Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Beste middel tegen opvliegers + Ervaringen

Beste middel tegen opvliegers + Ervaringen

by Lucas van Wateringen
beste middel tegen opvliegers + Ervaringen

Als je in de overgang zit dan is het voor een vrouw niks zo erg om bijvoorbeeld publiekelijk opvliegers te krijgen. Het is niet alleen ongemakkelijk, maar je kan er ook af en toe knettergek van worden.

Tuurlijk, je hebt medicatie die ook werken voor opvliegers, maar veel mensen hebben last van bijwerkingen en willen dan graag een natuurlijk middel tegen opvliegers.

Want deze zijn meestal zonder bijwerkingen en vaak ook nog wetenschappelijk onderbouwd. Dus in veel gevallen lijkt dit een uitstekende keus te zijn.

Maar wat is eigenlijk het beste middel tegen opvliegers?

Het zou een middel moeten zijn, dat niet alleen de opvliegers minder laat worden, maar ook eentje die natuurlijk is en zonder bijwerkingen. Daarnaast is een goede prijs ook eerlijk voor degene die het koopt.

Ik ben zelf bij het middel Redina uitgekomen van Wellvita wat voornamelijk bestaat uit kruiden, superfoods en vitamines die de opvliegers tegengaan.

Laten we beginnen om wat over de kruiden te praten, zodat je weet waarom ze het in deze supplementen doen. Verderop kan je ook over de ervaringen lezen van vrouwen die Redina hebben gebruikt en ik beloof je, ze zijn verrassend te noemen…

Wat voor ingrediënten zitten er in Redina?

Wat voor ingrediënten zitten er in Redina?

Dong Quai tegen opvliegers

Een mooie naam, waarvan het al verraad dat het aziatisch is en vooral in de chinese geneeskunde wordt gebruikt. Het wordt ook wel eens engelwortel genoemd en het wordt als één van de krachtigste kruiden gezien die je kan vinden in de traditionele chinese geneeskunde.

Deze wortel is enorm voedingsrijk en het nutriënten profiel is groot en divers. Er zitten namelijk fytonutriënten, polyfenolen en flavonoïden in. kwa vitamines kan je rekenen op vitaminen C,B1, B3, B5 foliumzuur(B11) biotine, choline en vitamine E. Maar daar stopt deze wortel ook nog niet, want het mineralen profiel is indrukwekkend te noemen.

Kijk hier maar eens naar: aluminium, kobalt, koper, ijzer, fosfor, calcium, magnesium, mangaan, chroom, seleen, silicium, natrium, tin en zink. Er zijn maar weinig voedselbronnen die zo divers zijn in het mineralen aanbod en daarom ook zo ontzettend goed zijn voor je gezondheid.

Daarnaast zit het vol gezonde vetzuren die zeker bij overgangsklachten en opvliegers helpen en ook hierom worden ingezet. De aanwezige vetzuren zijn: myristinezuur, oleïnezuur, stearinezuur, arachidonzuur, linolzuur en palmitinezuur.

Een mond vol, maar wat doet het precies voor je opvliegers en overgangsklachten?

De zuren zorgen voor een ontspannende werking op de baarmoeder, waardoor krampen en pijn vermindert worden. Ook bevordert dit kruid de natuurlijke menstruatie en het verbetert de bloedcirculatie in de vagina, waardoor er minder droogte ontstaat, wat een veel voorkomend probleem is bij de menopauze.

Ze weten nog niet helemaal precies hoe dong quai tegen opvliegers werkt, maar ze vermoedden uit onderzoek dat het heeft te maken dat dit kruid de hormonale balans hersteld.

Daarom hebben ze er ook empirisch onderzoek naar gedaan om te kijken wat Dong Quai doet in combinatie met andere kruiden en of het opvliegers vermindert. Het resultaat was indrukwekkend.

55 vrouwen die in de menopauze zaten en juist last hadden van opvliegers kregen Dong Quai en Kamille. De andere groep kreeg een placebo (een niet actief werkend medicijn) om de resultaten met elkaar te vergelijken,

Wat bleek? Na 12 weken waren de vrouwen die de engelwortel kregen veel minder vermoeid, hadden een betere nachtrust en hadden significant minder opvliegers.

Tot zover Dong Quai, maar wat zit er nog meer in Redina?

duizendblad tegen opvliegers

Duizendblad tegen opvliegers

Duizendblad (Achillea millefolium) wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege haar gezondheidsvoordelen. In feite verwijst de geslachtsnaam, Achillea, naar de krijger Achilles in de Griekse mythologie, toen hij duizendblad gebruikte om de wonden van zijn soldaten te behandelen.

Er zijn 140 verschillende soorten Achillea, die worden gekenmerkt door hun geclusterde bloemen en harige, aromatische bladeren .

Studies tonen aan dat deze plant verschillende voordelen kan hebben als kruidenthee, extract, essentiële olie of supplement.

De voordelen van duizendblad voor de gezondheid van vrouwen in het bijzonder zijn talrijk. Het is bijzonder effectief bij het verminderen van zware menstruatie of bij het stimuleren van de baarmoeder om menstruatie teweeg te brengen.

Duizendblad helpt bij het versterken van de spieren en het verhogen van de spieractiviteit van de baarmoeder, die dient om de menstruatie te initiëren. Dit is een prachtig kruid voor vrouwen met uitblijvende menstruatie.

Als u dit kruid gebruikt om hevig bloeden te stoppen, is het belangrijk om de oorzaak hiervan aan te pakken tijdens het gebruik van duizendblad.

