Bijna iedereen heeft wel eens wat met stress te maken gehad en dat is ook niet vreemd in deze maatschappij. We moeten van alles. Als het niet je baas is, dan is het je partner of kinderen, de overheid of het gevoel dat de samenleving je onder druk zet…

Niet echt makkelijk toch?..

Maar hoe komen we hier eigenlijk uit? Eén van de belangrijkste manieren om uit een stressvolle periode te navigeren, is door een basis van rust te creëren. En ja, eigenlijk zijn natuurlijke anti-stress pillen hier ideaal voor.

Want wees eerlijk, als het hoofd als een orkaan tekeer gaat en haast niet meer te stoppen valt, dan werkt haast niks meer. Dan is het heel fijn om nou precies die ingrediënten te hebben die de ondersteuning geven in de vorm van innerlijke rust, vrolijkheid en helderheid.

Pas daarna kan je vaak pas de juiste beslissingen nemen om nog meer stress te verminderen en uit je leven te bannen.

Maar voordat ik ga vertellen wat in mijn optiek de beste natuurlijke anti stress pil is, wil ik je eerst wat tips geven en wat ingrediënten met je delen, die stress tegengaan en verhelpen.

Daarna geef ik een korte review over Restilen en de ervaringen die mensen ermee hebben.

Goed idee? Ok, kom op. Laten we beginnen met de tips om je wat relaxter te maken.

tips om stress te verminderen

Tips om stress te verminderen

Als het zogenaamde hoofd op hol is geslagen, dan lijkt het soms een trein die niet meer te stoppen is. Het geeft een akelig gevoel en je krijgt vaak het idee dat je de controle verliest.

Maar wacht. Er is wel iets wat de trein kan stoppen, namelijk: Koud douchen. Ik weet het dat is misschien wel precies waar je niet op staat te wachten. Vaak zijn gestresste mensen al koud.

Ok ik begrijp je, begin dan met een warme douche voor een paar minuten (is ook al heerlijk) en draai de knop naar lauw. Doe dit ook 1 a 2 minuutjes en dan jawel, volledig de koude knop aandraaien.

De gedachtens zullen stoppen alsof je een vrachtwagen op de treinrails hebt gezet. Je hartslag gaat gemiddeld na een koude douche zo’n 20 slagen per minuut omlaag. Ook wordt er een rush dopamine aangemaakt die je een heerlijk rustgevend en helder gevoel zullen geven.

Misschien krijg je zelf wel de gedachte; waar heb ik me eigenlijk druk om gemaakt? En toch zullen de gedachten later wel weer komen. Tenminste in de meeste gevallen. Dan is het goed om de anti-stress pillen in te nemen, om die basis van rust te behouden.

Ok, op naar de tweede tip…

tips om stress te verminderen

2 Maak andere keuzes

Tja, klinkt simpel, maar wat bedoel ik hier eigenlijk mee? Het klinkt zo algemeen, dat je snel je neus er voor ophaalt. En dit is nou precies waar de meeste mensen de fout in gaan, de opmerking valt haast niet meer op…

Het geeft ook gelijk aan waarom je zo gestresst bent. Je zou andere keuzes moeten maken, maar op hetzelfde moment heb je dat niet door, dus kan je ook niet de keuze maken.

We noemen dit saboteurs. Onbewuste patronen van ideeën, gedachten, gedragingen, overtuigingen en noem ze maar op.

Als je één belangrijke reden zou moeten verzinnen waarom je gestressed bent, wat zou die reden dan zijn? En als regel hebben we; Het gaat bijna altijd over jezelf

Ben ik te aardig, zodat ik mezelf vergeet? durf ik de confrontatie niet aan en verspil ik m’n eigenwaarde? Heb ik herhaalde gedachtepatronen, die destructief zijn naar mezelf en anderen?

Als je rustig en eerlijk kijkt, dan kom je er meestal wel uit wat de reden is en vaak gelijk de reden waarom je zo gestressed bent.

