, de ander slaapt slecht, maar wat ook kan dat het zich ontaard in angsten.

Maar hoe komen we hier eigenlijk uit? Eén van de belangrijkste manieren om uit een stressvolle periode te navigeren, is door een basis van rust te creëren. En ja, eigenlijk zijn natuurlijke anti-stress pillen hier ideaal voor, zoals Restilen.

Want wees eerlijk, als het hoofd als een orkaan tekeer gaat en haast niet meer te stoppen valt, dan werkt haast niks meer.

Dan is het heel fijn om nou precies die ingrediënten te hebben die de ondersteuning geven in de vorm van innerlijke rust, vrolijkheid en helderheid.

Pas daarna kan je vaak de juiste beslissing nemen om de alledaagse stress te verminderen en uit je leven te bannen.

Ik wil je eerst graag vertellen wat in mijn optiek de beste natuurlijke anti stress pil is en daarna kan je de ervaringen lezen die mensen hebben met Restilen, zodat je een goede keuze kan maken voordat je deze pillen koopt.

Goed idee? Ok, kom op. Laten we beginnen met deze Restilen Review…

tips om stress te verminderen

Restilen Review: Vitamines en kruiden om stress te verminderen

Officiele website: https://restilen.nl

Hoeveelheid: 60 capsules per pot

Bijwerkingen: Restilen is een product dat als veilig wordt beschouwd, alleen zwangere vrouwen kunnen het beter niet nemen als preventie.

Bedoeld voor: te veel stress, het liften van de gemoedstoestand, extra helderheid en focus, angst, depressie en ontspanning.

Ingredienten/Samenstelling:

1 Ashwagandha

Dit is een kruid die vooral voorkomt in India en wordt van oudsher al medicinaal gebruikt voor allerlei klachten. Zo’n ongeveer 3000 jaar wordt het ingezet om stress te verminderen, energie te krijgen en een scherpe focus te behouden.

Eén van de belangrijkste dingen die dit kruid doet is jouw cortisol levels omlaag te halen zoals in deze studie te lezen is. Zoals je misschien wel weet is Cortisol het bekende stress hormoon, die allerlei negatieve invloeden heeft op jouw geest, maar ook in je lijf. Daarom zijn mensen gek op dit product.

Daarom is het juist zo belangrijk het niveau van cortisol laag te houden. Ook werkt het goed tegen angst, omdat Ashwagandha de neurologische paden van angst, die in het brein ontstaan te blokkeren. Daarnaast, doordat je een nieuwe ervaring na dit supplement krijgt, zullen er nieuwe neurologische paden ontstaan, waarin er positieve en ontspannende gevoelens worden gecreëerd.

Het nemen van Restilen kan dus een blijvend effect creëren, maar over het algemeen zou je het als een basis moeten zien om verdere stappen te nemen om je stress beter te kunnen verminderen.

2 Theanine

L-Theanine is een aminozuur wat vooral in groene thee voorkomt, maar ook wel in zwarte thee en in sommige paddestoelen waar nootropics van gemaakt worden.

L-theanine is een stofje wat je geest kalm en relaxed maakt, maar dan zonder dat het je opjaagt, zoals cafeïne.

In dit onderzoek waren er verschillen te merken met angstige mensen die supplementen namen met L-theanine erin.

Na het innemen van deze supplementen werd hun gevoel van angst sterk vermindert.

Zelfs voor mensen met schizofrenie en aanverwante stoornissen bleek L-theanine een goede uitkomst, want hun stress en angstgevoelens werden vermindert na het innemen van deze supplementen.

Ook je focus gaat sterk vooruit, wat handig is, want in stressvolle situaties is het soms moeilijk denken. De cortisol blokkeert en verstoord je hele denken.

Daarom, alleen al zou dit in elke anti-stress pil moeten zitten en bij Restilen zit dat gelukkig ook.

saffraan anti stress

3 Saffraan

Dit is één van de meest kostbare kruiden die er bestaan. Je betaald voor een halve kilo tussen de 500 en 5000 euro. Ja je hoort het goed, maar de positieve eigenschappen met betrekking tot stress zijn dan ook indrukwekkend te noemen. Daarom zit het ook in dit product.

