Een stralende huid is voor veel mensen een belangrijk schoonheids ideaal. En vaak als je acne of puistjes hebt kan je er helaas op afgerekend worden, terwijl het niks zegt over wie je werkelijk bent.

Ook bij het zoeken van een partner, of nieuwe vrienden kan dit een heikel punt zijn.

Tuurlijk, je weet dat je goed bent zoals je bent, maar om elke keer tegen een muur van oordelen aan te lopen of dat het niet lukt om een partner te vinden is gewoon pijnlijk.

Daar gaan we vandaag verandering in brengen, door een bewezen middel tegen acne en puistje te onderzoeken om jou zo snel mogelijk een eerlijke kans te geven, bij al de problemen die jij ondervind, omdat je acne hebt.

Lees je mee?..

Deze 9 Ingredienten moeten in het beste middel tegen acne zitten, Je weet dadelijk precies welke het zijn…

Zink

Het Mineraal Zink is een goede behandeling voor puistjes. Het helpt acne te genezen en te voorkomen dat het weer uitkomt. Zinkzalf of een middel met zink erin, zorgt ook voor een goede uitwerking op acne.

Zink is namelijk een sporen element en kan alleen door voedsel aangevuld worden. Uit onderzoek is gebleken dat er te weinig zink aanwezig was bij mensen die acne of puistjes hebben.

Dit mineraal werkt ontstekingsremmend en antibacterieel. Het zorgt er ook voor dat de huid niet uitzet en het heeft een antioxiderende werking. Misschien nog wel belangrijker, zink zorgt ook van een afname van talgproductie, wat de voedingsgrond voor puisten en acne zijn.

vitamine a

Vitamine A

Vitamine A zorgt voor onderhoud van de huid. Het heeft ook een antioxiderende werking en werkt als een sporen element.

Het doel ervan is voorkomen dat de huid verouderd of dat er vochtgebrek ontwikkelt. Daarnaast doet vitamine A de talg productie verminderen. Dit is eigenlijk de belangrijkste eigenschap van deze vitamine om acne te verminderen.

Selenium

Dit mineraal zit vooral in noten. Niet iedereen eet dagelijks noten en er kan dan snel een tekort ontstaan. Selenium is om twee dingen belangrijk tegen de strijd met acne. Een daarvan is dat het je huid elasticiteit geeft, maar nog een belangrijkere reden is, dat het ontstekingen tegen gaat.

En wie last heeft van acne , heeft last van ontstekingen in de huid. Het kan dus een bijzonder effectief mineraal zijn tegen acne en jeugdpuistjes.

Vitamine b6

Vitamine B6

Vitamine B-6 is eigenlijk onmisbaar in je strijd tegen acne of puistjes. Sowieso zijn de verschillende B vitamines gezond voor je huid, maar met name de B-6 springt er bovenuit als je acne wilt verminderen.

Wat doet vitamine B-6? Deze vitamine, of ook wel pyridoxine genoemd, zorgt voor een betere huidbalans, waardoor acne minder een kans krijgt te groeien. Daarnaast en misschien wel belangrijker, het vermindert de talgproductie!

Met vitamine B6 supplementen worden goede resultaten behaald met het verminderen van acne.

Vitamine E

Omdat vitamine E de meest voorkomende vitamine is die in je huid voorkomt, is het logisch te bedenken dat je hier niet te weinig van wilt hebben als je acne hebt.

Maar wat doet vitamine E in relatie tot jouw acne? Het heeft verschillende eigenschappen. Ik zet ze hierbij op een rijtje:

 • Zorgt ervoor dat de huid minder snel verbrandt
 • Het vermindert de celschade in je huid
 • Samen met vitamine C verlicht het jouw pigmentvlekken
 • Het zorgt ervoor dat andere helende ingredienten dieper in de huid wordt opgenomen, zodat deze stoffen beter hun werk kunnen doen
 • Er is licht bewijs dat het littekenweefsel kan verminderen, toch moet hier nog meer onderzoek naar gedaan worden

Als je niet langer wilt wachten om Zinamax te proberen en de voordelen te ervaren. Klik dan op de blauwe link en ontvang 50% korting.

zinamax kopen

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

Gotu kola

Gotu kola (Centella asiatica)

Dit is een kruid waarvan ze zeggen dat het zelfs al gebruikt werd door prehistorische mensen. Deze plant werd al gebruikt in het oude India door de Ayavedische heelmeesters en behandelde ziektes zoals, en niet onterecht blijkt later.

Want een aantal jaar geleden zag deze plant weer opnieuw het zonlicht door de huidige medische wetenschap en wordt het vooral ingezet bij mensen met huidklachten.

Hierbij een aantal voordelen op een rij:

 • Het kan striemen verminderen en soms zelfs helen
 • Het stimuleert de aanmaak van collageen
 • Het vermindert de talg-productie
 • Het verzacht de huid
 • Het versneld het proces bij wond en huid-heling ( De littekens van acne)
 • Het heeft anti-verouderings eigenschappen
 • Het zit vol antioxidanten
 • Het is ontstekingsremmend

Je kan dus wel zien, dat de Gotu Kola plant enorm kan bijdragen in de strijd tegen acne. laten we naar de volgende gaan.

brandnetelen

Brandnetelen

Kan je je al voorstellen dat je dit s’ochtends op je gezicht smeert? Niet echt toch? Gelukkig dan maar dat ze er een extract van maken. Op deze manier zijn alle voedingsstoffen en de andere behulpzame stoffen in veelheid aanwezig, terwijl je maar een klein beetje nodig hebt.