Dan weet je in ieder geval één van je saboteurs en je mag daar tegenovergestelde actie tegenover zetten. Op deze manier verwijder jij je saboteur en verdien je vrijheid en rust terug.

Je zal zijn als je de anti-stress pillen slikt, dan heb je een veel betere basis om bijvoorbeeld confrontaties of wat dan ook aan te gaan. Je voelt je vaak zelfverzekerder en kalmer. Tel uit je winst!

3 Je bent nooit te gestressed om te sporten

En dat is zo. Ik heb het niet over anderhalf uur zweten in de sportschool. Soms is 3 tot 5 minuten intens sporten genoeg, om de ergste stress uit je systeem te halen. Probeer wel hoge intensiteit sporten.

Het het wordt ook wel HIIT genoemd. Wat een afkorting is voor High Intensity interval training. De endorfines en dopamines schieten je systeem binnen, om je na de training met een rustig en kalm gevoel achter te laten.

Hier is een 5 min HIIT training om je opweg te helpen.

Tot zover de tip om minder stress te ervaren in acute situaties. Ik ga het nu hebben over kruiden en vitamines die stress verminderen en daarna over de ervaringen met Restilen en of het bij jou past.

Wil je daar niet op wachten en gelijk één van de beste anti-stress pillen kopen, dan kan je nu op de blauwe link klikken en kijken naar jouw korting

Vitamines en kruiden om stress te verminderen

1 Ashwagandha

Dit is een kruid die vooral voorkomt in India en wordt van oudsher al medicinaal gebruikt voor allerlei klachten. Zo’n ongeveer 3000 jaar wordt het ingezet om stress te verminderen, energy te krijgen en een scherpe focus te behouden.

Eén van de belangrijkste dingen die dit kruid doet is jouw cortisol levels omlaag te houden, zoals in deze studie te lezen is. Zoals je misschien wel weer is Cortisol het bekende stress hormoon, die allerlei negatieve invloeden heeft in de geest, maar ook in het lijf.

Daarom is het juist zo belangrijk het niveau van cortisol omlaag te houden. Ook werkt het goed tegen angst, omdat Ashwagandha de stress paden die in het brein ontstaan, na veel en langdurig te stress te ervaren te blokkeren en door je nieuwe ervaring na dit kruid in te nemen, zal het nieuwe neuropaden maken, waarin er positieve gevoelens worden gecreëerd

2 Theanine

L-Theanine is een aminozuur wat vooral in groene thee voorkomt, maar ook wel in zwarte thee en in sommige paddestoelen waar nootropics van gemaakt worden.

L-theanine is een stofje wat je geest kalm en relaxed maakt, maar dan zonder het je opjaagt, zoals cafeïne

In dit onderzoek waren er verschillen te merken die supplementen namen met L-theanine erin en hun niveaus van angst. Na het innemen van deze supplementen werd hun gevoel van angst sterk vermindert.

Zelfs voor mensen met schizofrenie en aanverwante stoornissen bleek L-theanine een goede uitkomst, want hun stress en angstgevoelens werden vermindert na het innemen van deze supplementen.

Ook je focus gaat sterk vooruit, wat handig is, want in stressvolle situaties is het soms moeilijk denken. Toch geldt ook hier weer; je wordt er niet nerveus van!

Dit zou dus in elke anti-stress pil moeten zitten en bij Restilen zit dit gelukkig ook.

saffraan anti stress

3 Saffraan

Dit is één van de meest kostbare kruiden die er bestaan. Je betaald voor een halve kilo tussen de 500 en 5000 euro. Ja je hoort het goed, maar de positieve eigenschappen met betrekking tot stress zijn dan ook indrukwekkend te noemen.

En ja, gelukkig zit dit ook in Restilen…

Maar wat doet het precies? Uit deze studie blijkt dat 30 mg saffraan ook gelijk staat als sommige antidepressiva zoals citalopram. Dat is een schokkende conclusie die dit onderzoek stelt. Je gaat je haast afvragen waarom je nog antidepressiva slikt.