Bovendien maken de krampstillende en ontstekingsremmende werking het bijzonder nuttig bij het verlichten van menstruatiekrampen.

Met betrekking tot vruchtbaarheidsproblemen zorgt het positieve effect op de bloedsomloop ervoor dat de juiste hoeveelheid bloed naar de voortplantingsorganen gaat.

In het algemeen wordt gedacht dat duizendblad ook effectief is bij opvliegers, omdat het bijna al de symptomen van de overgang verlicht.

En als je niet langer wilt wachten om redina het beste middel tegen opvliegers met korting te bestellen, dan kan dat bij de officiële website van Wellvita. Ze geven nu tijdelijk 50% korting weg bij je eerste bestelling en gratis omega 3 visolie capsules.

Als je dus jouw 50% korting wilt en de visolie capsules, klik dan nu op de blauwe link en pak jouw korting.

redina

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

 

salie voor de overgang

Salie voor de overgang

Salie reguleert de hormonen. Salie is, net als Achillea, ook erg goed voor de gezondheid van vrouwen.

Het is een plant die rijk is aan enzymen, vitamines, essentiële oliën en vooral flavonoïden, in het bijzonder isoflavonen, die een werking hebben die sterk lijkt op oestrogeen.

Dankzij de aanwezigheid van deze elementen – die helpen om het hormonale systeem opnieuw in evenwicht te brengen – heeft de salie ook een positief effect bij het verlichten van de opvliegers en bij het inwerken op de angst en stemmingsstoornissen typisch voor de menopauze.

Eén studie, gerapporteerd in Advances in Therapy, vond dat een vers salie preparaat de ernst en het aantal opvliegers bij vrouwen in de menopauze verminderde. Het onderzoek is uitgevoerd bij 71 vrouwen in de overgang in Zwitserland. Acht weken lang slikten ze eenmaal per dag capsules verse salie.

Daarom is het ook niet vreemd dat Wellvita dit in hun supplement tegen opvliegers heeft gestopt.

De paardenbloem tegen opvliegers

De paardenbloem tegen opvliegers

Lange tijd gebruikt als tonicum en diureticum, is paardenbloem rijk aan vitamine A, E, C, K en B2 (riboflavine) en bevat het kalium, ijzer, calcium, magnesium, mangaan, zink en fosfor. Mineralen die geweldig zijn voor het opbouwen van sterke en gezonde botten.

Maar zeker ook kun je het gebruiken bij symptomen van de overgang zoals opvliegers, Want ook hier geldt dat de paardenbloem aan het werk gaat, om de balans van jouw hormonen te herstellen. Het resultaat zal als het goed is betekenen dat je minder opvliegers en andere menopauze symptomen hebt.

beste middel tegen opvliegers + Ervaringen

Ervaringen met het beste middel tegen opvliegers genaamd Redina

Om te kunnen afwegen of redina wat voor jou zou kunnen zijn is het fijn om te weten te komen wat het bij andere vrouwen voor effect heeft bij hun opvliegers. Hierbij dan ook de ervaringen.

Laura-

Ik wist niet zeker of deze middelen zouden helpen of niet, maar ik heb onlangs een hormonale onbalans gehad en kan geen synthetische hormonen gebruiken vanwege lupus en het verhoogde risico op bloedstolsels.

Het duurde ongeveer een maand, maar ik heb geweldige resultaten met deze supplementen! Ze verhelpen al mijn problemen waarvan ik dacht dat ze nooit beter zouden worden. Ik ben op een gegeven moment gestopt met het innemen ervan omdat ik een nieuw immunosuppressivum probeerde, en mijn problemen kwamen licht terug.

Het duurde nog een paar weken om het te corrigeren toen ik ze opnieuw startte. Ik heb deze aan mijn schoonmoeder aanbevolen voor de menopauze, maar ze is nog steeds sceptisch. Persoonlijk zal ik dit de rest van mijn leven gebruiken!!!

Mariëtte-

Dit spul in combinatie met de andere kruiden doet eindelijk de truc om opvliegers in de menopauze te verbannen !! Veel andere combo’s geprobeerd, maar kom hier altijd op terug en kon niet gelukkiger zijn. De hele dag en nacht geen last meer van opvliegers! Ik neem ‘s ochtends maar 2 capsules dong quai en het gaat bijzonder goed… Amen!

Tammy-

Dit spul is fantastisch! Sinds ik in de menopauze ben, heb ik veel opvliegers, krampen en ben snel geïrriteerd. Nadat ik dit product 1 week had ingenomen, kwam positieve gevoel terug en het was vrij gemakkelijk, omdat ik geen krampen, opvliegers, rugpijn en een opgeblazen gevoel had en ik geen humeurige gekke vrouw was.

Waar kan ik Redina kopen?

Als je eindelijk van je opvliegers af wilt, kun je bij Wellvita de supplementen bestellen met deze kruiden erin.

Wellvita is een bedrijf wat bekend is in scandinavië voor een hoge kwaliteit en lage prijs. Ze zijn nu ook naar Nederland gekomen en om nieuwe klanten te verrassen, hebben ze een enorme korting van 50% op je eerste bestelling.

En dat niet alleen. Je krijgt ook tijdelijk gratis omega 3 visolie capsules als je vandaag nog besteld. Dus als je jouw korting wilt pakken met de gratis visolie capsules, klik dan nu op de blauwe link.

 

redina

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

Wees vrij.

Wees gezond,

Lucas van Wateringen

 

You may also like

Leave a Comment