Home Supplementen Reviews/ Ervaringen Beste Collageen Booster + Ervaringen

Beste Collageen Booster + Ervaringen

by Lucas van Wateringen
Beste Collageen Booster Supplement + Ervaringen

Of je nou 40 of 60 bent, iedereen wilt er mooi uitzien, alleen na verloop van tijd zullen er rimpels en kraaienpoten ontstaan. Ieder jaar is er 1% minder aanmaak van collageen en dit beinvloed de huid, haren, nagels, botten en gewrichten.

Laat me duidelijk zijn; je bent net zo mooi met rimpels als zonder rimpels. Dat is mijn mening, maar dat wil niet zeggen dat jij daar geen moeite mee hebt, of in ieder geval dat je jouw huid mooi, glanzend en gezond wilt houden.

Alleen wat voor een supplement moet je dan hebben. Het kan er eigenlijk maar één zijn en dat is natuurlijk collageen. Een bewezen stof die de huid mooier, elastischer en glanzender maakt.

Maar welk supplement is de beste collageen booster? En wat zijn de ervaringen van mensen met deze booster? Ik ga vandaag collagen skin anti aging van Wellvita.nl reviewen, zodat jij kan beslissen of dit supplement bij je past.

wat is een Collageen Booster

Wat is een collageen booster?

Tegenwoordig kan een collageen booster betekenen dat je bij een schoonheidsspecialist een speciale behandeling neemt om je eigen collageen te stimuleren, maar het kan ook in de vorm van supplementen waar collageen in zit. Dit laatste is vaak de goedkopere optie, maar zeker niet de mindere.

Wat doet collageen voor je huid?

Naarmate een persoon ouder wordt, produceert zijn of haar lichaam minder collageen. Dit gebrek aan collageen resulteert in de gebruikelijke tekenen van veroudering. Rimpels, verouderings lijnen en een slappe huid die zijn elasticiteit heeft verloren, zijn allemaal tekenen dat het lichaam minder collageen aanmaakt.

Wanneer het collageengehalte hoog is, is de huid zacht, glad en stevig. Collageen helpt de huidcellen zichzelf te vernieuwen en te herstellen. Collageen helpt ook om de huid vochtig te houden. Dit is de reden waarom collageen door de jaren heen als een zeer belangrijk ingrediënt voor huidverzorging wordt gezien.

wat doet collageen voor je huid

Hoe werkt collageen voor je huid?

Collageen is een belangrijk bestanddeel van je huid. Het speelt een rol bij het versterken van je huid en kan de elasticiteit en hydratatie ten goede komen. Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam minder collageen aan, wat leidt tot een droge huid en de vorming van rimpels.

Verschillende onderzoeken hebben echter aangetoond dat collageen peptiden of supplementen die collageen bevatten, de veroudering van je huid kunnen vertragen door rimpels en droogheid te verminderen.

In één onderzoek ondervonden vrouwen die gedurende 8 weken een supplement met 2,5-5 gram collageen slikten een minder droge huid en een significante toename van de huidelasticiteit in vergelijking met degenen die het supplement niet namen.

Een andere studie toonde aan dat vrouwen die gedurende 12 weken dagelijks een drank dronken gemengd met een collageen supplement, een verhoogde hydratatie van de huid en een significante vermindering van de rimpel diepte ervoeren in vergelijking met een controlegroep.

Daarom zijn de rimpelverminderende effecten van collageen supplementen toegeschreven aan hun vermogen om je lichaam te stimuleren om zelf collageen aan te maken. Of beter gezegd een collageen booster.

Bovendien kan het nemen van collageen supplementen de productie van andere eiwitten bevorderen die je huid helpen op nieuw te herstructureren. Twee van die eiwitten zijn elastine en fibrilline en zullen je huid mooier en gezonder maken.

Wat voor soort collageen heb je nodig voor de huid?

Wat voor soort collageen heb je nodig voor de huid?

Er zijn verschillende soorten collageen, waarvan de één een iets betere toepassing heeft dan de andere. Officieel heb je 9 soorten collageen, maar als jij je met beauty en gezondheid bezig houd dan spreken we meestal of 3 typen collageen. Namelijk Type I, II en III. Best makkelijk te onthouden toch?

Het soort collageen dat je voor de huid nodig hebt is type I. Hierbij een aantal feiten op een rij.

