Voor deze uitvinding van dit product hoor je eigenlijk een nobelprijs te krijgen’

Tenminste dat is wat ik dacht toen ik de documentaire Earthing keek. Ik kan me nog precies herinneren dat er een oude vrouw met reuma hoor aardings spullen terug gaf aan de documentairemaker met de boodschap:’’ sorrie, dit werkt te goed, dadelijk raak ik m’n uitkering kwijt’’

Als dat gebeurt dan weet je dat je goud in je handen hebt Vandaag gaan we het aardingslaken van Earthing Nederland reviewen en daarbij de verschillende ervaringen bekijken van andere mensen die gebruik hebben gemaakt van dit laken.

Lees je mee?…

wat is aarden?

Wat is aarden?

In het natuurlijke oppervlak van de aarde zitten elektronen, waarbij als je de aarde aanraakt met een blote huid, de elektronen in je lichaam gaan. Deze elektronen geven geven een neutraal schokje aan de statische (vastzittende) energie die al in je lichaam zit en ontlaad de vastzittende energie. Dit proces noemen we aarden.

Wat is een aardingslaken of deken?

Aardings- of aardingslakens creëren een elektrische verbinding tussen je lichaam en de aarde. Het idee is om de fysieke connectiviteit na te bootsen die men zou maken door op blote voeten over de grond te lopen. Deze verbinding zorgt ervoor dat elektronen uit de aarde in je lichaam kunnen stromen om een neutrale elektrische lading te creëren.

Omdat mensen het grootste deel van de tijd binnenshuis doorbrengen of schoenen met rubberen zolen buiten dragen, besteden we nauwelijks tijd aan fysiek contact met de aarde. Deze matten of lakens zorgen voor deze verbinding binnenshuis opnieuw wordt gecreëerd.

De dekens worden meestal via een draad aangesloten op de aard poort van een stopcontact. De dekens zijn bedoeld voor in bed, zodat de gebruiker zijn blote voeten, handen of lichaam op het laken kan leggen en de energie van de aarde kan geleiden en daarmee de blokkades in het lijf weg te halen, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

aardingslaken

Over welk aardingslaken hebben we het?

Jullie kennen mij al wat langer en als het even kan dan prijs ik Superfoodies aan van Jesse van der Velden. Nu, is dit geen product van hun zelf, maar hebben ze hun inkopen bij de beste originele verkoper voor aardingsproducten gedaan, namelijk Earthing Nederland.

Earthing Nederland is de organisatie van waar ook de beweging uit kwam na de documentaire ‘’grounded’’ met Clint Ober.

Het is dus ook niet verwonderlijk dat ik dit laken kies, omdat het simpelweg het beste aardingslaken is wat er is.

Voor wie is het aardingslaken bedoeld?

Kort gezegd is het eigenlijk voor iedereen bedoeld. Waarom? Omdat bijna niemand meer echt met z’n huid contact heeft met de aarde, waardoor de elektronen niet meer in je lichaam komen en je ontaard raakt.

Maar voor wie is het specifiek bedoeld?

Wat zijn de specificaties van het earthing nederland onderlaken

  • Premium universeel onderlaken 100 x 340 cm
  • Premium onderlaken (hoeslaken). Het geleidende deel van dit aarding onderlaken is 160 x 200 cm, 90 x 210 cm of 180 x 210 cm. Rondom zit een katoenen strook van 40 cm met elastiek zodat het goed passend om het matras getrokken kan worden.
  • Door het gebruik van robuuste roestvrij stalen vezels van chirurgische kwaliteit heeft de lichtgrijze stof een lichte kreuk, zo is de geleiding van dit robuuste materiaal maximaal maar voelt tegelijk zacht en flexibel als linnen.
  • 15% zeer fijne roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit, voor optimale duurzaamheid en geleiding
  • 10% speciaal ontworpen vezels met sterk antibacteriële werking, voor extra hygiëne
  • 75% milieuvriendelijk Tencel, geproduceerd uit FSC-gecertificeerd bos
  • Speciaal ontworpen voor een veel langere levensduur, 5 jaar of meer
  • 3 jaar garantie op slijtage- en productiefouten én op het goed functioneren (geleiden) van het aardingslaken
  • Aansluitdraad en stekker meegeleverd

Overigens zijn deze lakens in verschillende maten te verkrijgen, net zoals je bij superfoodies ook verschillende aardingsproducten hebt.