Maar waar heeft dit voordelen voor acne en puistjes? Laat me de voordelen opnoemen:

 • Het vermindert ontstkeingen aan de huid
 • Boordevol antioxidanten
 • Haalt irritatie bij de huid weg
 • Vermindert allergische reacties
 • Verlaagt de histamine aanmaak
 • Bevoorderd de elastisiteit van je huid
 • Houdt de huid in gezondheid

Tot zover de voordelen van brandnetelen…

Lactoferrine

Lactoferrine is een glycoproteïne (suiker gebonden aan eiwit). Het zit in speeksel, moedermelk, Zuivelmelk en biest.

Ergens een vies praatje misschien, maar het is in de laatste jaren wel sterk in opkomst om acne en puistjes te verhelpen en niet zonder succes.

Een van de essentiële functies van lactoferrine is om ijzer in je lichaam te transporteren. Het reguleert ook de opname van ijzer in jouw spijsverteringskanaal. Alleen wat heeft dit te maken met acne? Nou, lactoferrine is niet zomaar een vreemd stofje. Het is ook antimicrobieel, ontstekingsremmend en helpt de pro-inflammatoire en anti-inflammatoire mechanismes van het immuunsysteem in balans te houden. Deze drie acties zijn gunstig bij de behandeling van acne, omdat acne vooral een ontstekingsziekte is.

het drie kleurig viooltje

Het drie-kleurig viooltje

Dit plantje is ook net zo mooi als ze klinkt, maar is ze ook voordelig bij de behandeling van acne?

Pas in de 16e eeuw werd de geneeskrachtige werking van dit plantje bekend. Het werd onder andere ingezet bij epilepsie, maagkrampen en interne verhittingen (waarschijnlijk ontstekingen), maar ook toen al werd het ingezet bij jeuk aan de huid, zweren en huiduitslag.

Het viooltje heeft ook een pijnstillende effect wat erg behulpzaam kan zijn als je last hebt van heftige acne. Daarnaast is het ontstekingsremmend, zuivert het bloed, zit vol antioxidanten en het zuivert al de toxines weg, die vaak ook de bron zijn van acne en steenpuisten.

Rozenbottel Extract

Dit extract zit vol me antioxidanten, vitamines en essentiële vetten die onze huid zichtbaar goed doen. Het wordt daarom dan ook veel in producten voor huidverzorging gestopt.

Laten we een aantal bewezen voordelen op een rij zetten:

Bevat linolzuur: een vetzuur dat zowel vocht vasthoudt als irriterende stoffen buiten houdt. Linolzuur is een waardevolle stof voor huidverzorging. De aanwezigheid van linolzuur in rozenbottel maakt dit ingredïent tot een nuttige acnebestrijder.

Rozenbottelolie bevat een vrij hoge hoeveelheid linolzuur en lage hoeveelheden oliezuur. Onderzoek heeft aangetoond dat de lipiden van het huidoppervlak van acne-gevoelige personen overwegend zijn samengesteld uit oliezuur en een tekort aan linolzuur.

Het andere gezondheidsaspect is dat het aanbrengen van linolzuur de grootte van microcomedonen vermindert [de kleinste acne-vlekjes]

Het bevat retinoïden: Retinoïden, een groep chemische verbindingen die zijn afgeleid van of verwant zijn aan vitamine A, ervaren tegenwoordig een grote populariteitsboost, dankzij zowel hun anti-verouderingseigenschappen als hun anti-acnekrachten.

Rozenbottel bevat kleine hoeveelheden tretinoïden: waarvan is aangetoond dat het acne verbetert. Het is ook rijk aan vette lipiden en ascorbinezuur. Rozenbottel is rijk aan vette lipiden en ascorbinezuur en is [daarom] een mogelijke optie om enkele van de symptomen van acne aan te pakken.

Het dient als antioxidant: Als jouw acne-uitbarstingen gepaard gaan met uitgesproken roodheid of huidverkleuring, dan kan rozenbottel enige verlichting brengen. Want rozenbottel extract is een krachtige antioxidant en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Vanuit een ontstekingsremmend standpunt kan het enkele voordelen bieden [voor] de acne-gevoelige huid, vooral als de acne ontstoken, meer rood en zacht is.

Tot zover de rozenbottel…

Beste middel tegen Acne | Een Zinamax Review 2

Waar kan je deze ingredienten kopen?

Er is een nieuw middel op de markt, wat onder de naam gaat van Zinamax en het heeft al deze ingredienten in zich, plus de voordelen!

Ze hebben nu een tijdelijke aktie, dat je bij aankoop van 3 potjes, 3 potjes GRATIS krijgt. Het is maar tijdelijk dus wees er snel bij en bestel bij de officiele website.

zinamax kopen

Als jij nu je korting wilt en een einde aan acne of puistjes wilt maken, klik dan op de blauwe link en bekijk hier jouw korting.

 

Wees gezond,

Hartelijke groet,

 

Lucas van Wateringen