Type I collageen:

  • Het wordt meestal beschouwd als het beste voor de huid. Het is het meest voorkomende type collageen in het lichaam.
  • Deze soort collageen bewaard het collageengehalte in de huid, het haar of de nagels
  • Niveaus van type I collageen beginnen af ​​te nemen rond de leeftijd van 25 jaar.
  • Omdat het zo veel voorkomt in het bindweefsel, kan de afname van type I collageen worden waargenomen wanneer de huid begint te verzakken, fijne lijntjes verschijnen, nagels broos worden en het haar dun wordt.
  • Type I collageen is echter niet alleen een aan schoonheid gerelateerde stof. Het is ook een belangrijk onderdeel van de pezen, organen en botten. Dit maakt het een essentieel onderdeel van elk dieet of wellness-routine. Collageen Peptiden zijn voornamelijk samengesteld uit type I collageen.

Het is daarom ook niet verwonderlijk dat Wellvita voor collageen type 1 heeft gekozen om in hun anti-aging supplement te doen.

Nu je weet welke soort collageen in de Wellvita supplement zit, wil je misschien ook wel weten wat de ervaringen zijn met de collagen skin anti aging supplement van Wellvita.

Daarom ook hierbij de ervaringen..

Ervaringen met deze collageen booster van Wellvita

Ervaringen met deze collageen booster van Wellvita

Angie-

Ik heb zeker een verschil in mijn huid opgemerkt, het kan mijn verbeelding zijn, maar ik heb het gevoel dat sommige van de diepe rimpels die ik had niet zo erg zijn als ze waren, maar ik heb absoluut een betere glans op mijn gezicht.

Zeer tevreden met dit product, zelfs mijn man vroeg of ik nieuwe gezichtscrème had gebruikt, ik vatte het op als een compliment, hij merkte het tenminste hahaha. Moet ook vermelden dat het bedrijf een bestand heeft doorgestuurd met alle informatie over de voordelen en informatie voor het product, wat ik een leuke touch vind.

Amber-

Ik begon dit supplement van Wellvita te nemen voor fijne lijntjes rond mijn ogen en om mijn licht gerimpelde maag (striae) te mooier te maken na mijn derde kind. Na 8 weken van 2 capsules per dag zijn de lijntjes en rimpels verbetert, maar er is ook een enorme verbetering ten opzichte van de 15 jaar oude striae op mijn buik, heupen en dijen van mijn eerste kind die ik niet had verwacht. Dus 5 sterren van mij voor deze toegevoegde bonus.

Jade-

Ik gebruik deze supplementen nu een maand. Mijn huid is een beetje gladder en meer stralend. Geen groot verschil maar voor mij wel merkbaar. Ik heb hier geen allergische reactie of enig probleem mee gehad.

Karin-

Ik wachtte even om deze recensie te schrijven, omdat ik voelde dat iets minder dan een maand niet echt een juiste weerspiegeling zou zijn. Ik gebruik het nu ongeveer 6 weken en hoewel de verbeteringen subtiel waren, zijn ze echt en genoeg voor mij om net nog een voorraad van 3 maanden te hebben besteld.

Nee, ik heb niet plotseling een stralende, strakke, striae vrije huid ontwikkeld en niemand anders zou in dit stadium een ​​verschil in mijn huid zien, maar ik kan een lichte verbetering van mijn huid zien waarvan ik volledig verwacht dat deze meer uitgesproken zal worden en zichtbaar voor anderen in de komende maanden

6 weken is een zeer kort tijdsbestek om veranderingen in de huid te zien. Een onverwacht voordeel was de bijna volledige verdwijning van de hormonale acne op mijn kin waar ik sinds mijn vroege twintiger jaren last van had dankzij PCOS. Ik vermoed dat dit supplement nu een vast onderdeel voor mij zal zijn.

Zoals je ziet zijn de ervaringen goed te nemen, de meeste mensen met dit supplement zien en voelen merkbare verschillen voor de collageen booster voor de huid.

Beste Collageen Booster Supplement + Ervaringen

Maar waar kan je collagen anti aging skin van wellvita eigenlijk kopen?

Dat kan bij de officiële website van Wellvita en ze hebben nu een tijdelijke actie, omdat ze vanuit scandinavië zich willen settelen aan deze kant van Europa en dus ook in Nederland hun producten verkopen.

De tijdelijke actie bedraagt maarliefst 50% korting bij je eerste aankoop en gratis omega 3 supplementen. Als je deze beste collageen booster dus wilt proberen, kan je nu op de blauwe link drukken en je 50% korting en gratis visolie pakken.

collagen anti aging skin

 

Klik nu hier voor mijn korting

 

Stralend in gezondheid,

Lucas van Wateringen

 

You may also like

Leave a Comment