Maar wat doet het precies? Uit deze studie blijkt dat 30 mg saffraan gelijk staat aan sommige antidepressiva zoals citalopram. Dat is een verbijsterende conclusie…

Ook geeft het een kalmerend effect, wat lekker is als je in een stressvolle periode in je leven zit. Het blijkt ook een goed supplement te zijn, als je een vrolijk humeur wilt hebben.

4 Sap concentraat van de cantaloupe meloen

Ik verzin het ook niet, maar gelukkig zijn er mensen die het wel weten en jou hiermee kunnen helpen je stress te verminderen.

Wat is er zo bijzonder aan dit concentraat dat het in een anti stress supplement moet zitten?

Namelijk, dit: Er zitten antioxidant superoxide dismutase enzymen in. Een moeilijk woord, maar deze enzymen vechten tegen oxidatieve stress die veroorzaakt worden door vrije radicalen en als je teveel oxidatieve stress hebt, gaat je algehele gevoel van welzijn naar beneden en ontsteking (ook in het brein) en zullen je cortisol niveaus omhoog gaan.

Deze enzymen zitten vol met antioxidanten en zullen je helpen deze stress af te voeren en je een gevoel van welzijn en welbehagen geven.

5 Magnesium

Je kan eigenlijk niet een anti-stress supplement promoten als er geen magnesium in zit, dat hoort in dit product. Iedereen kent het wel en veel mensen hebben er baat bij.

Dit is een zuiver en speciaal soort magnesium wat uit de ierse beken, rivieren en meertje wordt gehaald. Verder zal ik de magnesium niet verder behandelen, omdat je waarschijnlijk wel weet dat het een goede keus is om stress te bestrijden.

Misschien ben je al geïnteresseerd geraakt in Restilen en wil je niet langer wachten…

Er is nu een tijdelijke actie waar je extra korting krijgt bij je bestelling en je kan gaan beginnen met ontstressen. Als je dat wilt klik dan op de blauwe link en kijk hoeveel korting jij krijgt…

Restilen pillen

 

Bekijk hier mijn korting

 

vitamine b anti stress

6 Thiamine (Vitamine B1)

Als je het over stress hebt en over de bestrijding daarvan, dan kom je al gauw bij de B-vitamines uit en eentje daarvan is Thiamine, ofwel vitamine B1.

Er is een studie gedaan naar B1 en de effecten op mensen die lijden aan een generaliseerde angststoornis. Deze mensen kregen 100 mg Thiamine voor ongeveer 4 weken.

Het bleek na de studie dat ze veel lager scoorde op de HARS test, wat een methode is om te zien hoe angstig iemand nou precies is. Ook melden de deelnemers zich beter te voelen, fitter te zijn en een betere focus te hebben.

7 Riboflavine (B2)

Zoals ik al zei, voor minder gestrest voelen moet je bij de B-vitamines zijn. We zijn dus ook uitgekomen bij Riboflavine. Ok, maar wat doet het precies?

Vitamine B2 speelt een belangrijke rol in het genereren van energie in het lichaam. Als je dus moe bent van de stress, nervositeit en/of angst, dan is vitamine b1 een uitstekende optie.

Ook haalt het veel oxidatieve stress weg, die een laag gevoel van welzijn en soms depressiviteit geeft. Daarnaast wordt deze vitamine ook geassocieerd met de aanmaak van dopamine en andere neurotransmitters die je humeur verbeteren.

8 Niacine (B3)

We zijn nu aangekomen bij vitamine B3 ofwel, Niacine. Niacine is de vitamine uit het B-complex die misschien wel de meeste voordelen biedt. Er zijn zelfs onderzoeken, dat er mensen met hoge doses Niacine, die schizofrenie hebben, helemaal opgelost zijn. Google het maar eens een keer…

Maar goed, we zijn hier natuurlijk over wat goed helpt tegen stress, maar als de helft al waar zou zijn wat ze zeggen, stel je eens voor wat het voor jou kan doen?

Iets wat wel van belang is voor jou, is dat Niacine de belangrijkste vitamine is voor een gezonde geest en brein. Als je te weinig Niacine binnen krijgt, kan je al gauw last krijgen van psychische problemen.

