Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Beste Eiwit/Proteïne/Barbell Reep + Nuviago Review + Ervaringen

Beste Eiwit/Proteïne/Barbell Reep + Nuviago Review + Ervaringen

by Lucas van Wateringen
beste eiwitreep, proteine reep, barbell reep + Review + Ervaringen

Als je een fervent sporter bent dan wil je dat je zo snel mogelijk hersteld of spiergroei hebt. Of je wilt afvallen en je gewicht behouden, maar je wilt meer een maaltijd snack met een lage hoeveelheid calorieën erin, om schuldenvrij te genieten van iets lekkers.

Waar kom je dan bij uit? Juist de eiwit, proteïne en de barbell reep die eigenlijk hetzelfde zijn, alleen met een andere naam. En wat hebben ze allemaal gemeen? Je raad het al, een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten zonder te veel suikers en calorieën.

Althans dat is dan te hopen en want dat is het zeker niet altijd. Maarja, wat is dan de beste barbell of eiwitreep als er namaak en de etiketten niet worden nageleefd?

Bekijk hieronder even het grafiekje en dan kom je er heel makkelijk uit

                                                                                                     prijs      gewicht cal     eiwitten suiker  vezels

1. Body & FitSmart Bar€13.54534634.14.312.46
2. GrenadeCarb Killa Bars€24.96037335.13.311.512
3. BarebellsProtein Bars€26.95535836.03.16.16
4. Quest NutritionQuest Bars€27.96037333.01.021.015
5. NuviagoNuviago€395531534,42.94,51

Zoals je ziet komen de nuviago het beste eruit, tenminste als je voor lage calorieën gaat, weinig suiker en een hoge hoeveelheid eiwitten. Het nadeel is je betaald er wel wat voor. Gelukkig krijg je nu tijdelijk korting als je er meer koopt.

Beste Eiwit/Proteïne/Barbell Reep + Nuviago Review + Ervaringen 5

–>Bekijk nu hier mijn korting

 

Ervaringen met deze barbell reep van Nuviago

 

nuviago review

Mijn eerste ervaring met eiwitrepen met SUCCES afgerond! NuviaGo is perfect als supplement na de training. Mijn sporttas is veel lichter sinds wanneer ik er geen eiwitsupplement en een shaker in draag. Vanaf nu heb ik alleen NuviaGo nodig.

Ken

nuviago review

Dankzij NuviaGo heb ik een afslankdieet overleefd! Het is een uitstekende bron van eiwitten en energie die ik nodig heb, en tegelijkertijd een smakelijk, gezond en caloriearm dessert. Ik raad het iedereen aan die wil afvallen zonder de zoete genoegens op te geven.

Govind

nuviago review

Beste eiwitrepen die ik ooit heb gegeten. Ik heb ze altijd bij de hand: thuis, op het werk, in de auto, tijdens de vakantie. Ze zijn perfect na de training, wanneer het uitgeputte lichaam koolhydraten en eiwitten nodig heeft.

Christopher

nuviago review

Ik heb tientallen verschillende repen geprobeerd en geef er één toe – NuviaGo smaakt het beste! Bovendien hoef ik dankzij het geen verschillende pre-workout- en post-workout-supplementen te kopen. NuviaGo bevat alle voedingsstoffen die iemand nodig heeft om hard te trainen.

Maria

Gelukkig worden de nuviago repen goed ontvangen en de ervaringen spreken boekdelen. Nu rest alleen nog de vraag waar je het kan kopen?

Waar kan je de beste barbell reep kopen?

Natuurlijk bij de officiële website van nuviago en ze hebben nu ook een tijdelijk actie als je meer repen koopt.

Wil je dus gaan voor minder suiker, minder calorieën en meer eiwitten dan andere proteïne bars? Bekijk dan nu jouw korting en begin met een nieuwe start.

Beste Eiwit/Proteïne/Barbell Reep + Nuviago Review + Ervaringen 5

 

Bekijk nu mijn korting

 

Sportieve groet,

Lucas van wateringen

You may also like

Leave a Comment