Misschien ben je wel benieuwd geraakt, maar heb je nog vragen over het earthing nederland onderlaken. Hierbij dan ook de ervaringen…

aardingsonderlaken

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik wat voel van het geaard zijn?

Dat is heel verschillend per mens. Toch voelen veel mijn klanten al de eerste of tweede nacht al wat van het geaard zijn. Ze snurken minder, voelen minder pijn en slapen door. tegelijkertijd kan het ook een maand duren voordat je de effecten merkt.

Kan ik mezelf teveel aarden?

Je kan het vergelijken met de vraag; Kan ik te lang met mn blote voeten op de aarde lopen? Dat antwoord is nee. Toch is het altijd belangrijk je eigen gevoel hierin te volgen en te doen wat jou juist lijkt.

Wat kan je doen bij onweer?

Er zit een ingebouwd begrenzer in de stekker die een weerstand van 100.000 ohm genereert, om zo de stroom van het onweer niet dit pad te laten kiezen. Stroom neemt namelijk een andere makkelijkere route met de minste weerstand.

Een andere veiligheidsmaatregel die earthing nederland heeft getroffen is om net achter de stekker een klein dun draadje te maken, waardoor als het onweer toch door kan treden door het draad, deze onmiddellijk wordt doorgebrand, zodat de stroom niet verder door het laken kan verspreiden.

Toch, ondanks deze maatregelen wordt toch het advies gegeven de stekker uit het stopcontact te houden, zodat je zeker weet dat er niks kan gebeuren.

Is ieder stopcontact geaard?

In Principe is ieder stopcontact geaard. Dit moest vanaf de jaren 90 en daarvoor waren de stopcontacten geaard, alleen in natte ruimtes. Je kan zien dat een stopcontact geaard is aan de zilveren uitsteeksels in het stopcontact. Het kan wel eens voorkomen dat een geaarde contactdoos niet geaard is, door de verkeerde bedrading. Je zou dan eventueel een tester kunnen kopen om te checken of jouw onderlaken is geaard.

Werkt het laken nog als de stroom is uitgevallen?

Jazeker, Het laken heeft ook helemaal geen stroom nodig. Het werkt puur of de aarding van het stopcontact en het stopcontact is weer verbonden met de aarde. Soms een moeilijk begrip om snel te begrijpen. Simpel uitgelegd. De neutronen reizen door de aardingsdraden in het bed en uiteindelijk in jouw lichaam.

Werkt aarden tegen elektrische velden?

Absoluut. Nieuw onderzoek wijst uit dat als je geaard wordt via je laken of een ander aardingsproduct er een veld om je heen komt die als een soort paraplu werkt. Het aarden zelf helpt ook mee elektrische spanningsvelden te neutraliseren.

Zit er ook garantie op de earthing nederland onderlakens?

Ja, op de premium onderlakens zit 3 jaar garantie op en dat niet alleen. Deze lakens zijn gemaakt om zolang mogelijk mee te gaan. Bij voorzichtig gebruik kan dat heel lang zijn.

aardingslaken

Ervaringen met de earthing nederland onderlaken

Naast de vragen is het ook belangrijk om de verschillende ervaringen te lezen om een goede beslissing te kunnen maken, voordat je het aardingslaken koopt. Hierbij dus de ervaringen.

Anette-

Ik vertel mijn verhaal graag aan een ieder die het maar horen wil:

Ik heb al 20 jaar MS de secundaire progressieve vorm.

Ik ben het boek Earthing gaan lezen, ik had het super snel uit en vanaf hoofdstuk 1 had ik al het idee dat dit zeker zou werken.