Er wordt aangenomen, dat niacine een onmisbare vitamine is als je een rustige, heldere en kalme geest wilt hebben.

9 Vitamine B5

Pantotheenzuur, ofwel vitamine B5 is vooral geschikt om meer focus en energie te krijgen en dan vooral op het mentale vlak.

Misschien nog belangrijker, het ondersteunt de bijnieren. Veel mensen die nerveus, gestrest en angstig zijn kunnen bijnieren hebben die uitgeput zijn. Dit kan heel heftig aanvoelen.

Vitamine B5 ondersteunt de bijnieren zo, dat ze zich weer kunnen opladen om de juiste hormonen af te geven, zodat je minder angst en stress ervaart.

vitamine b12 anti stress

10 Vitamine B6

Vitamine B6 is nodig voor de aanmaak van neurotransmitters en aminozuren. Je weet wel, de gelukshormonen, zoals dopamine, endorfine en serotonine. Als je te gestresst bent dan wil je vooral gezonde neurotransmitters in je lijf en brein hebben, zodat je een gevoel van ontspannenheid en welbehagen kan ervaren.

Deze vitamine B6 reguleert je stressniveaus en halen de angst en nervositeit weg. Ook deze vitamine zit in Restilen en zal je helpen minder stress te ervaren.

11 Vitamine B-12

Dit is ook een hele bekende vitamine en een hele belangrijke. Mensen met een B12 tekort kunnen allerlei serieuze klachten krijgen en ook zeker op het psychologische vlak.

Vitamine B-12 wordt opgebruikt als er teveel stress en angst is. Daarom is het ook noodzakelijk dit in een anti stress pil te stoppen, anders ben je met de kraan open aan aan het dweilen.

Ook wordt vitamine B12 geassocieerd met het verminderen van depressie en het liften van de gemoedstoestand.

Tot zover de ingrediënten van Restilen…

Wil je gelijk je stress verminderen en gebruik maken van de tijdelijk actie met extra korting?

Dan kan je nu op de blauwe link klikken en kijken hoeveel korting jij krijgt bij je bestelling, zodat je kan beginnen met ontspannen…

Restilen pillen

 

Bekijk hier mijn korting

 

Ervaringen met anti stress pillen

Ervaringen met deze natuurlijke anti stress pillen Restilen

Dit zijn de reviews, positief-negatief. Ze hebben mensen al emotioneel evenwicht tegen stress en vermoeidheid gegeven.

-Julia 20 jaar

Ik heb veel stress in mijn leven en heb moeite hiermee om te gaan en soms is het gewoon te veel voor mij. Ik heb al een tijdje moeite om in te slapen en ben ook vaak boos geweest.

Ik benaderde Restilen met de nodige voorzichtigheid en ik geloof niet in wonderen, maar dit werkte echt. Na een maand merkte ik dat ik veel beter sliep en veel beter met stress om kan gaan.

-Lara 27 jaar oud

Ik gebruik Restilen nu 3 maanden en ik moet zeggen, dat ik de effectiviteit van dit voedingssupplement kan bevestigen. Het combineren van een studie en werk is niet makkelijk. In eerste instantie dacht ik dat ik dit zonder problemen zou kunnen, maar bleek toch dat ik het mis had.

Korte nachten, stress en altijd iemand die iets van je wilt. Na een paar maanden was ik het zat. Een collega heeft mij Restilen aangeboden. Na 3 weken merkte ik al dat ik veel beter in m’n vel zat en niet meer zo gestrest.

-Dylan 42 jaar oud

Ik ben normaal gesproken niet zo van de supplementen en pillen, maar wou toch even mijn ervaring met Restilen delen.

Normaal gesproken word ik erg moe wakker. Vaak van de nachtmerries, omdat ik veel stress ervaar op m’n werk. Ik ga moe m’n bed in en kom er moe uit.

Na twee weken gebruik van Restilen, werden de stress prikkels minder. Net alsof het minder binnenkomt en er een basis rust is. Weet het niet anders te omschrijven.

Ook voelt alles lichter aan. Ik kan door de stress nog wel eens gaan doemdenken, maar dit is velen malen minder.

