Home Ontspanning Beste en Goedkoopste Massage Gun Kopen + Review en Ervaringen

Beste en Goedkoopste Massage Gun Kopen + Review en Ervaringen

by Lucas van Wateringen
0 comment

In deze moeilijke tijden gaat stress zich omzetten tot spierspanning en kan dat zich uiten in verharde en pijnlijke spieren. Als je een fysiek trauma hebt gehad, maar de spanning is nog niet afgevloeid, dan hou je strakke en pijnlijke plekken over op je lichaam.

Ook worden deze apparaten ingezet net voor of na de training. Vaak om de bloedsdoorloop te stimuleren, maar ook voor het herstel van de spieren na een intensieve training.

Nu kan helaas niet iedereen fysiotherapie betalen en zeker niet om voor of na je training jouw te masseren (zou wel leuk zijn) en als je dat wel kunt, dan zijn dat vaak een paar extra behandelingen afhankelijk van welk zorgpakket je hebt.

Het zou daarom ook fantastisch zijn als je een goedkope maar goede massage gun kunt kopen, die je direct pijnverlichting geeft, maar ook klaarmaakt voor de training of werkt aan je herstel na de training..

Maar wat is nou eigenlijk een goede massage gun? Voor mij is dat een massage pistool die goed werkt, lang mee gaat, maar zeker niet te duur is. Zo kan ik makkelijk mijn pijn weg masseren, zonder dat ik het gevoel heb, alsof ik beroofd bent.

Klinkt goed? Ok, want ik heb zo’n massage gun gevonden en het zou zomaar kunnen zijn dat dit pistool helemaal aan jouw wensen voldoet.

Maar, omdat zeker te weten, ga ik een review schrijven, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen, mocht je deze massage gun willen kopen. Daarna plaats ik er ervaringen bij van mensen die deze massage gun al gekocht hebben en hun mening erover geplaatst hebben.

Goed idee? Ok, lees maar mee…

massage gun tunturi

Review: Over welke goedkope massage gun hebben we het?

Als je bij een goedkope, maar nog steeds een kwalitatieve massage gun wilt uitkomen, dan kon je als vanzelfsprekend uit bij de Tunturi Massage Gun Zwart. Er is bijna geen betere gun als je naar de prijs en kwaliteitsverhouding kijkt.

Wat zijn de specificaties van deze gun?

 1. Omwentelingen per minuut: 1200 tot 3300 omwentelingen per minuut
 2. Een LED-touchscreen
 3. Het geeft ook het resterende accuvermogen aan
 4. Het heeft 20 vooraf ingestelde programma’s
 5. Ook een handmatige modus, om het naar je eigen zin aan te passen
 6. De Batterij gaat zo’n 11 uur mee
 7. Er zit een nederlandse handleiding bij
 8. De tunturi massage gun is erg stil. Het maakt maar 50 decibel aan geluid
 9. Afmetingen: L 23 x B 7 x H 24,5 cm
 10. Gewicht: 1,4 kilo
 11. Kleur: zwart en groen
 12. Met passende opbergkoffer
 13. 4 passende kopstukken worden meegeleverd

Zoals je ziet zien de specificaties er goed uit, waardoor deze gun niet alleen goedkoop is, maar kwalitatief ook erg sterk.

voordelen massage gun

Wat zijn de voordelen van de tunturi massage gun?

 • Gaat tot maar liefst 3300 omwentelingen per minuut
 • Zit een handige opbergtas bij
 • Je kan zien wanneer de batterij op is
 • Er zit een handige touchscreen bij, waardoor het makkelijk is verschillende dingen in te programmeren
 • De massage gun is stiller dan de meeste guns
 • Goed prijs kwaliteit verhouding
 • Het apparaat is erg licht

Nadelen van de gun?

 • Er hadden nog twee meer opzetstukken meegegeven mogen worden. Hoewel je alles hiermee kunt doen, vind ik dit wel een gemiste kans.

Beste en Goedkoopste Massage Gun Kopen + Review en Ervaringen 5

Voor wie is deze massage pistool?

Ik zou haast zeggen iedereen? Zoals ik al eerder aangaf bovenaan het artikel zitten we in stressvolle tijden. Stress en spanning moet je bewust uit je systeem en spieren halen anders blijft het er zitten en wordt het vaak meer.