Daarna ben ik met mijn blote voeten op het gras gaan zitten en na 3 kwartier ben ik mijn dagelijkse rondje gaan lopen. Het viel me op dat mijn benen veel sterker waren dan anders. Dit heb ik 3 dagen achter elkaar gedaan.

Ik was overtuigd dus heb onmiddellijk een laken aangeschaft voor op bed. Na 2 dagen kon ik weer mijn been optillen zodat ik weer een trap op kon. Een wonder ik deed gelijk 3 trappen achter elkaar !!!

Ik was behoorlijk gehandicapt door mijn MS en had zelfs al een rollator en uiteindelijk ook een scootmobiel aangeschaft.

Wonder boven wonder loop ik nu een grotere afstand met of zonder rollator en de scootmobiel staat op slot in de schuur, die kan ik wel verkopen.

Alsof ik geen MS meer heb. . . .

Ik vertel het iedereen die het maar weten wil (of niet). Ik ben zooo gelukkig.

Ik kan me voorstellen dat dit niet direkt voor iedere MS patiënt telt, maar het is wel degelijk de moeite van het proberen waard!”

Dina-

“Van een vriendin het boek gelezen ‘Earthing, Je lichaam aarden’.

Kon het haast niet geloven wat daar in stond, maar zij (mijn vriendin) snurkte erg en dat doe ik ook en door geaard te slapen was bij haar het snurken over!

Mijn man moet wel 4 à 5 x per nacht naar het toilet en volgens de beschrijving zou aarden hierbij helpen.

We hebben een geaard laken voor een 1persoons bed besteld om uit te proberen.

Onze verbazing was groot nadat mijn man er die nacht op had geslapen, dat het waar was wat beschreven stond. Hij was die nacht voor het eerst om 6 uur wakker geworden, is naar het toilet gegaan maar had niet eens zo’n erge drang. Viel meteen weer in slaap tot 8 uur.

Na 3 nachten heb ik het laken op ons beider matras gelegd, dus ons onderlichaam er op en (het is echt zo) het snurken is over. Ook nog, na ongeveer een week vond mijn man dat de kramp die hij ‘s nachts vaak in zijn benen had, veel minder was.

We zijn nu 2 weken verder en heb vandaag het 2e laken besteld. Ook heb ik mijn zoon en dochter het boek cadeau gegeven, voor hun gezin.

Ik vind het nog steeds haast niet te geloven, maar wat ik heb beschreven is echt waar.”

Jonne-

“Ongelovigen, sceptici, wantrouwige en alle soortgenoten met een iets andere benaming, lees dit even, want Earthing werkt. Het werkt echt. En overtuigend. Ik stond er zelf ook met wat argwaan tegenover, maar na niet meer dan twaalf uur ervaring wil ik het al van de daken schreeuwen, zou ik er een grootse campagne voor willen opzetten, als ik er de middelen en de mogelijkheid voor had.

Het kwam zo: Met Oud‐Hollandsche voorzichtigheid kocht ik eerst maar eens zo’n klein universeel matje om vervolgens via de randaarde van het stopcontact ‘geaard’ een hele avond op de toetsen van mijn computer in de weer te gaan. Al gauw was er een duidelijk merkbaar effect, want gewoonlijk moet ik na een dik half uur even weg van het scherm. Nu niet. Ik kon ruim twee uur aan een stuk door werken. En moeiteloos. Gewoonlijk moet ik ook steeds verzitten ‐ pijntje hier, pijntje daar. Nu niet. Misschien ben ik wel een keer even iets anders gaan zitten, maar niet omdat het nodig was, niet bewust. Dat kwam dus alleen maar doordat ik nu op een hoog achter met mijn blote voeten op het geleidende matje in voortdurend contact stond met de aarde. Wonderlijk, dat earthing.