Doordat ik minder prikkels ervaar, krijg ik weer normale dromen en word ik veel uitgeruster wakker. Ik ben er erg blij mee! Dank je wel Restilen!

-Daantje 46 jaar oud

Ik ben een huisvrouw met 4 opgroeiende kinderen, waarvan 3 in de pubertijd. Daarnaast verzorg ik m’n moeder die dement is en heb ik een part-time baan.

Die baan heb ik gewoon nodig, anders komen we niet rond, maar ik merkte dat ik van de stress overprikkelt raakte. Ik raakte snel geïrriteerd of werd boos op de kinderen. De hele dag liep ik met een gejaagd gevoel rond, niet zeker te weten of ik alles kon bolwerken.

Gelukkig ontdekte ik dit product bij ervaringen met supplementen en wil deze ervaring dan ook delen en reageer dan ook graag hier.

Ik kan met veel blijdschap mededelen dat het gejaagde gevoel nu weg is en ik ook niet om de haverklap boos of geïrriteerd ben. M’n kinderen krijgen weer de aandacht die ze verdienen, vooral ook omdat ik weer lekker in m’n vel zit.

Ik slaap ook beter en word over het algemeen blij wakker. Onthoud, dit is een voedingssupplement en geen medicatie, maar ik zou Restilen zeker aanraden!

Tot zover de ervaringen met de Restilen pillen. Misschien zijn er nog wat vragen overgebleven, maar vrees niet, ik zal ze beantwoorden..

Is dit product Restilen verslavend?

Nee, gelukkig niet. Het is niet zo dat natuurlijke kalmeringsmiddelen niet verslavend kunnen zijn. Denk maar aan Oxicodon, wat van de papaverplant afkomt. Van dat soort medicatie word je echt verslaafd.

De makers van Restilen zorgen ervoor dat geen één ingrediënt verslavend werkt. Ze geloven in de ondersteuning van mensen en niet in het creëren van verslavingen. Daarom is dit een behandeling zonder bijwerkingen.

Restilen pillen

Kan je dit kalmeringsmiddel ook zonder recept krijgen?

Ja, je kan deze kalmerings middelen ook zonder recept krijgen. Restilen is een vitamine en kruiden supplement, wat als veilig is bevonden en niet als een medicijn wordt gezien. Vandaar ook dat het niet voorgeschreven hoeft te worden door een dokter.

Is Restilen veilig en gezond voor je?

Het antwoord is op beide, ja. Zoals al eerder aangegeven is in deze restilen ervaringen, is dit een voedingssupplement en geen medicatie. Restilen is hier ook niet gekocht via bol, maar bij de authentieke verkoper. Je kunt dus ook niet betalen via bol.

Ook alle ingrediënten die hierboven beschreven zijn, zijn ook veilig bevonden. Er wordt wel aangeraden dat zwangere vrouwen geen Restilen slikken.

Alle ingrediënten zijn ook gezond voor je. Er zitten talloze nutriënten in, die sowieso goed zijn voor je lichaam en geest. Onthoudt wel! Niet te veel!

Wat is de dosering van Restilen?

Er is een maximale dosering van 2 capsules per dag. Maar, ikzelf zou aanraden om met één per dag sochtends met het ontbijt te beginnen.

Misschien vraag jij je wel af waar je deze anti stress pillen kunt kopen? Kijk maar even mee…

beste natuurlijke anti stress pillen kopen

Waar kan ik deze anti stress supplement Restilen kopen?

Dat is vrij simpel, dat kan hier via deze website op de blauwe link drukt, kom je op de officiële website van Restilen en kan je daar betrouwbaar je aankoop doen.

Je krijgt er nu ook tijdelijk een gratis anti- stress gids bij om je stress problemen nog verder aan te pakken. Daar komt bij, als je meerdere potjes koopt krijg je ook meer korting. Dus hoger korting bij verkoop

Als je die korting wilt en nu bij de officiële website Restilen wilt kopen kun je nu op de knop klikken…

Restilen pillen

 

Bekijk hier mijn korting

 

Wees stress vrij

Hartelijke groet,

Lucas van Wateringen