Maar deze mensen hebben het er meeste baat bij:

 • Sporters en atleten
 • Mensen met overmatige stress klachten
 • Mensen die fysieke trauma hebben gehad
 • Mensen die extra willen ontspannen en willen ontstressen

ervaringen met massage gun

Ervaringen met deze massage gun

John-

Ik had nog nooit van een massage gun gehoord, daardoor had ik eerst mijn twijfels. Echter, door regelmatig terugkerende klachten aan spieren rondom de heup heb ik toch de gok gewaagd. De fysio adviseerde me deze triggerpoints regelmatig los te masseren met bijvoorbeeld een bal.

Ik heb verschillende massage ballen geprobeerd maar was nu op zoek naar iets waarmee ik eenvoudiger de moeilijk bereikbare plekken kon masseren. Zodoende kwam ik op de gun uit. Het was de eerste keer even wennen, maar het effect was meteen merkbaar. Heel anders dan met een bal. Door de verschillende snelheden hoef je nauwelijks kracht te zetten en met de verschillende kopstukken kun je zowel de oppervlakte als de dieper liggende plekken bereiken.

Ik gebruik de gun inmiddels dagelijks, ook gewoon ter ontspanning na het sporten. Het gebruik spreekt voor zich, het display is helder en duidelijk en het volume valt me echt alleszins mee.

Divinian-

Ik gebruik deze massage gun nu een week, en ben er erg over te spreken. Na een zware workout is hij zeer prettig om op de gespannen spieren te zetten. Tevens zijn de lichtere standen erg prettig voor de flinke spierpijn de dagen daarna.

Het meest positieve aan deze gun vind ik, dat hij ook daadwerkelijk zo krachtig kan masseren dat je echt een verschil merkt. In tegenstelling tot andere massage apparaten die ik geprobeerd heb.

Zeker een aanrader!

Annelies-

Fantastisch apparaat. Met vier dochters die altijd graag een nek/rug massage willen is dit nu een ware verademing. Fijn ding die gewoon doet wat hij moet doen.

Bjorn-

In het verleden had ik, na fanatieke trainingen (powerlifting, CrossFit, hardlopen), met regelmaat een ‘probleem’. Dat probleem was voornamelijk dat ik mezelf niet de tijd gunde om na een training voldoende te herstellen. Zo startte ik keer op keer aan een nieuwe training terwijl de spieren nog stijf aanvoelden.

Het (spier)herstel wordt voornamelijk bevorderd door: geschikte voeding, voldoende slaap & rust, massage en warmte.

Met de massage gun nu als aanvulling merk ik dat ik sneller herstel van pittige trainingen. Ook is het fijn om te gebruiken voorafgaand aan een training om daarmee de spieren goed warm/soepel te krijgen. Zo komen oefeningen die relatief veel mobiliteit vereisen in een training (bijvoorbeeld military press & deadlift) veel beter tot hun recht.

Nuu je de ervaringen hebt gelezen, ben je misschien wel nieuwsgierig geworden waar je deze goedkope massage gun kan kopen?

beste massage gun kopen

Waar kan ik deze goedkope massage gun kopen?

Voor mij persoonlijk is het wel duidelijk dat deze massage gun een winnaar is, zeker als je veel last hebt van je spieren en je niemand hebt die het weg kan masseren. Sowieso met zijn lichte gewicht, stille motor, touchscreen en zijn prijs is het zeker het overdenken waard.

De prijzen van de Tunturi Massage Gun zijn hetzelfde bij de verschillende aanbieders. Toch kan je een klein voordeel halen als je deze gun bij Just Athlete koopt. Ze hebben namelijk voor beginnende klanten een 10% korting.

Meestal komt dit bericht na 30 seconden in beeld als je even op de website bent. Maakt daar dus gebruik van, zodat je zeker weet dat je de goedkoopste tunturi massage gun hebt.

Wil je nu de gun kopen met die 10% korting druk dan nu op de link of knop en maak gebruik van jouw korting…

Beste en Goedkoopste Massage Gun Kopen + Review en Ervaringen 6

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

Relaxte groet,

Lucas van Wateringen

 

You may also like

Leave a Comment

Copyright @2022 – Alle rechten gereserveerd. Ontworpen door Lucas van Wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Jouw privacy staat hierbij voorop. Accepteren Meer Info