Ook geeft het een kalmerend effect, wat lekker is als je in een stressvolle periode in je leven zit. Het blijkt ook een goed medicijn te zijn, als je een vrolijker humeur wilt hebben.

4 Sap concentraat van de cantaloupe meloen

He wat? Ik verzin het ook niet, maar gelukkig zijn er mensen die het wel weten en jij hiermee dus kunnen helpen je stress te verminderen.

Wat is er zo bijzonder aan dit concentraat dat het in een anti stress supplement moet zitten? Er zitten antioxidant superoxide dismutase enzymen in. Deze enzymen vechten tegen oxidatieve stress die veroorzaakt worden door vrije radicalen en als je teveel oxidatieve stress hebt, gaat je algehele gevoel van welzijn naar beneden en zullen je stress niveaus omhoog gaan.

Deze enzymen vol met antioxidanten zullen je helpen deze stress af te voeren en je een gevoel van welzijn en welbehagen geven.

5 Magnesium

Je kan eigenlijk niet een anti-stress supplement promoten als er geen magnesium in zit. Iedereen kent het wel en veel mensen hebben er baat bij.

Dit is een zuiver en speciaal soort magnesium wat uit de ierse beken, rivieren en meertje wordt gehaald. Verder zal ik de magnesium niet meer verder behandelen, omdat je waarschijnlijk wel weet dat het een goede keus is om stress te bestrijden.

vitamine b anti stress

6 Thiamine (Vitamine B1)

Als je het over stress hebt en de bestrijding daarvan, dan kom je al gauw bij de B-vitamines uit en eentje daarvan is Thiamine, ofwel vitamine B1.

Er is een studie gedaan naar B1 en de effecten op mensen die lijden aan een gegeneraliseerde angststoornis. Deze mensen kregen 100 mg Thiamine voor ongeveer 4 weken.

Het bleek na de studie dat ze veel lager scoorde op de HARS test, wat een methode is om te zien hoe angstig iemand nou precies is. Ook melden de deelnemers zich beter te voelen, fitter te zijn en een betere focus te hebben.

Ook dit ingrediënt zit in Restilen. Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je kijken welke korting jij krijgt? Klik dan nu op de blauwe link om hier jouw korting te bekijken

7 Riboflavine (B2)

Zoals ik al zei, voor minder gestrest voelen moet je bij de B-vitamines zijn. We zijn dus ook uitgekomen bij Riboflavine. Ok, maar wat doet het precies?

Vitamine B2 speelt een belangrijke rol in het genereren van energie in het lichaam. Als je dus moet bent van de stress, nervositeit en/of angst, dan is vitamine b1 een uitstekende optie.

Ook haalt het veel oxidatieve stress weg, die een laag gevoel van welzijn en soms depressiviteit geven. Daarnaast wordt deze vitamine ook geassocieerd met de aanmaak van dopamine en andere neurotransmitters die je humeur bevorderen.

8 Niacine (B3)

We zijn nu aangekomen bij vitamine B3 ofwel, Niacine. Niacine is de vitamine uit het B-complex die misschien wel de meeste voordelen biedt. Er zijn zelfs onderzoeken, dat er mensen met hoge doses Niacine, die schizofrenie hebben, helemaal opgelost zijn.

Hier kun je er wat meer over lezen.

Maar goed, we zijn hier natuurlijk over wat goed helpt tegen stress, maar als de helft al waar zou zijn wat ze zeggen, stel je eens voor wat het voor jou kan doen?

Iets wat wel van belang is voor jou, is dat Niacine de belangrijkste vitamine is voor een gezonde geest en brein. Als je te weinig Niacine binnen krijgt, kan je al gauw last krijgen van psychische problemen.

Er wordt aangenomen, dat niacine een onmisbare vitamine is als je een rustige, heldere en kalme geest wilt hebben.