Ik heb het matje met een bijgeleverde hoes er omheen mee naar bed genomen en ben er in mijn blote bast op gaan liggen slapen. Nou, als de spreekwoordelijke roos. In geen tijden had ik de volgende ochtend zo goed geslapen en ben ik zo fris wakker geworden.

Verbazend. Heel verbazend, omdat in de handleiding stond dat het soms wel een hele tijd kan duren, voordat je een duidelijke verbetering voelt. Het kan natuurlijk zijn dat ik een bijzonder geval ben, omdat ik er maar een avond en een nacht voor nodig had. Maar waarom zou ik een uniek bijzonder geval zijn? Ik kan het zelf niet bedenken. Hooguit ben ik voor sommige invloeden iets gevoeliger dan de meeste mensen.

Toen ik een jaar en een paar maanden geleden verhuisde van een huisje ergens in het bos naar een nieuwbouwwoning in stedelijke sfeer, merkte ik al gauw dat ik terecht was gekomen in een proces van –wat ik noemde‐ versnelde veroudering. Mijn energie liep terug, ik voelde me steeds sneller vermoeid en lusteloos, mijn benen werden strammer, zo zelfs, dat ik het door‐de‐knieën‐gaan bij bukken liever vermeed dan deed en ook het traplopen werd een steeds zwaardere onderneming. Daarnaast ontwikkelde ik een vervelende ontvankelijkheid voor allerlei ontstekinkjes en verschijnselen die ik voor allergieën hield. Kortom: een ratjetoe aan klachten en allemaal dingen waar ik in het bos nooit last van had. Inmiddels heb ik ook een grondpin gekocht en ben ik alweer een aantal avonden en

nachten met earthing verder en zijn mijn klachten voor een groot deel al verdwenen. Ik loop de trap op en af alsof ik tien jaar jonger ben en zo voel ik me ook. Het valt mensen op dat ik in korte tijd een totaal andere dynamiek en uitstraling heb. Maar als ik vertel waardoor dat komt, zie ik ongeloof op hun gezichten, een reactie alsof ik ze in de maling neem. En toch is het verhaal van earthing zo logisch en begrijpelijk – vind ik (nu).

We zijn met ons allen slechter gaan eten en voor zover dat niet aan onszelf en onze gemakzucht ligt, komt het wel door de levensmiddelenindustrie, we leven in een spervuur van allerlei elektromagnetische straling. Op z’n minst zijn dat aanslagen op onze weerstand. En als we dan nog eens in contact met de aarde komen, schermen we onze voeten af met dikke rubberen profielzolen die ons volledig isoleren. Een sterk staaltje onwetendheid, als we denken dat we gezond bezig zijn.

Ik kwam wel eens ergens voor mijn werk en dan kon ik me erover verbazen hoe sterk, gezond en wezenlijk jong opvallend veel mensen oud worden in streken waar ze praktisch hun leven lang op hun blote voeten over de aarde liepen.

Earthing, dus. In het echt. Maar met een draadje gaat het ook. Gelukkig maar, gezien onze manier van leven en in ons klimaat. Wat een grandioze ontdekking van Clint Ober, die ook de middelen ontwikkelde om de aarde dan maar naar ons lichaam te brengen

Na deze uitgebreide ervaringen te hebben gelezen, ben je misschien wel benieuwd geworden waar je deze earthing nederland aardings onderlaken kan kopen?…

aardingslaken

Hier kan je earthing nederland aardingslaken kopen

In principe zijn de prijzen van earthing Nederland overal hetzelfde. Het enigste voordeel wat je wel kan hebben is dat je bijvoorbeeld bij superfoodies een 10% korting kan krijgen als je inschrijft voor de nieuwsbrief. Dit kan een aanzienlijk bedrag zijn, omdat zo’n deken toch wel wat kost.

Als je eindelijk geaard wilt zijn en de positieve effecten ervan wilt ervaren, klik dan nu op de blauw link en begin met de voordelen van aarden te ervaren.

aardingslaken

 

Klik hier om de voordelen te ervaren

 

Genezende groet,

Lucas van wateringen