9 Vitamine B5

Pantotheenzuur, ofwel vitamine B5 is vooral geschikt om meer focus en energie te krijgen en dan vooral op het mentale vlak.

Misschien nog belangrijker, het ondersteunt de bijnieren. Veel mensen die nerveus, gestrest en angstig zijn kunnen bijnieren hebben die uitgeput zijn. Dit kan heel heftig aanvoelen.

Vitamine B5 ondersteunt de bijnieren zo, dat ze zich weer kunnen opladen om de juiste hormonen af te geven, zodat je minder angst en stress ervaart.

Uiteraard zit dit ook weer in het beste natuurlijke anti stress supplementen Restilen.

vitamine b12 anti stress

10 Vitamine B6

Vitamine B6 is nodig voor de aanmaak van neurotransmitter en aminozuren. Je weet wel, de gelukshormonen, zoals dopamine, endorfine en serotonine. Als je te gestresst bent dan wil je vooral gezonde neurotransmitters in je lijf en brein hebben.

Deze reguleren je stressniveaus en halen de angst en nervositeit weg. Ook al deze ingrediënten zitten in Restilen om je stress weg te halen.

11 Vitamine B-12

Dit is ook een hele bekende vitamine en een hele belangrijke. Mensen met een B12 tekort kunnen allerlei serieuze klachten krijgen en ook zeker op het psychologische niveau.

Vitamine B-12 wordt opgebruikt als er teveel stress en angst is. Daarom is het ook noodzakelijk dit in een anti stress pil te stoppen, anders ben je met de kraan aan aan het dweilen.

Ook wordt vitamine B12 geassocieerd met het verminderen van depressie en het liften van de gemoedstoestand.

Nou goed. Nu weet je wat er in deze anti stress pillen zit en welke voordelen ze hebben, maar misschien wil je even wat ervaringen met deze supplementen lezen, om eventueel een beslissing te maken, of het wat voor jou kan zijn.

Laten we daarmee beginnen.

Ervaringen met anti stress pillen

Ervaringen met deze natuurlijke anti stress pillen Restilen

-Julia 20 jaar

Ik heb de afgelopen maanden veel aan m’n hoofd gehad. Het is niet makkelijk hiermee om te gaan en soms is het gewoon te veel voor mij. Ik heb al een tijdje moeite om in te slapen en ben ook vaak boos geweest.

Ik benaderde Restilen met de nodige voorzichtigheid en ik geloof niet in wonderen, maar dit werkte echt. Na een maand merkte ik dat ik veel beter sliep en veel beter met stress om kan gaan.

-Lara 27 jaar oud

Ik gebruik Restilen nu 3 maanden en ik moet zeggen, dat ik de effectiviteit van dit voedingssupplement kan bevestigen. Het combineren van een studie en werk is niet makkelijk. In eerste instantie dacht ik dat ik dit zonder problemen zou kunnen, maar bleek toch dat ik het mis had.

Korte nachten, stress en altijd iemand die iets van je wilt. Na een paar maanden was ik het zat. Een collega heeft mij Restilen aangeboden. Na 3 weken merkte ik al dat ik veel beter in m’n vel zat en niet meer zo gestrest.

Als je meer ervaringen met deze anti-stress pillen wilt lezen, dan kan je op de blauwe link klikken en kijken of het voldoet aan je verwachtingen. Bekijk hier de ervaringen.

beste natuurlijke anti stress pillen kopen

Waar kan ik deze anti stress supplementen kopen?

Dat is vrij simpel, dat kan hier via deze website en via de blauwe link kom je op de officiële website van Restilen en kan je betrouwbaar daar je aankoop doen.

Je krijgt er nu ook tijdelijk een gratis anti stress gids bij om je stress problemen nog verder aan te pakken. Daar komt bij, als je meerdere potjes koopt krijg je ook veel korting.

Als je die korting wilt en bij de officiële website Restilen wilt kopen kun je nu op de blauwe link klikken en jouw korting bekijken

Wees stress vrij

Hartelijke groet,

Lucas van Wateringen